Home / Dekor / Joanna Gaines sovrumsidéer
Joanna Gaines sovrumsidéer

Joanna Gaines sovrumsidéer

JOANNA VINNAR Sovrumsidéer – Joanna Gaines är namnet som inte behöver introduceras bland inredningsarkitekter. Med mer än 11 ​​miljoner följare på hennes Instagram-konto återfår Joanna fortfarande sin status som en inspirerande figur.

Hon delar ofta användbara och unika inredningstips och ett sovrum är inget undantag. Artikeln har 10 av deras råd som kan hjälpa dig att uppgradera ditt sovrum. Bli inte förvånad om proverna verkar vintage, för det är deras specialitet.

Härlig Joanna Gaines sovrum

Härlig Joanna Gaines sovrum
Källa: jacksonvillefurnituremart.com

Ett träbaserat sovrum skapar en naturlig och varm känsla. Detta är den första aspekten att träna på ditt sovrum när du bestämmer dig för ett vintage sovrumskoncept. Som det traditionella sovrummet antyder rekommenderas få möbler.

Detta första exempel väljer de mest lämpliga. Om vi ​​tittar på de övergripande möblerna kan vi se att de alla har liknande egenskaper. Mjuka linjer, smala och korta modeller omsluter sängramen och skrivborden. Det fantastiska taklampan läggs till det redan bedårande utseendet.

Ljusstaken och det genomskinliga glaset ser enkla men söta ut i det här sovrummet. En sådan härlig sovrum att beundra och spendera.

Deluxe Joanna Gaines sovrum

Deluxe Joanna Gaines sovrum
Källa: latimes.com

För Joanna Gaines bör stort eller litet inte minska komforten ett sovrum har att erbjuda. Hon är alltid förtjust i ett gammalt sätt att leva och rekommenderar naturliga material som trä och neutrala färger för ultimata lugna färger.

Det andra exemplet tar mycket plats. Det typiska sovrummet kan locka oss att lägga in för mycket möbler, vilket resulterar i ett trångt sovrum. Men detta sovrum verkar fortfarande lyxigt och praktiskt.

Köp bara typiska lyxiga sovrumsmöbler som den gammaldags sängramen och öppen spis. Läderfåtöljer och ljuskronabelysning ger sovrummet eleganta dekorativa accenter.

Mysig Joanna Gaines sovrum

Mysigt Joanna Gaines sovrum
Källa: cheatsheet.com

Att byta ut gamla kuddar kan göra så mycket för ditt enkla och klassiska sovrum. Det är åtminstone vad vi ser från detta exempel. Kombinationen av de vita och de mönstrade kuddarna ser underbar ut.

Om du vill hålla det här sovrummet enkelt, prova en enkel dekoration. Spegeln ser bra ut eftersom den fungerar som en väggdekoration. Samtidigt kan spegeln skapa en bred känsla för sovrummet.

De krukväxter som är fräscha bär den naturliga tonen i sovrummet. Dessa ornament gör inte längre sovrummet för vanligt.

Härligt Joanna Gaines sovrum

Härligt Joanna Gaines sovrum
Källa: cheatsheet.com

Moderna och klassiska accenter färgar detta sovrum. Vi dras till Joanna Gaines eftersom hennes tips lyckas kombinera de två tonerna. Detta sovrum ser vackert ut med uppdaterade möbler från vintagemöbler.

Till exempel är sängramen inspirerad av en klassisk men använder den svarta metallhållaren. Madrassens, kuddens och påslakans renvita arrangemang härrör från påslakans traditionella modellering.

Medan de hängande skrivbordslamporna representerar den söta stilen med modern inredning. De bedårande glasögonen med de gula blommorna ser väldigt söta ut här.

