Home / Dekor / Industriella kök Backsplash Idéer
Industriella kök Backsplash Idéer

Industriella kök Backsplash Idéer

INDUSTRIAL KÖK BACKSPLASH IDÉER – Ibland underskattas aktiviteter i köket. Detta trots att en person kan spendera timmar på att tvätta högar med smutsiga diskar eller laga olika menyer för familjen middag.

Medan våra tidigare artiklar talade om fridfulla och mjuka backsplashdesigner i köket, kommer vi att anta motsatt atmosfär. Vi presenterar backsplash för industrikök för att få ditt sinne att pumpa för aktiviteterna på ett effektivt och gedigen sätt.

Starkt industriellt köksbacksplash

Starkt industriellt köksbacksplash
Källa: remodelista.com

Backsplash-modeller för industrikök erbjuder intensiv och gedigen motivation när du har slut på önskan att laga frukost för hela familjen. Hämta inspiration från kök i fabriker som är fulla av rök och damm.

Tänk inte på förorening direkt. Låt dig istället inspireras av den hårt arbetande etiken hos alla arbetare i fabriker. Backsplashen visar den här bilden mycket bra. Du kan lära dig att backplattan ser snygg och robust ut.

Den svarta dominerade backplattan ser inte dyster ut. Tack för den kombinerade svartmålade väggen och de svarta, fyrkantiga plattorna. Backsplash hoppas att du inte försenar enkelt arbete i köket.

Dramatisk backsplash av det industriella köket

Dramatisk backsplash av det industriella köket
Källa: space-time-mass.com

Inte i en dramatisk, gråtande miljö som du ofta ser i ett tvålsdrama. Detta skulle leda dig att laga mat och tvätta smutsiga rätter som tortyraktiviteter. Backsplash vill istället bli kreativ med svartbaserad backsplash.

Du kan välja rektangulära plattor med icke-glansigt material. För en mer dramatisk effekt målar du också köksväggarna i svart. Backsplashen ser inte dyster ut. Backsplash känns elegant med trämöbler som vi ser här.

Backsplash hoppas att du kan känna en viss stil som omger köket. Det i sig är ett estetiskt val.

Trendigt, industriellt kök backsplash

Trendigt, industriellt kök backsplash
Källa: Pinterest

Svart blir den enklaste färgen när du tänker på industriellt inspirerade köksstänk. Du behöver inte hålla fast vid det traditionella alternativet att använda enkla vägg-, fyrkantiga eller rektangulära plattor målade i svart i horisontell eller vertikal ordning.

Vår tredje idé rekommenderar ett enkelt alternativ som leder till en trendig backsplash-look för industrikök. Backsplash använder rektangulära plattor i svart. Plattorna är ordnade på ett elegant och imponerande sätt.

När du använder det minimalistiska, neutrala köket så här lyser bakplattan. För detta tips, säg nej till glasplattor för att undvika en blank ton.

Klassiskt, industriellt köksbacksplash

Klassiskt, industriellt köksbacksplash
Källa: wordupmag.com

Har du besökt en gammal fabrik som har varit i drift i årtionden? Företaget är starkt, klassiskt och kärleksfullt. Vi lägger till ordet “kärlek” för oavsett vad, ägarna måste använda så mycket kärlek och uthållighet för att deras försörjning ska fungera bra.

Denna köksbacksplash hämtar inspiration från gamla fabriker. Du känner denna känsla av de brunaktiga stenarna som dyker upp. Backsplashen matchar köksfläkten, som ser klassisk och lyxig ut.

Du kan välja glasplattor eller tapeter med detta mönster för en lite blank ton.

Glänsande, industriellt köksbacksplash

Glänsande, industriellt köksbacksplash
Källa: diydecorstore.com

Begränsa dig inte till svart. Du kan prova andra färger för fler variationer. Den här gången inbjuder vi dig att leka med koppar, den naturliga källan till rödaktig, glödande känsla direkt från jorden.

Du kan se från den här bakplattan att den här delen lyser hela vägen till köket. Backsplash använder koppar, särskilt den koncentrerade koppartonen, för en lite mörk eller elegant ton.

Backsplash kommer från gruvindustrin som har många fördelar i våra liv. Precis som det här bakstycket som lyser upp hela köket.

Imponerande backsplash för industriellt kök

Imponerande, industriellt köksbacksplash
Källa: armstrongceilings.com

Efter koppar kan du använda metall. Metallbacksplash för industrikök inspirerades av företag som är i metallindustrin eller som ofta använder metall för apparater på en fabrik.

Den långvariga och intensiva bakplattan av metall för industriella kök inbjuder dig att framhäva funktion och hållbarhet framför allt. Du kan naturligtvis välja vissa stilar som också uppmärksammar designen. Du kan välja denna rekommendation.

Backsplash är enkelt men ändå imponerande och använder konceptet kvadrat-i-kvadrat.

Hemtrevligt, industriellt kök backsplash

Hemtrevligt, industriellt kök backsplash
Källa: laceainarie.com

Denna idé skapar en hemtrevlig känsla från industriköksbacksplashen och från svart. Du kan använda svart tavla som visas här. Denna backplash är inspirerad av ett mötesrum i en fabrik där tavlan fortfarande används för brainstorming.

Vi lägger till backsplash till den hemtrevliga atmosfären i industriköket, eftersom du kan fylla backsplash med din signatur. Du kan färga bakplattan med favoritrecept för familjen eller motiverande ord för matlagning eller för att älska hemlagad mat och dryck.

Förresten ser den här backsplashen bedårande ut med ett suddgummi, precis som vi hade i skolan.

Exceptionell backplash för industrikök

Exceptionell backplash för industrikök
Källa: hgtv.com

För dem som älskar mosaikdesign, oroa dig inte att den branschinspirerade backsplashen i köket begränsar din smak. Naturligtvis kan du ta med livliga och söta känslor som härrör från små, färgade plattor, mosaikstilens huvudattraktion.

Du kan öva på den här backsplashen. Denna backsplash använder oftast neutrala små brickor med grönt som den icke-neutrala färgen. I synnerhet bakplattan indikerar en viss aspekt; skiktad brun som kakelfärgerna.

Detta innebär att plattorna har åldrats tillsammans med en fabriksoperation. Detta tar upp ett liknande koncept med den fjärde idén.

Enkelt, industriellt köksbacksplash

Enkelt, industriellt köksbacksplash
Källa: wearefound.com

För billigare metallalternativ, överväg rostfritt stål. Denna metall är så vanlig och lätt att hitta i många hårdvaruaffärer. Glödande och slitstarkt, du kan bara välja en stor plåt av rostfritt stål som visas på den här bilden.

Backsplashen matchar den grå bänkskivan i köket. Rostfritt stål blir ett utbrett material i både hem och fabriker. Från enkla till skrymmande enheter finns rostfritt stål i många delar.

Badrum, tunnelbana stil, industriellt kök backsplash

Badrum, tunnelbana stil, industriellt kök backsplash
Källa: stylebyemilyhenderson.com

Du hörde det rätt! Du kan hämta inspiration från brickor som fyller ett offentligt badrum, inklusive de som ofta används i fabriker. Den här badrumsplattformen tillhör backsplash-stilen i tunnelbanekök som blomstrade i början av 90-talet.

Backsplash använder rektangulära, vita plattor med svarta kanter. Något glänsande och enkelt, vi tror att du ser brickorna ofta i närliggande hårdvaruaffärer. Du kan träna den här stilen när din budget är stram.

Allt du behöver göra är att justera budgeten med ett antal brickor du behöver för små eller stora planerade backsplash-omslag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*