Home / Dekor / Kitchen Island Post Idéer
Kitchen Island Post Idéer

Kitchen Island Post Idéer

KÖKÖN POSTIDÉER – Per definition hjälper köksöstolpen till att stödja det här köksområdet som står högt och solidt. Detta koncept tar form på ett antal sätt. Vissa använder höga stolpar som når taket i köket.

Andra tar korta stolpar som sträcker sig till bänkskivan på köksön. Det finns några köksägare som väljer specifika inläggs- eller benstilar som slutar lägga till vissa snygga inlägg. Läs följande förklaringar för mer information.

Vintage köksöstolpe

Vintage köksöstolpe
Källa: steinerparents.com

Du kan lära dig av ett inlägg att denna köksö praktiserar vintagestil. Den desperata benstilen som ses på den här bilden räcker för den slutsatsen. Vintagemöbler har dragit människor in för ett vackert utseende i enkel manuellt arbete.

Det här inlägget använder också en mörk nyans av brunt trämaterial. De solida och lysande trämaterialen förmedlar antika och klassiska känslor till köksön. Inte bara för posten, men materialen används också för förvaring och stolar.

På grund av materialet kan du använda köksön för att laga olika menyer. Att äta och dricka.

Lätt känsla köksö Post

Lätt känsla köksö Post
Källa: homedepot.com

Fyra ben eller stolpar stöder denna söta, runda köksö. De ljusa trästolparna ser ljusare ut och är vita i färgen. Inläggen får dem inte att se lätta ut.

Inläggen övar klassisk design, om än på en liten nivå. Du kan se detta högst upp i varje inlägg. Med tanke på de små stolparna innehåller denna köksö ett enda, litet skåp med lådor.

Du kan förvara räkningar och andra privata dokument i lådorna. Sammantaget fungerar köksön mer som ett dekorativt möbel.

Kitchen Island Cart Post

Kitchen Island Cart Post
Källa: FastFurnishings.com

Föreställ dig att denna köksövagn inte beväpnar sig med de två stolparna. De stöder hyllan med ett öppet förvaringskoncept som innehåller en stor fruktskål och en bricka med koppar av vacker keramik.

De massiva trästolparna har samma färg som köksöns vagn minus träbordet. Som sådan ser hela köksvagnen snygg och elegant ut. Du kan flytta denna köksövagn runt huset.

Denna idé sparar energi och tid när man välkomnar vänner eller familjer. Använd den här vagnen enkelt för att bära mat och dryck i en hiss.

Estetisk köksö Post

Estetisk köksö Post
Källa: anfirock.com

I våra tidigare artiklar har vi ofta hänvisat till denna design som en glamorös köksö av hög kvalitet. En av aspekterna på detta är de två inläggen som stöder långbordet och fungerar som en reception för måltider, drycker, snacks och mycket mer.

Inläggen tillämpar en estetisk design som inte är begränsad till en klassisk. Inläggen ser spirala ut och lite komplicerade. Den här unika designen gör att stolparna ser väldigt cool ut utan att minska styrkan.

Inläggen förbättrar den höga kvalitetsnivån på denna köksö. Medan de andra aspekterna är tydliga, erbjuder stolparna bredvid stolarna en betydande smak på konst.

Forntida köksöstolpe

Forntida köksöstolpe
Källa: Pinterest

Detta kök visar utmärkt den moderna klassiska atmosfären för hela området. Efter att möblerna har byggts visas underkonceptet genom en stolpe som stiger upp till taket.

Inlägget innehåller en design som påminner oss om pelare som ofta användes i antiken Grekland eller romartiden. Inlägget ansluter till den långa köksön, som använder brunaktig marmor som en bänkskiva.

Du kan också se ett mycket kortare inlägg som stöder under bänkskivan. Köksön fungerar som handfat och matplats för hela familjen.

Dubbel, robust köksöstolpar

Dubbel, robust köksöstolpar
Källa: steinerparents.com

Den sjätte rekommendationen är högt i taket och visar två vanliga och vita stolpar med en vit köksö däremellan. Inläggen ser minimalistiska ut, liknar pelarna vi ser i moderna hem idag.

Stolparna förvandlar ytterligare köksön till ett intensivt område. Detta får hjälp av vit marmor som möjliggör tvättaktiviteter för både disk och livsmedelsingredienser. Under bänkskivan på köksön finns ett skåp med lådor och dörrar.

Två stolar kompletterar köksön för barn och makar som har en eftermiddagsmat.

Träbalkar som köksöstolpar

Träbalkar som köksöstolpar
Källa: Pinterest

En träbjälke stöder denna medelstora köksö. Urvalet matchar trägolvet i köket. Trots det enkla utseendet lockar inlägget ögonen.

Detta beror på valet av trä, vilket verkar ganska ovanligt för dagens köksöar. Träbjälken ger definitivt en stark naturlig ton till köksön som ser så koncentrerad ut i vitt.

Sammantaget håller köksön området minimalt och neutralt genom att kombinera två neutrala toner; vit och brun.

Skrymmande köksöstolpe

Skrymmande köksöstolpe
Källa: steinerparents.com

Ett mycket viktigt recept kan hämtas från detta trick. Använd skrymmande stolpar om ditt kök är lågt som visas på den här bilden. Detta står i kontrast till de höga stolparna i de tidigare idéerna som motsvarar köksformationen.

Förutom att det ser skrymmande ut verkar inlägget använda två delar av inlägget. Den nedre delen ser vit ut medan den övre delen verkar mjuk i grått. Köksön bildar en L-formation med trämaterial som bänkskiva.

Denna stora köksö erbjuder plats för matlagning och mat.

Attraktiv köksöstolpe

Attraktiv köksöstolpe
Källa: smartsrl.net

Kan den här köksön överleva utan de två vintageposterna? De två stolparna förbinder skåpet med lådor på denna köksö. Din närvaro stöds inte helt.

Trots den klassiska designen är stolparna iögonfallande. Krämig och slät, stolparna stöder en del av köksön som keramiken visas på. Detta lilla utseende gör att inläggen ligger djupt i hjärnan hos dem som tittar på dem.

Vanliga köksöstolpar

Vanliga köksöstolpar
Källa: Paristriptips.com

Vi avslutar listan över köksöns idéer med denna vanliga design. Fyra lätta trämaterial blir grundelementet för stolparna. De stöder den lilla köksön, som öppnar upp för olika aktiviteter.

Köksön är lätt att flytta runt i köket tack vare de lätta trämaterialen. Vi tror att det här är de enklaste att hitta och de billigaste insatserna i köket idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*