Home / Dekor / Källar kök idéer
Källar kök idéer

Källar kök idéer

Källköksidéer – Källare avser området under bottenvåningen i ett hus. Källaren fungerar ofta som ett extra vardagsrum, tvättstuga eller ytterligare garage. Vissa väljer källaren som ett extra kök.

Källarköket tar inte lika mycket utrymme som huvudköket. I källarköket används vanligtvis enklare och färre köksgrunder. Läs mer nedan om hur du kan skapa ett funktionellt och trendigt källarkök ur vårt urval.

Enkelt källarkök

Enkelt källarkök
Källa: maywoodcustomhomes.com

En enkel installation av källarkök som detta räcker för hela familjemedlemmar som till exempel gillar att titta på TV-program tillsammans i ett vardagsrum. Detta källarkök ligger i ett trångt hörn.

Den innehåller träskåpet som fyller de övre och nedre delarna av köket. Träet verkar vara starkt och hållbart. Köket innehåller bänkskivan, det lilla kylskåpet och diskbänken.

Som bilden visar har källarköket vanligtvis lågt tak. Med det övergripande konceptet kan du servera mat och dryck på plats. Träet gör att det extra köket känns varmt och bekvämt.

Tyst källarkök

Tyst källarkök
Källa: mymatrixbasement.com

Anta att några av er har ett unikt extra utrymme för källaren som den här bilden visar. Prata med en professionell för att skapa ett lugnt källarkök som det här som förmedlar lugna och mysiga känslor medan du förbereder mat och dryck för hela familjemedlemmarna.

I vårt andra exempel används ett lågt tak med inbyggd belysning igen. Källarköket är klädd i vitt. För ett snyggt utseende erbjuder köket den underbara skåpstilen som matchar köksformen.

Skåpet innehåller ett öppet underutrymme för visning av samlarföremål. Vitt och grått fungerar bra tillsammans för att skapa en lugn ton.

Snyggt källarkök

Snyggt källarkök
Källa: sebringdesignbuild.com

Det här exemplet visar att underlaget inte begränsar kreativiteten i källarkökens stil. Denna punkt uppmuntrar ett noggrant urval av köksmöbler och en trendig hänglampa.

Köket väljer det speciella materialet för skåpet för att hålla utrymmet minimalt och rymligt. Taklampan ser cool ut och faller över köksön med de trendiga stolarna.

I källarköket kan barn och makar som sitter på köksön laga mat och dryck. Det är intressant att notera det stora fönstret för att skapa en lättad känsla för det lilla köket.

Blandat källarkök

Blandat källarkök
Källa: sebringdesignbuild.com

Moderna och traditionella värderingar passar bra med detta källarkök. Modern ton kommer från den snygga köksön. Inte bara trendigt, men köksön håller också källarköket minimalt.

Å andra sidan visas det traditionella läget från träskåpet. Du kan använda återvunna eller gamla möbler från huvudköket till källarköket. Det sparar mycket pengar. Källarköket innehåller ett typiskt källarkök.

I det smala köket kan du diska, förvara flaskdrycker och förvara köksredskap i garderoben.

Mysigt källarkök

Mysigt källarkök
Källa: houseup.co.uk

Ett mysigt källarkök för ett underjordiskt område som står framför en sådan dörr. När detta exempel öppnas blir det fridfullt och bekvämt att spendera fritid med hela familjemedlemmarna.

Källarköket delar upp området i två områden. Den till vänster används för matlagning och uppvärmning, medan den till höger används för att diska, frukt, grönsaker och många andra. Båda är utrustade med förvaringsutrymme.

Framför dig finns en köksö i trä. När du är klar med matlagningen, servera dina barn måltider eller drycker som ivrigt sitter på stolarna.

Coolt källarkök

Coolt källarkök
Källa: Secureidm.com

Några av er kan ha det här supertrånga området för källarköket. Så begränsad att du bara kan stå på plats medan du lagar mat eller förbereder mat och dryck. Uppmärksamma din make eller barn till det svala källarköket.

Överväg att köpa en specifik källarmodell som inkluderar förvaring och bänkskivor. Denna modell är väldigt unik eftersom den är i svart. För att liva upp det lite, välj mosaikbacksplash som fortfarande använder färgen.

Häng olika lampor för enkla men vackra dekorationer.

Kreativt källarkök

Kreativt källarkök
Källa: safehomefarm.com

Ett annat superlitet exempel på ett källarkök. Förvandla ett begränsat hörn i källaren till detta bedårande källarkök. Exemplet lockar oss eftersom det fortfarande lyckas visa dekorationerna ovanför bänkskivan.

Källarköket har allt du behöver för att få platsen att fungera. Köket består av kylskåp, gasspis, skåp och mikrovågsugn. Köket räcker dock för enkel till komplex matlagning.

Ljus trä och en mjuk nyans i brunt säkerställer att köket känns mysigt och varmt.

Underbart källarkök

Underbart källarkök
Källa: baneproject.com

Det moderna bondeköket är perfekt för att färga din källare. Med hjälp av detta exempel kan vissa punkter genomföras. Neutrala färger är att föredra för att hålla källarköket lite rymligare.

Trägolv och en enkel skåpdesign är nödvändiga för att skapa hemtrevliga och varma känslor. Dekorera samtidigt ditt källarkök med små vintage vägglampor, som visas här.

Glöm inte att ställa in fönster för ventilation. Detta är ett måste för ett källarkök.

Glada källarkök

Glada källarkök
Källa: freshome.com

Ett källarkök gör det möjligt att skapa ett område med personligt utrymme. I det här exemplet väljs en mjuk nyans av gult för att området ska kännas glatt och ljust. Färgvalen fungerar som en enkel idé men har en betydande effekt.

Temafärgen kan få dig att känna dig lycklig när du tillbringar tid i köket. Liksom tidigare idéer använder köket lätt material med enkel design. Den högteknologiska köksapparaten är tillgänglig för matlagning och andra aktiviteter.

Köket innehåller köksön tillsammans med diskbänken.

Trevligt källarkök

Trevligt källarkök
Källa: lampefeber.com

Ett litet hörn i en källare kan förvandlas till detta söta källarkök. Ställ först upp fönster för ventilation. Ett starkt träskåp med en sådan bänkskiva räcker för enkel matlagning och tvätt.

Komplett bänkskivan med grundläggande köksredskap och disk. Applicera vitt och svart för att lägga till kontrast till källarköket, men håll dig lugn. För dekoration kan du experimentera med denna köksväggbelysning.

Belysningen består av de två stora lamporna med de innovativa lamputtagen. Denna idé ser verkligen söt ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*