Home / Dekor / Kök infällda belysningsidéer
Kök infällda belysningsidéer

Kök infällda belysningsidéer

Infällda köksbelysning – Infällda köksbelysning hänvisar per definition till ett belysningskoncept som ägnar mer uppmärksamhet åt kök med lågt i tak. Som sagt kommer du att upptäcka att de flesta av dessa stilar använder glödlampor eller lampor med specifika former.

Inbyggd belysning eller dekorativ belysning är känd som ett infälld ljus i köket. Du kan kalla det för dold belysning eftersom stilen är ordnad som en enhet med tak. För oss kan den specifika belysningsstilen hjälpa till att hålla köket enkelt och funktionellt.

Om du undrar exempel på infälld belysning i köket, kolla in våra val nedan.

Enkelt inbyggt kök inbyggt ljus

Enkelt utrustat kök inbyggt ljus
Källa: kitchen.healthymarriagesgr.org

I våra tidigare artiklar har vi använt termen ”inbyggd” mycket. Termen har samma betydelse som termen “infällda lampor för kök”, som vi behandlar i denna läsning. De två hänvisar till lampor eller glödlampor som placeras i en enhet med kökstaket.

Vår första idé är relaterad till den cirkulära belysningen som kommer att byggas in i taket. Belysningen består av några stora lampor som är väl fördelade i köket. Efter att ha slagit på är belysningen tillräcklig för aktiviteter i området.

De stora glödlamporna gör det enkelt för oss att upptäcka dem.

Diamantliknande Trim Kitchen infälld ljus

Diamantliknande Trim Kitchen infälld ljus
Källa: skvl.me.

Det inbyggda ljuset i köket handlar inte bara om runda lampor eller glödlampor. Detta förslag visar att du kan välja den geometri du föredrar som infälld belysning för köket. Den här gången är formen diamantliknande.

I själva verket använder den inbyggda belysningen rutor, men bilden ser ut som att belysningen kopierar diamantidén. Var och en av de diamantliknande locken innehåller en stor lampa som kan skapa ljusa strålar för det stora köket.

Den inbyggda belysningen fungerar inte ensam. Det finns den vackra taklampan som stöder installationsarbetet.

Stort inbyggt kök inbyggt ljus

Stort inbyggt kök inbyggt ljus
Källa: asdinteriors.com

Vi kallar detta ett stort inbyggt ljus för köket eftersom den stora glödlampan ser lite tjockare ut än taket. Vi ser bara detta infällda ljus från åtminstone denna ofullständiga bild.

Det infällda ljuset fungerar med det kristalliknande hängande ljuset som faller över diskbänken. Den stora infällda köksbelysningen kan ge starka strålar för hela köket. De två belysningsmodellerna ger ljusa strålar.

Balken står i kontrast till köket med grått som temafärg.

Fine Trim Kitchen infällda lampor

Fine Trim Kitchen infällda lampor
Källa: elledecor.com

Detta kök använder en fin inbyggd köksbelysning som är installerad i den nedre delen av hela takenheten. Du kan se att takenheten består av några lager. Den inbyggda lampan är placerad i takdelen som ligger närmast bänkskivan.

Det infällda ljuset består av de fyra små glödlamporna som är insvept i glasöverdrag. Omslagen bildar en cirkulär form. När lampan är påslagen, producerar lamporna en ljusstråle och förstärks sedan av glaskåporna.

Tack vare den svartvita kökstonen kan strålen lysa bäst.

Rå köksinbyggd ljus

Rå köksinbyggd ljus
Källa: soflokitchenremodeling.com

Som tidigare nämnts är infälld belysning i köket inte begränsad till dold belysning. Eftersom detta belysningskoncept gäller lågt i tak kan du välja andra format som är tillräckliga för att belysa ditt kök med lågt i tak.

Detta utekök använder de små glödlamporna som ligger bredvid varandra i en lång sladd. De små glödlamporna sträcker sig från vänster till höger och förblir tomma utan täckning alls.

Belysningen är inte dold alls. Detta räcker för utekök med lågt tak.

Double Trim Kitchen infälld belysningskoncept

Double Trim Kitchen infälld belysningskoncept
Källa: decorits.com

Ett annat inbyggt belysningskoncept som du kanske är intresserad av. Det infällda belysningskonceptet använder dubbla lampor i en underenhet. Det finns två underenheter som kan visas i den här bilden.

Dessutom kan du se att underenheterna täcks av de små rektangulära metallöverdragen. Ändå verkar hela belysningen kortfattad och enkel. Ljuskonceptet passar mycket bra med köket.

Belysningen gör sitt jobb mycket bra för att hålla köket enkelt och rymligt.

Unikt inbyggt köksbelysning

Unikt inbyggt köksbelysning
Källa: morgantewilson.com

Vår sjunde rekommendation ser väldigt unik ut. Istället för att byggas in i kökstaket fästs denna infällda armatur på sekundärtaket i metall. Det “sekundära taket” är endast avsedd för köket.

Belysningen består av de små inbyggda lamporna som kan skapa ljusa strålar. Metalltaket hjälper till att skryta med balken för köket och till och med vardagsrummet som ligger mittemot köket.

Eftersom det här köket använder den lysande bänkskivan och bordet blir balken ännu ljusare.

Pin Hole Trim Kök infälld ljus

Pin Hole Trim Kök infälld ljus
Källa: citycollegeinc.com

Namnge detta hålinspirerade infällda köksbelysning. Uttrycket ”pin-hole-inspired” hänvisar naturligtvis till de inbyggda små lamporna som är inbyggda i taket på uteköket.

Om du tittar på belysningen med en noggrann undersökning kommer du att upptäcka att var och en av lamporna är täckt av det tjocka svarta hålet. Detta koncept betonar lampan för att skapa strålar till köket.

Ficklampa infälld köksbelysning

Ficklampa infälld köksbelysning
Källa: Coastalliving.com

Detta kavernösa kök gör ett bra jobb med att hålla hela köket naturligt och enkelt, som termen “grotta” påminner oss om. Belysningen tar form i den ena långa taklampan inspirerad av en ficklampa.

Belysningen ligger direkt ovanför köksbordet. Vi tror att bordet kommer att användas som matsal eller mini-matsal. Belysningen som skapas av belysningen kan nå huvudköket tack vare den beige målade väggen.

Strålande infälld köksbelysning

Strålande infälld köksbelysning
Källa: kitchencollaboration.com

Återigen kan du använda taklampor för ditt kök med lågt tak. Denna bild föreslår att du använder en elegant och enkel infälld belysningsstil. Detta hjälper till att hålla köket rymligt.

I köket hänger de tre hänglamporna, som är täckta med ljusbruna tak. När lamporna är tända kan de skapa ljusa strålar som kan skina i hela köket. Naturligtvis hjälper den inbyggda lampan till arbetet.

Taklampan passar bra i köket, som använder en mörkbrun bakplatta med den glödande bänkskivan och bordet.

Vilket inbyggt köksbelysning vill du ta med dig i ditt kök?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*