Varmt Joanna Gaines sovrum

Varmt Joanna Gaines sovrum
Källa: wolffurniture.com

En gammal sovrumsstil erbjuder en hemtrevlig och varm atmosfär som förblir de mest eftertraktade destinationerna bland moderna människor. Detta exempel är att måla ett stort varmt sovrum som du kan kopiera. Träelementet fyller detta sovrum starkt.

Sovrummet är redan insvept i intensiv värme och tar de klassiska möblerna som hjärtat i sovrummet. Du känner smaken på skrivborden och förvaringen. När det gäller dekoration väljer detta sovrum enkla och söta när man använder klassiska ornament.

Lägg bara de två glasen med de vita blommorna på skrivbordet. Komplettera prydnaden med den större vasen med de vita blommorna och bladen.

Härligt Joanna Gaines sovrum

Härligt Joanna Gaines sovrum
Källa: hgtv.ca.

Vad händer om jag vill ha ett trevligt och klassiskt sovrum? Joanna har speciella tips för dig. Precis som en vintage sovrumsmodell tar ett vackert klassiskt sovrum inte in små, snygga tillbehör i rummet.

Överväg att byta eller köpa mönstrade, färgglada kuddar som visas på bilden. Häng ramar från färgglada blommor ovanpå kaminen. Häng ett vals på en av fönstergardinerna.

De enkla ornamenten lägger till skönhet som redan framgår av ljuskronabelysningen. Det här är de graciösa sätten att göra årgången a la Joanna sovrum fantastisk.

Gör det lättare för Joanna Gaines sovrum

Gör det lättare för Joanna Gaines sovrum
Källa: cheatsheet.com

Har du någonsin undrat vad Joanna föreslår för ett mycket modernt sovrum? Detta svarar antagligen på din nyfikenhet. Ett träelement lämnas till sovrummet. Men den här gången ser trä ung ut och målas om från sovrumets vägg och golv.

Återigen betonar Joanna den avslappnade atmosfären i sovrummet. För att lägga till den naturliga tonen i träelementet föreslår Joanna att du placerar fönstret för att ge det en luftig känsla. Du kan se det gröna landskapet utanför.

Var kreativ när det gäller att välja ett skrivbord. Skrivborden ser så söta ut. Avsluta den naturliga tonen med färska krukväxter.

Shabby chic Joanna Gaines sovrum

Shabby chic Joanna Gaines sovrum
Källa: ecoamazonico.org

Kan du upptäcka vad som verkar vara unikt med detta sovrum? Joanna uppmuntrar dig att leta efter trendiga shabby chic dekorationer och möbler för denna punkt. Det finns gott om kreativa klassiker som väntar på din jakt.

Vi hänvisar till sängramen som faktiskt ommålas. Den andra avser hemlagade vaser som fyller en av sovrumets väggdelar. Det som är bra med de två är att du kan göra dem själv.

Med kreativa accenter ser sovrummet så illa och elegant ut.

Tyst Joanna Gaines sovrum

Tyst Joanna Gaines sovrum
Källa: countryyliving.com

Joanna vet mycket väl att vissa av er inte har ett stort utrymme eller en budget. Detta är hennes tips för att skapa ett modernt vintagesovrum som leder till lugna och fridfulla nätter.

Leta efter en begagnad dinglande lampa som den här. Välj gamla trämöbler än minimalistiska. Och se till att din säng har bekväma och mjuka sängkläder. De tröstar din kropp och ditt hjärta innan du stänger ögonen.

Tyst Joanna Gaines sovrum

Tyst Joanna Gaines sovrum
Källa: seakayakers.org

Joannas tips är för dig som älskar ett enkelt men tyst sovrum. Du kan träna den här stilen om du funderar på att bygga om ditt sovrum. Byt eller lägg till ett nytt täcke och kudde här som har samma färg som det blå täcket och kuddarna.

De två lägger djärv variation till den helt vita sängen, men håller webbplatsen bekväm och avslappnad. Häng ramar på bladen som prydnad på sovrumsväggen för ornament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*