Home / Dekor / Idéer för vardagsrum för män
Idéer för vardagsrum för män

Idéer för vardagsrum för män

Människors vardagsrumsidéer – Vem säger att inredningen bara är ett kvinnans jobb? Män har en viss arkitektonisk smak som inte bör underskattas. De flesta män älskar skarpa linjer, grova texturer och neutrala färger.

Med dessa grundläggande element kan mäns vardagsrum bli ett bekvämt, minimalistiskt och elegant utrymme. Nedan följer idéer om hur du kan få ett snyggt utseende om du tror att ditt vardagsrum behöver renoveras eller till och med omdesign.

Elegant, minimalistiskt vardagsrum för män

Elegant, minimalistiskt vardagsrum för män.
Källa: kalvez.com

Kanalisera din kärlek till mörka färger till en elegant och minimalistisk vardagsrumsstil. Svart och brunt kan gå ihop för det önskade utrymmet om du inte gillar grönt, blått eller vitt som typiska färger för nåd.

Välj unikt formade puffar för att matcha den bruna soffgruppen som visas på bilden. Täck huvudsitsplatsen med den lurviga, neutrala mattan. Ha ett långt, mörkt brunt skåp redo som ett förvarings- och displayställ med en tv som hänger över den.

Sätt upp ett skrivbord med stolen för att maximera storleken på mätrummet. Överväg att installera mjuka lila gardiner som sötningsmedel.

Röd vardagsrumsidé för män

Röd vardagsrumsidé för män

Fet röd ser snygg ut. Den här färgen är ett utmärkt val för män som tvekar att använda ljusa färger i sitt vardagsrum. Kombinera stark röd med grå och brun, som visas här. Resultatet visar att vardagsrummet känns fint men förblir maskulint.

Applicera djärvt rött på vardagsrummet. Gå till en brun, bekväm sektionssoffa med grå tyger. Täck soffgruppen med den lurviga grå mattan för extra sittplatser om du känner dig trött i soffan. Installera en ”konstgjord” brun spis och sätt upp ett träbord.

Det lilla vardagsrummet känns nu väldigt mysigt och personligt.

Strandinspirerade vardagsrumsidéer för män

Strandinspirerade vardagsrumsidéer för män
Källa: Pinterest

Förvandla ditt vardagsrum till detta coola, strandinspirerade utrymme. Antag att du inte riktigt älskar blått som den färg som är närmast relaterad till stranden. Ta en liten blåaktig ton för regionen. Som du ser här kan du köpa de blå kuddarna och lampan med ett blått stativ.

De känner inte så märkbart blå, eller hur? Ta stockar för att fylla vardagsrumsväggarna ovanför båtmålningen. Välj träbord och soffbord med sina ikoniska träben, som de som ofta ses på stränderna. Gör krukväxter till hörnet av rummet.

Och vi tror att du inte kommer att sätta upp många små skärmar, eller hur?

Varmt vardagsrum för män

Varmt vardagsrum för män.
Källa: Overstock.com

Använd ljusbrunt som huvudfärgtema för att skapa ett varmt vardagsrum som det här. Välj färg på vardagsrumsväggarna, soffgruppen och golvet. Välj även träfönster och öppna träförvaring.

Den minimalistiska soffan passar mycket bra med det enkla bordet som huvudkontor. Har du några samlarföremål? Lägg dem alla i minnet. Ordna dem väl så att hela vardagsrummet känns rymligt och bekvämt.

Fyll väggarna med inramade skisser och växter.

Randigt vardagsrum för män

Randigt vardagsrum för män

Den femte av hela vardagsrumsidéerna för män ser fantastiskt ut. Hela idén kommer från en randig svartvit stil. Applicera det på kuddarna och tygerna på stolen som visas på bilden.

Måla taket och väggarna i vardagsrummet med grått. Installera fönsterrutan så att området inte ser mörkt ut. Det vita elementet kan ses längre från den minimalistiska soffstilen, den lurviga mattan och träbordet.

Söt rummet med samlarobjekt som zebraleksaker. Placera de röda blommorna i hörnet av rummet för att fräscha upp.

Grå vardagsrumsidéer för män

Grå vardagsrumsidéer för män

Bortsett från ljusbrun kan grå vara ett bra alternativ för att ta lite tryck från ett vardagsrum samtidigt som man behåller den manliga känslan. Känn dig inte obekväm om du väljer mörkblå stolar och färskgul i det blå glaset som en vas. De ger rätt sötningsmedel för det neutrala vardagsrummet.

Häng de unika grå hänglamporna och färgglada målningen för att visa upp din kreativitet. Installera stora fönster så att frisk luft och naturligt ljus tränger in i området. Försök att inte lägga till många små ornament eftersom utrymmet ser begränsat ut.

Med denna enkla övning kan du nu njuta av en känsla av lättnad och komfort.

Idéer för konstnärliga vardagsrum för män

Idéer för konstnärliga vardagsrum för män.
Källa: home-designing.com

Vi tror att vissa av er har anmärkningsvärda konstnärliga sidor. Varför inte omsätta dem i ditt vardagsrum? Detta fantastiska utrymme kan visa dig hur. Utsatta väggar av rött tegel passar bra med den naturliga väggdelen.

Välj metalliska material för möblerna, som den hängande lampan, unika gula stolar och fåtölj. Fyll utrymmet med konstnärliga utställningar som statyer, den stora mänskliga målningen och den svala hänglampan.

Med dessa avsiktligt många skärmar känns rummet estetiskt och elegant.

Manlig vardagsrumsstil

Manlig vardagsrumsstil.
Källa: greatideahub.com

Inspirerad av industriella vardagsrumsdesigner, ser våra nästa vardagsrumsidéer snygga ut. Trätaket passar bra med det bruna soffset. Den tunna mattan och den grå mattan ger en behaglig värmekänsla.

Den maskulina atmosfären kommer från det stora metalliska förvaringsutrymmet där bland annat böcker, DVD-skivor och serier finns lagrade. En cool hänglampa hänger direkt ovanför sittplatsen. Metallbordet gör att området känns kreativt.

Rummets layout och möbelval visar att maskulinitet kan se fantastiskt och mysigt ut.

Svarta och vita män rum

Svarta och vita män rum
Källa: home-designing.com

Svartvitt blir aldrig trött på att blanda. Denna vardagsrumsidé passar de av er som har lite utrymme. Överväg att köpa den sängliknande sektionssoffan med en kudde.

Den redan svarta och vita atmosfären förstärks av de svarta soffborden och det helt vita stora förvaringsutrymmet från taket till golvet. Kontrasten mellan sittgruppen och hela skrivbordet gör att området känns riktigt bra.

Avslappnad män område

Avslappnad män område

Har du många samlarobjekt men vill inte ha ett trångt, litet vardagsrum? Använd väggbeklädnaden som visas här. Fyll väggpanelerna med leksaker. Ställ andra på det korta stativet som pekar över det sängliknande bruna soffset.

Skapa vid behov ett flytande minne för det ytterligare visningsområdet. Våra mäns sista vardagsrumsidéer visar att du fortfarande kan visa samlarobjekt prydligt. Därför ser mini-rummet inte bullrigt ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*