Home / Dekor / Källare sovrum Idéer
Källare sovrum Idéer

Källare sovrum Idéer

KÄLLAREIDÉER – Kanske har några av er oanvända utrymmen i husets källare. Du kan förvandla området till underbara källarrum för dig, gäster eller släktingar.

Vi vet alla att källaren vanligtvis har lågt tak, tar lite eller lite utrymme och har mindre utrymme för ventilation. Artikeln kommer att lyfta fram några tips om hur du gör sovrummet i källaren mysigt och snyggt. Läs mer

Cool källar sovrum

Cool källar sovrum
Källa: bobvila.com

I vårt första exempel placeras den färska växten på ett av fönstren. Strategin hoppas få naturlig luft in i sovrummet och blir dekoration. Detta sovrum i källaren tar ett litet utrymme.

Trots det ser sovrummet coolt ut på grund av prydnaderna. Det finns träskivor som väggdekorationer. Det blåmålade skrivbordet ser trendigt ut och unikt med gitarren bredvid. Sängset verkar bekvämt med de färgglada kuddarna.

Vi tror att vila i sovrummet i källaren ger lättnad och glädje.

Fartyget källaren sovrum

Fartyget källaren sovrum
Källa: bobvila.com

Vilken fantastisk idé! Detta källarsovrum utövar ett skeppsdäck för området. Trots det relativt begränsade utrymmet ser detta källarrum ut med tema med den unika layouten.

Sovrummet är uppdelat i två våningar. Huvudsängen är på övervåningen och det finns trästegen för att gå upp och ner. Det finns en soffa med nautiska kuddar. Under huvudsängen finns den grå madrassen att sitta på.

Väggen i sovrummet är målad blå och vit, färgerna förknippas främst med havet. Så underbart och mysigt.

Trevligt källar sovrum

Trevligt källar sovrum
Källa: Homesmsp.com

Detta sovrum har turen att ha fönstren. Det säkerställer hälsosam luftcirkulation i rummet. Sovrummet ser enkelt ut, bara med sängen, det lilla skrivbordet och lampan.

Sovrummet känns varmt och mysigt tack vare den grå mattan. Det som lockar oss är de många söta dockorna och animerade bilder över hela sovrummet. Det finns de leksakliknande dockorna som sitter på sängen.

Dekorationen får oss att tro att sovrummet i källaren kommer att tilltala små barn. Här kan de vila medan de leker med dockorna.

Mysigt källarrum

Mysigt källarrum
Källa: homesthetics.net

Sovrummet i källaren är mycket mysigt och har en minimalistisk effekt. Det är enormt på grund av den enkla, kortbenta sängen. Bredvid sängen finns det superkorta skrivbordet för de trendiga lamporna.

Detta exempel imponerar på oss med den vita väggen som bakgrund. Det finns ljus som fyller de tre lådorna ovanför sängen. Den enkla idén ser snygg ut. Med fönstren ovanför sängen känns sovrummet i källaren luftigt.

Otroligt källar sovrum

Otroligt sovrum i källaren
Källa: ninamaydesigns.com

Vi kallar detta ett otroligt källarsovrum främst på grund av den hängande trappan. Visst ger trapporna utsikt över landskapet för detta enkla sovrum. Sovrummet i sig har ett minimalistiskt utseende trots det stora området.

Det finns en rättvis, bekväm säng som rymmer två vuxna. Det finns ett litet skrivbord för böcker och två andra små skrivbord under trappan. Ornamenten är på de vita skrivborden.

Resten förblir tom. Tack vare den blanka vita keramiken känns sovrummet klart och rent.

Enkelt sovrum i källaren

Enkelt sovrum i källaren
Källa: jessicarichardson.com

Helt enkelt efter överenskommelse, men elegant enligt möbelvalet. Detta sovrum i källaren innehåller allt du behöver för att sova. Det är det skrymmande och mysiga sängset som ser vintage ut på grund av sänghållarstil.

Och det finns också det relativt höga träbordet som ser klassiskt ut. Vi tror att det finns den vita moderna garderoben bredvid träbordet. Källaren sovrummet verkar lättad, även om det inte har fönster.

Det beror på att källarens sovrum ligger över det som sannolikt kommer att lagras utan skiljeväggar.

Mysigt källarrum

Mysigt källarrum
Källa: dailyopenhouse.com

Ett sovrum i källaren borde inte bara handla om ett formellt utseende med dyra möbler. Det här exemplet ser mysigt ut eftersom det lutar sig på den billiga sängen som är så bekväm att ta på. Påslakan innehåller Pikachu-dockan med världskartomslaget.

De skapar en avslappnad ton som gör sovrummet så mysigt. Det finns också affischer överallt på väggen. Och det finns leksaker som pryder sovrummet. Fristylningsdetaljerna bidrar enormt till att göra rummet trevligt.

Beundransvärt sovrum i källaren

Beundransvärt sovrum i källaren
Källa: interioraura.com

Vi uppskattar verkligen hur vackert detta källarrum kan kännas trots det trånga utrymmet. Vi hänvisar först till den enkla sängstilen. Sängen rymmer endast en vuxen.

Sängset innehåller det blåaktiga påslaget med de färgglada kuddarna. Sängen är färdig med lådorna under för förvaring av föremål. Och det finns en öppen hylla för böcker och samlarföremål.

Det svartmålade klassiska skrivbordet ger sovrummet en smakfull accent.

Varmt källar sovrum

Varmt källar sovrum
Källa: atta.ai

Här är nyckeln till att skapa ett varmt sovrum i källaren. Den brunaktiga nyansen måste vara högst upp på listan. Det betyder att du måste sätta många brunaktiga föremål i sovrummet i källaren.

Exemplet väljer den stora, bruna mattan, vilket verkligen ger en varm känsla. Sängen innehåller de bruna ränderna som ser snygga och mysiga ut. Det är det lilla skrivbordet och stolen för att koppla av eller läsa en bok.

Det finns inga fönster, men du kan vara säker på att dörren öppnas för att släppa in naturlig luft och ljus in i sovrummet.

Trevligt källar sovrum

Trevligt källar sovrum
Källa: hautecuisineimports.com

Trots de små fönstren använder sovrummet de tjocka, trendiga gardinerna som faller från topp till botten. I det relativt begränsade utrymmet ser sovrummet elegant ut på grund av valet av den totala uppsättningen.

Sängset innehåller de blå och vita sängkläderna som en filt, täcke och kudde. På andra sidan av sängen finns de färska, gula blommorna på skrivbordet. Det mindre skrivbordet bredvid sängen tar upp prydnaderna.

De gör alla sovrummet ännu vackrare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*