Home / Hem / IKEA Loftbäddar
IKEA Loftbäddar

IKEA Loftbäddar

IKEA Loftbäddar

Förutsatt att du inte är rädd eller åtminstone skrämd av tanken på att stiga upp en stege för att sova, är loftbäddar ett av de bästa sätten att få ut det mesta av små utrymmen. Det finns bara en sak som är oerhört svårt med sängar som denna; Om du inte är redo att bygga en själv kan det vara en utmaning att hitta en som inte bara är för barn och som är tillräckligt stor för vuxna.

Frukta inte, vi gjorde allt arbete så att du inte behöver! Vi grävde upp de 5 bästa IKEA loftbäddarna som inte bara är attraktiva utan också överkomliga! Vad väntar du på?

IKEA TUFFING sängram i loft

Det vanligaste problemet för loftbäddsägare är att de kan nås snabbt eftersom stegen har felaktiga inställningar. Lyckligtvis behöver du inte hantera en felaktig stege-konfiguration eftersom TUFFING-loftsängen levereras med en som är placerad i mitten av sängen, inte bara för enkel användning utan också för användarens säkerhet. Det finns också raka skenor för extra stabilitet.

Den övre våningssängen eller loftbädden erbjuder plats för upp till 30 kg och förvandlar sängramen till en tank! Räcken läggs till så att du inte kan falla av sängen även om du använder en 5 1/8 tum tjock madrass.

Det finns lite utrymme under sängen som du kan använda som du vill. Du kan använda den som en parkeringsplats för din cykel eller kanske din lounge eller arbetsplats. Om ditt rum har begränsat utrymme och du vill ha en säng som låter dig använda varje utrymme på ett intelligent sätt, är TUFFING Loft Bed Frame ett måste och en lönsam investering.


IKEA SVÄRTA loftbäddsram med bordsskiva

Den andra loftbädden på vår lista är SVÄRTA loftbäddsramen, en av de sällsynta bitarna som erbjuder både form och funktion. Den vackra silhuetten och den snygga, strömlinjeformade profilen gör det extremt önskvärt oavsett stil eller inredning i rummet, eftersom det smälter sömlöst med rummet. Sängens funktionalitet är inte bara utrustad med en sovplats där en dubbel eller enkel madrass kan rymmas. Det ger också ett stabilt skrivbord för att arbeta med uppgifter!

Om du är 20 år och bor i en studiolägenhet passar den här IKEA-loftsängen perfekt för dina behov. Eftersom ditt arbetsområde redan tillhandahålls av sängen och stålkonstruktionen är solid och robust, kan du inte längre be om något från sovrumsmöbler. Vi försökte till och med sätta benen på skrivbordet och det böjer sig inte alls!


IKEA STORÅ loftbädd

Om ditt rum har högt i tak men utrymmet är begränsat är STORÅ Loft-sängramen ett utmärkt alternativ eftersom du kan få ut det mesta av det du har. Sängen är gjord av massivt, hållbart furu och har en vacker svart färg. Den industriella ramen som läggs till med en sidostege är avsedd för den vanliga dubbel- eller dubbla madrassen.

Det finns utrymme under den rymliga loftsängen som kan användas på olika sätt. Du kan skapa en mysig läshörn eller lägga till ett skrivbord och stol för din arbetsstation. Oavsett vad du väljer kan du inte förneka hur fantastiskt det är att en möbel kan vara så mångsidig och funktionell samtidigt. När den är helt monterad är enhetens mått 79 7/8 “x 58 1/4” x 84 1/4 “. Se till att du har en takhöjd på minst 8 ’10 “för att passa sängen.


IKEA STUVA loftbädds combo m 2 shlvs / 3 shlvs

STUVA loftbädds kombinationen är ett sofistikerat system som kombinerar allt du eller ett barn kan behöva i en hisnande design, inklusive en standard dubbelsängram, ett vackert färdigt skrivbord och öppna hyllor för förvaring. Om du får en säng för ett barn är detta ett av dina bästa loftbäddsalternativ eftersom det ligger nära golvet med en minsta takhöjd på 94½ ”.

Det undviker inte bara allvarliga skador; Det är också en säng som inte är alltför barnslig. Det passar barn som börjar ha sina egna intressen. Med sängens rena vita yta ser det ut som en tom duk för ett barn!

När det gäller montering är det en ganska stor bit med många delar, men att sätta ihop allt var smärtfritt för oss. Stegen är fantastisk och sticker inte ut. Det är definitivt en pengar och rymdsparare rullas in i en!

Sängen är designad för en dubbel madrass som är upp till 8 1/4 ”tjock. Det här är goda nyheter eftersom du kan välja minneskum med den här!


IKEA STUVA / FRITIDS loftbädd med 4 lådor / 2 dörrar

Ta arbete, sömn och lagringsutrymme till nya höjder! Allt som ett barns rum behöver är förpackat i denna IKEA loftbädd. Som du ser har STUVA / FRITIDS en ram för en dubbel madrass, en garderob för kläder och sängkläder, en öppen hylla för visning av prickar och böcker och en arbetsyta för läxor och olika uppgifter! Lägg till allt detta i den robusta designen på loftbädden och det är en bit som är felfri och utan tvekan värt att överväga.

Med sängens svala vita färg är det också ett utmärkt mittpunkt för ett rum. Eftersom detta är en välgjord produkt kan du förvänta dig att montera den till en promenad i parken. När den är helt monterad, mäter hela delen 77 1/2 “x 41 1/2” x 71 5/8 “med en maximal lastkapacitet på 220 kg.


Hur man gör tre våningssängar  Trippel våningssäng ikea, barn trippel.
40 coola IKEA Kura våningssänghackar |  ComfyDwelling.com |  Små barn.
Fancy Ubokia IKEA Tromso Loft Bed |  Ikea loftbädd, Loftbäddsplaner.
Coola barnbäddar säker på att toppklassen |  Ikea våningssäng, våningssäng.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*