Home / Dekor / Kitchen Island sittplatser Idéer
Kitchen Island sittplatser Idéer

Kitchen Island sittplatser Idéer

KÖK ÖSSIDA IDÉER – Många husägare skapar en köksö som matplats. Detta hänvisar till att använda en köksö som en mini-matuppsättning som kan föra hela familjemedlemmar tillsammans under härliga eftermiddagar med en kopp varmt te.

Vi ger dig därför en lista med 10 sittplatsrekommendationer för köksöar för stora till små köksöar. I listan hittar du snygga och funktionella sittmöjligheter för köksöar.

Coastal Cottage Kitchen Island Sittplatser

Coastal Cottage Kitchen Island Sittplatser
Källa: thechocolatemoosemt.com

Köksön vid havet eller stranden innehåller vissa delar av köksön som skapar en avslappnad och fridfull atmosfär. Detta inkluderar en sätesdesign som fokuserar på att enkelt tinka med neutrala färger. Denna bild visar bäst sittstilen.

Sittgruppen på denna köksö består av tre vita trästolar. Stolens repliker ser vi ofta på kuststugans köksö. Denna sittgrupp betonar strandens atmosfär som blir ett allmänt tema i detta kök.

Sittgruppen erbjuder plats för tre personer runt bänkskivan, som är fylld med läckra brödbitar och sött varmt te.

Elegant sittplats för köksöar

Elegant sittplats för köksöar
Källa: royhomedesign.com

Tre stolar kompletterar den kaffebarinspirerade lantliga köksön på den här bilden. Var och en av stolarna har en elegant och klassisk design med en mjuk kudde. Varje stol ser ut att vara stor och matchar bänkskivan, som också verkar vara stor.

Stolarna vetter alla mot bänkskivan, liknar vad vi upplever när vi tillbringar tid i kaffebarer. Denna sittplats gör det möjligt för alla familjemedlemmar att ha intima informella konversationer. Detta stöds av köksön, som inte tar mycket plats.

Avsluta ögonblicket med varm choklad och kakor när medlemmarna chattar.

Fin köksö modell

Trevlig köksö sitsmodell
Källa: idealhome.co.uk

Köksöar inspirerade av kaffebaren producerar alltid en attraktiv stolmodell som finns i olika storlekar och modeller. Den här gången ger vi dig två söta stolar med långa träben.

Denna sittplatsmodell passar in i den vita, medelstora köksön som liknar en kaffebar. Från den här bilden kan du se att ikoniska stolar i kaffebaren ger en fin ton trots det lilla eller tillräckliga utrymmet för köksön.

Stolarna är alldeles intill bänkskivan. Med den här modellen kan husägaren fortfarande prata med vänner som sitter i stolarna medan du förbereder dig för varmt svart kaffe.

Kreativ köksö design

Kreativ köksö design
Källa: diynetwork.com

Återigen bör ett litet eller begränsat utrymme för köksön inte hindra dig från att dekorera den i stil. I synnerhet visar den här bilden att du kan skapa en trendig köksö med den stolmodell du väljer.

Denna lilla köksö väljer en transparent stolmodell. Endast två genomskinliga stolar sitter bredvid varandra på bänkskivan. Denna stol kan rymma två vuxna eller två små barn.

Det lilla utrymmet mellan stolarna kan istället leda till intima samtal medan du njuter av en snabb frukost som bröd, sylt och mjölk.

Trendig sittgrupp för köksöar

Trendig sittgrupp för köksöar
Källa: sebringdesignbuild.com

Vid första anblicken verkar denna köksö inte vara något speciellt. Vit marmor blir bänkskivan för denna köksö utan dekor. Bara ett handfat som möter denna köksö.

Denna köksö utformades mer som en matplats och har trendiga sittplatser som vi ofta ser i kaffebarer eller restauranger. Stolarna ser uppdaterade och moderna, perfekta företaget för denna minimalistiska köksö.

Du kan välja röda stolar som den här för att få en snabb positiv stämning när du går in i köket. Det horisontella sittarrangemanget gör att ögonblicket känns obegränsat.

Traditionell sittplatsidé för köksöar

Traditionell sittplatsidé för köksöar
Källa: donpedrobrooklyn.com

För en övergripande kopia av en traditionell köksö finns det ingen bättre idé än detta sittmaterial och arrangemang. Denna köksö använder trästolar som ofta möter bondgårdar eller köksöar.

Klassiskt och konventionellt kan du luta dig i stolen för en avslappnad känsla medan du äter med din make eller barn. Köp stolar som är lika stora som bänkskivan. Du ser tre stolar för den här köksön.

Ytterligare stolar kan höjas om du vill betjäna en stor grupp vänner eller släktingar.

Förförisk sittdesign för köksöar

Förförisk sittdesign för köksöar
Källa: ramadanewsss.info

Stolar inspirerade av kaffebaren har en specifik design. Stolarna innehåller vanligtvis långa och enkla ben. Den här gången använder stolarna solida metallben som ser minimalistiska och graciösa ut.

Det finns fyra stolar som vetter mot köksön. Det lilla utrymmet för köksön rymmer så många stolar. Som husägare kan du bjuda in dina vänner att komma förbi.

Medan de chattar, gå med i deras konversationer medan du tvättar smutsiga rätter eller gör citronte.

Royal-Like Kitchen Island sittplatser

Royal-Like Kitchen Island sittplatser
Källa: traditionalhome.com

Denna shabby chic köksö väljer en bedårande sittgrupp som kopierar stolar i forntida riken. Antika trämaterial och graciösa mönster förvandlar stolarna till förstklassiga vintage sittmöbler.

Sitsatsen består av tre söta stolar som erbjuder plats för tre personer. Det lilla utrymmet för denna köksö leder till de små stolarna. Det skulle vara överväldigande om du väljer stora stolar istället.

Stolarna bildar en horisontell sekvens för det avslappnade chattmomentet.

Moderna klassiska kök ö sittplatser

Moderna klassiska kök ö sittplatser
Källa: Pinterest

Den nionde av våra sittplatsidéer för köksöar erbjuder en enkel bringer för klassisk möbeldesign. Du kan se detta i stolarnas desperata ben utan ryggstöd.

Den moderna undertonen kommer från små, mjuka dynor. På grund av den lilla köksön består sittgruppen bara av två stolar. Trots det kan stolarna föra familjemedlemmar till en privat chatt medan de väntar på middagsmenyn.

Formell sittplatsidé för köksöar

Formell sittplatsidé för köksöar
Källa: blankslatesd.com

Vi tror att du ofta kommer att se stolmodellen från den här bilden. Stolarna är inslagna i ett mörkt läderset och ser formella och konventionella ut. De ser alla direkt på bänkskivan på köksön.

Ha en avslappnad konversation med tanke på det lilla utrymmet mellan stolarna. Alla familjemedlemmar kan tillbringa sin fritid i avslappnad chatt. Flytta enheter och bärbara datorer bort så att hela familjen verkligen kan njuta av uttryck under tiden.

Trots de formella stolarna är denna köksö fortfarande avslappnad och avslappnad och använder mestadels trämaterial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*