Home / Hem / Idéer om Feng Shui inredning
Idéer om Feng Shui inredning

Idéer om Feng Shui inredning

Vad är Feng Shui? Feng Shui är ett gammalt kinesiskt system som finns å ena sidan. Detta för att balansera vår fysiska miljö på ett sådant sätt att inget annat än harmoni och en känsla av välbefinnande främjas för alla.

Feng Shui verkar göra underverk från ett huss naturliga omgivningar till dess personliga inredning och inredning.

Feng Shui och de som övar det regelbundet tror att allt och alla har en viss typ av energi som finns. Denna speciella energi kallas chi. Hur vi ordnar alla saker i vårt hem kan påverka olika aspekter av våra liv.

Idéer-om-feng-shui-inredning-1-idéer-av-feng shui-inredning

I sitt centrum kretsar Feng Shui kring begreppet Chi, och detta är en livskraft eller energi som bor i ens eget hem. Denna chi är nästan densamma som samma chi som finns i traditionell kinesisk medicin. Chi förknippat med detta läkemedel sägs flyta genom kroppen.

Idéer-om-feng-shui-inredning-design-14 idéer-om-feng shui-inredning

Feng Shui Chi säger att detta chi flödar dagligen genom husen vi bor i. Nyanserna som följer med denna Feng Shui baseras på hur vi formar denna energi som rör sig fritt i och runt våra hem och rum.

Feng Shui har många olika skolor. Men den som diskuteras här är ganska enkel och den delar några grundläggande begrepp gemensamt.

Hur avmystifieras Feng Shui?

Idéer-om-feng-shui-inredning-2-idéer-av-feng shui-inredning

Om du redan har läst lite om feng shui-ämnet är du förmodligen lite förvirrad, och detta till synes motstridiga råd gör det så. Människor som inte är så bekanta eller vet ingenting om detta ämne kan vara benägna att oroa sig och missförstå.

Vad Feng Shui inte är

Idéer-om-feng-shui-inredning-11-idéer-om-feng shui-inredning

  • Feng Shui är inte något som gör att du snabbt blir rik. Det är inte en metod för asiatisk inredning som garanterar omöjliga resultat genom att mystiskt ordna om dina möbler.
  • Det är inte på något sätt en form av vidskepligt eller magiskt trossystem, och det är inte heller en ny tidsmodell som skiljer dig från verkligheten eller ditt dagliga liv.
  • Det är inte heller ett sätt att helt enkelt omforma ditt hem och din trädgård.
  • Det är inte en snabb fix som bara behöver göras på en eftermiddag.
  • Det är inte bara en lyx som de rika och berömda har råd med.

Vilka är några av de mystiska mål som är förknippade med Feng Shui? Chi-effekten är en del av målet med feng shui. Detta innebär att du kan använda barnets styrka för din egen lycka, hälsa, välstånd eller kärlek. Vad som kan vara svårt att tro på Feng Shui är en sak. Vilken typ av sak är det?

Det är svårt att tro att placeringen av möblerna i ditt hem kan ha en djupgående inverkan på din ekonomiska situation eller ditt kärleksliv. Men till grund för denna praxis kommer dessa idéer samman och på något sätt är vettiga. Sammantaget tycker du inte att det är mycket lugnande att bo i ett hus som i genomsnitt är organiserat och harmoniskt?

Idéer-om-feng-shui-inredning-design-3 idéer-av-feng shui-inredning

Mår inte människor också mycket bättre när deras hem är fyllda med både frisk luft och naturligt ljus? Vi som människor påverkas definitivt starkt av vår omgivning, oavsett om vi tenderar att inse det eller inte.

Så när vi omger oss med saker som gör oss lyckliga är vi på vissa sätt mycket lyckligare än någonsin. Att ha ett överfullt hem kan leda till stress, utmattning och olycka.

Även om någon bor mitt i denna katastrof, påverkas han eller hon negativt. Denna negativitet kommer att täcka dig som ett andra lager. Det kommer också att främja elände i ens egen atmosfär och påverka deras arbete, hälsa och allmänna förmåga att se lycka.

Det kan också förstöra personliga relationer. Att läka hus med kristaller, oljor, ljus och omarrangerade möbler är något direkt ur en gammal kinesisk konst som verkar lite där ute.

Men hem är något som faktiskt återspeglar en persons sinnestillstånd. Att reflektera över människans sinnestillstånd och hålla sinnet och kroppen samman i en harmonisk kombination ger positiva resultat för alla aspekter av deras liv.

Den breda bilden och utsikten över Feng Shui

Idéer-om-feng-shui-inredning-design-4 idéer-om-feng shui-inredning

Feng Shui i sig är något som är mycket djupt rotat i en holistisk världsbild. Det tenderar att se alla saker såväl som alla varelser som en del av en naturlig ordning av saker. Det är som en slags enorm miljö som är väldigt levande och hela tiden rör sig och utvecklas.

Varje enskild sak som ingår i denna naturliga ordning är lika levande och har också sitt eget energiska värde eller komponent som definitivt skiljer det från andra.

Idéer-om-feng-shui-inredning-9-idéer-av-feng shui-inredning

Det finns också en energi som flyter över hela världen. Denna energi ska flöda genom var och en av oss. I själva verket, enligt vad denna uppfattning i huvudsak säger, vad som definierar dig, vad som gör dig vid liv och vad som gör dig unik och vital för dig själv. Det handlar specifikt om denna energi. Din kropp anses vara det enda fordonet eller miljön där denna väsen dyker upp och flyter fritt.

Idéer-om-feng-shui-inredning-5-idéer-av-feng-shui-inredning-dekoration

Feng Shui är något som lyckas dela upp den stora miljön eller landskapet i mer hanterbara typer av enheter i universum.

Dessa hanterbara enheter är ingen annan än människor och deras hus. Det finns också människor och deras egendom, kontor, vardagsrum och sovrum. Världens feng shui är något som i allmänhet inte kan kontrolleras. Vad Feng Shui tillåter är detta.

Du kan designa din egen personliga miljö. Din personliga miljö är föremål för samma universella principer som följer med strömmen av energi. Detta flöde av energi beror på hur planeterna roterar i sina specifika banor och de galaxer som rör sig i rymden.

Skicka aldrig kreativ energi direkt ut genom fönstret

Idéer-om-feng-shui-inredning-6-idéer-av-feng-shui-inredning-dekoration

Du kan anse det som en bra idé att placera ditt skrivbord så att det vetter mot fönstret. Du bör dock överväga Feng Shui-positionen för begreppet befälhavare. När du väljer att placera ditt skrivbord i en dominerande position får du en plats som ser till att du kan se hela utrymmet. Denna utsikt över rummet inkluderar också dörren.

Feng Shui inredning och Feng Shui inredning handlar om att främja denna dominerande ställning. När du har en kommandoposition som denna är du säker på att du känner dig väldigt säker och ansvarig för ditt utrymme.

Feng Shui inredning vet hur man fångar kärnan i en dominerande ställning. Så om du hoppas detsamma, i ditt hem. Du måste dra full nytta av alla Feng Shui-tips som presenteras här för att lära dig mer om dem.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*