Home / Dekor / Kitchen Island Extension Idéer
Kitchen Island Extension Idéer

Kitchen Island Extension Idéer

UTVIDGNINGSIDÉ FÖR KÖKÖN – Förlängningen av köksön är resultatet av ytterligare material som å ena sidan täcker köket. Från denna idé kan du se samma material för köket och köksön.

För att implementera detta koncept, inkludera först köksön i en övergripande köksplan. En annan idé är en ny köksö som inte initialt blir en del av den övergripande köksplanen. Du kan fortfarande skapa den här typen ansluten till huvudköket.

Den sista förlängningen avser köksöar som öppnar upp för ytterligare aktiviteter.

Vanlig kököförlängning

Vanlig kököförlängning
Källa: 7ft-seo.com

Detta kök har två köksöar som sträcker sig från huvudköket. De ser ut som bänkar som skyddar huvudköket. De två använder vit, brun marmor som också täcker köksbänken.

Medan huvudköket liknar tvättstugan, fungerar köksöarna som förberedelseareal och mini-matplats när du drar ut stolar. En av köksöarna (vänster sida) sträcker sig direkt från huvudköket.

Lägg frukt, brödbitar eller kakor på bänkskivan. Ibland måste du äta färdiga måltider och drycker så att dina barn kan ta tag i dem direkt.

Enkel köksöförlängning

Enkel köksöförlängning
Källa: blankslatesd.com

Vår andra rekommendation är ett enkelt sätt att skapa en förlängning på köksöar. Denna köksö använder inte samma material som köksbänken och andra delar av köket.

Denna köksö använder brunaktig marmor, som lyser särskilt när ljuset lyser. Anslut bara köksbänkskivan till en del av köksväggen när det är möjligt. Denna köksö spelar olika roller.

Tvätta smutsiga diskar eller skapa en kopp varmt kaffe medan du pratar med vänner på denna köksö.

Söt köksöförlängning

Söt köksöförlängning
Källa: Pinterest

Överväg detta exempel om du inte vill ha en stor köksö. För denna köksö måste du bygga den till ett övergripande planerat kök. Å ena sidan motsvarar detta hela köksformationen, som, som den här bilden visar, är U-formad.

Med den köksö du vill tänka på, skapa en bit köksö eftersom samma material används i köket på den här bilden. Denna lilla köksö fungerar som en liten matplats. Efter shopping kan du placera färska grönsaker och livsmedel.

Du kan lära dig att denna köksöförlängning visar att det kan spara tid och material.

Rund, köksöförlängning

Rund, köksöförlängning
Källa: anfirock.com

En förlängning på köksö är inte begränsad till kvadratisk eller rektangulär formation. Bilden visar att en rund köksö öppnar möjligheten för expansion. Receptet ligger på den stora, runda köksön, som, som bilden visar, fungerar som matlagnings- och matplats.

Denna köksö rymmer två eller tre personer. Servera måltider eller drycker direkt från kaminen till de som sitter i stolarna (familjemedlemmar eller vänner). Det här stora bänkskivan är fortfarande tillgängligt för placering av mat och bokrecept.

Vissa skåp med dörrar utrustar denna öförlängning för att rymma många föremål.

Bekväm kaffebar Kitchen Island förlängning

Bekväm kaffebar Kitchen Island förlängning
Källa: habardardesign.com

Denna köksö överträffade huvudköket och fungerar också som en kaffebar och handfat. Denna köksöförlängning använder en ljus pärlstav för hela köksön samt mörka, söta trästolar. Vi tror att du kan lägga till fler stolar.

Den långa köksön rymmer mer utrymme om du lägger till något i enhetens träbord. Bredvid diskbänken kan denna köksö fungera som en cool plats för att behandla vänner eller släktingar. Servera dem varmt lokalt kaffe och muffins.

Transparenta gröna stolar är att föredra som dekoration för denna köksö snarare än färska blommor.

Glam Kitchen Island-förlängning

Glam Kitchen Island-förlängning
Källa: anfirock.com

Trämaterialets finaste kvalitet gör denna köksö till en glamorös. Du kan se detta från bänkskivan, stativet eller kolumnen som blir huvuddelen av köksön.

Dessutom använder denna köksö klassisk design, vilket kan ses i den svarta pelaren som stöder bänkskivan. Detta koncept erbjuder ett annat sätt att expandera en köksö. Välj kaffebordesign med två lager bänkskivor.

Den förlängda avser bänkskivan utan handfat. Hela köksön fungerar som ett socialt utrymme, förberedelseareal och handfat.

Vintage kök ö förlängning

Vintage kök ö förlängning
Källa: firestarterpyrography.com

Den här köksöförlängningen är fortfarande inspirerad av kaffebarens design och använder återvunna möbler med stolar och ett långbord. Placera svart marmor som en bänkskiva på köksön. Denna köksö kan omges av upp till fyra klassiska stolar.

Du kan flytta andra stolar från ett annat rum för att samla ett större företag. Det gör detta koncept ett utökat. Dessutom kompletteras denna köksö med ett öppet förråd där böcker eller keramik kan rymmas som utställningar.

Pure Kitchen Island-förlängning

Pure Kitchen Island-förlängning
Källa: ramadanewsss.info

Det finns en stor chans att denna köksö kommer att plocka upp liknande vit marmor som kommer att bli baksidan av denna köksö. Trots den separata modellen gör detta köksön till ett utökat område från huvudköket.

Köksön är lång och minimalistisk och har plats för fyra stolar mittemot fronten. Precis som vad vi ser i kassettbaren, är det en bra värd att du kan laga kaffe, snacks och choklad medan du pratar med vänner på stolarna.

Smart Kitchen Island-förlängning

Smart Kitchen Island-förlängning
Källa: Pinterest

Denna köksö är lite skrymmande och ser smart ut med omfattande förvarings- och utrymme. Köksön sträcker sig från den genomskinliga köksdörren och använder vita trämaterial.

På köksöns bänkskiva kan du tvätta smutsiga diskar, hugga frukt och bönor. Öppet minne kan fyllas med receptböcker. När du har slut på matlagningsidéer är det bara att öppna böckerna och experimentera.

Minimalistisk köksöförlängning

Minimalistisk köksöförlängning
Källa: cieric.org

Moderna och minimalistiska kök behöver ibland en utökad köksö för att rymma tillfälliga kontorskamrater. Köp bara ett träbord tillsammans med stativet som bilden visar.

Denna tabell låter dig använda köksön som en matsal och social webbplats. När dina vänner inte finns, placera blommor eller växter för att använda denna köksö som en dekorativ del.

Håll köksön minimal för att hålla det övergripande temat för köket minimalistiskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*