Home / Dekor / Kök Hyllor Idéer
Kök Hyllor Idéer

Kök Hyllor Idéer

KÖKREGEL IDÉER – Enkel idé med stor mening. Kökshyllor är till stor hjälp vid förvaring av föremål och apparater i ett kök. Med rätt hyllor har du inga problem att hitta vissa köksartiklar.

Kökshyllor finns i järnaffärer i olika material och mönster. Det är en punkt att överväga vilket kökshylla som är bäst för ditt kök. En annan aspekt är placeringen av kökshyllorna.

Hur fungerar dessa aspekter tillsammans för att skapa en effektiv och elegant kökshylla? Läs våra förklaringar nedan.

Ekonomiska kökshyllor

Ekonomiska kökshyllor
Källa: stylebyemilyhenderson.com

Begränsat utrymme för köket kräver kreativitet. Det gäller kökshyllor på den här bilden. Köksväggen är maximerad för hyllor som är gjorda av flytande brädor. De flytande brädorna är uppdelade i två lager.

De flytande brädorna som omger köksväggen rymmer olika föremål. Från små glas till böcker är hyllan fylld med köksredskap och verktyg. Med hyllmodellen kan du enkelt plocka upp ett av föremålen.

Du behöver inte öppna eller stänga skåp eller låddörrar. Du kan enkelt kontrollera om någon av objekten är tom eller inte.

Trevlig kökshylla

Trevlig kökshylla
Källa: safehomefarm.com

Vem säger att ett superlitet kök inte kan se coolt ut? Detta kök bevisar att skönhet fortfarande kan visas i ett litet hörn som det här genom en enkel idé. Svaret ligger på den söta öppna hyllan ovanför gasspisen.

Hyllan använder de tjocka men lätta känselbrädorna. Brädorna läggs i två lager, som alla innehåller dekorationer. Brädorna har samma färg som köksskåpet. I själva verket blir hyllan en enhet med skåpet.

För att tillämpa hyllstilen måste du rensa köksredskap. Det betyder att du kan använda hyllan för dekorationer, inte rätter.

Dekorativa kökshyllor

Dekorativa kökshyllor
Källa: Festivalmontmelas.com

Denna kökshylla är som ingen annan. Du hittar inte den här stilen förrän den sista punkten i artikeln. Kökshyllan förtjänar att kallas dekorativ med tanke på skåpens innehåll.

Uppdelat i tre sektioner finns det två vertikala öppna hyllor som bland annat innehåller böcker, antikviteter och familjeporträtt. De två är till vänster och höger om köket.

Dessutom finns köksön med öppna hyllor ordnade horisontellt. Du hittar fler familjeporträtt och samlarföremål i hyllorna.

Minimalistisk kökshylla

Minimalistisk kökshylla
Källa: Apartmenttherapie.com

Minimalistisk kökshylla med planerad utförande. På ytan kan vi föreställa oss den öppna hyllan som minimalistisk, med ljusa träskivor. Andra gången vi tittar på det kan vi lära oss några lektioner.

Hyllan passar perfekt in i köksväggen och köksfläkten. Vi tror att hyllan placeras i köket före utförande. Ändå ser hyllan cool ut och naturligtvis funktionell.

Hyllan används mer för att presentera dekorationer och växter.

Återvunna kökshyllor

Återvunna kökshyllor
Källa: kitchendecorpad.com

Kökshyllor kräver inte alltid ett nytt öppet lager. Detta förslag uppmanar dig att återvinna trä och sedan lägga det på en öppen hylla som den här. Hyllan matchar det gröna bakstycket.

Tänk på hyllorna som ett särskilt naturligt eller grönt utseende för köket. Hyllan ser väldigt enkel och funktionell ut. Hyllan är uppdelad i två lager. Första klassen visar dekorationerna, medan den nedre samlar in disken.

Hyllan är placerad ovanför diskbänken för att göra det enkelt att plocka upp och lägga ner disken efter tvätt.

Flytande kökshyllor

Flytande kökshyllor
Källa: decoist.com

Vi dras till flytande kökshyllor. Den enkla idén skapar kökshyllor som ser snygga och koncisa ut. Även om det känns coolt, imponerar denna kökshylla oss ännu mer.

Kökshyllan använder de ljusa träskivorna som matchar kopparbackplattan. Hela kombinationen skapar en livlig och strålande atmosfär för köket. Hyllan är uppdelad i två sektioner.

Hyllan rymmer olika föremål, från tallrikar till gamla dekorationer. Vi kan inte argumentera för att kopparbackplattan har något värde på kökshyllan.

Snygg kökshylla

Snygg kökshylla
Källa: home-designing.com

Vi hoppas att du kan känna hur snygg kökshyllan är trots den ofullständiga bilden. Du kan välja kökshyllor som inte finns nära gasspisen eller diskbänken, som föreslås i detta exempel.

Dessutom använder kökshyllan en uppgraderad hylla som åtminstone för oss inte visas tillräckligt ofta. Kökshyllan består av den vertikala, lilla öppna ramen. Hyllan samlar flaskor och tallrikar. Många kan ses tomma.

Hyllan passar så bra i detta moderna, gråa kök eftersom det ser enkelt och rymligt ut.

Metallisk kökshylla

Metallisk kökshylla
Källa: cjcfc2018.com

Först och främst är det en underbar idé att matcha färgen eller materialet på kökshyllorna med det övergripande temat i köket. Det här köket fortsätter. Denna kökshylla väljer två olika öppna hyllor.

Den första avser den metalliska som samlar köksredskapet. Medan den andra pekar på den hängande hyllan ovanför bänkskivan. Hyllan samlar in andra köksredskap med hållarna.

Detta koncept gör det lättare att plocka upp och placera matlagningsverktyg efter att de har använts.

Kompletta kökshyllor

Kompletta kökshyllor
Källa: idealhome.co.uk

Detta kök använder en sådan expansiv hyllidé. Hela hyllan sträcker sig från vänster till höger i köket. Hyllan är uppdelad i rektangulära lådor av trämålat vitt.

Hyllan ser snygg och bekväm ut. I hyllorna hittar du kopphållare, samlarobjekt ovanpå hyllan, tallrikar, färgglatt keramik och mer. Detta visar hur omfattande och bred denna kökshylla är.

Mysiga kökshyllor

Mysiga kökshyllor
Källa: coodecor.com

Våra nionde och tionde exempel delar ett liknande hyllkoncept. Båda använder träbrädor målade vita för att omge matlagningsområdet. Men den här gången, med tanke på det smala köket, ser hyllan mycket mindre ut.

Det öppna förvaringsutrymmet ser väldigt mysigt och bekvämt ut. Den innehåller olika föremål, från tallrikar, koppar, samlarföremål till böcker. Artiklarna är tydliga. En titt på placeringen underhåller oss redan.

Denna känsla stöds av det vita förvaringsutrymmet som matchar den vita bakplattan, bänkskivan och köksskåpet. Vi tror att det här enkla hyllkonceptet räcker för att få dig att spendera tid i köket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*