Home / Hem / Idéer för utomhuslykta
Idéer för utomhuslykta

Idéer för utomhuslykta

Idéer för utomhuslykta

En av de första sakerna att tänka på när du väljer en utomhuslykta är hur du planerar att använda den lyktan. Inte alla lyktor är skapade lika. Så när du har en klar uppfattning om hur du vill använda din är det dags att begränsa dina alternativ.

Omgivande belysning

Om du vill underhålla gäster i din trädgård eller på din uteplats kan tillräcklig omgivande belysning göra den vanliga trädgården till en lyxig miljö för vin eller whisky och en cigarr. Om du funderar på en lykta för omgivande belysning, då komplicerad eller mönstrad Design är troligen inte det bästa valet.

Lyktor kasta stora skuggor i svagt ljus, speciellt om de har en mönstrad eller naturskön design på sina eldstäder eller mantlar. Den visuella effekten av skuggor är markeras i den varmare färgen Temperaturer som passar bäst för utomhusbelysning.

kylare Ljuset har en blåaktig nyansDetta kan göra att utomhusmiljöer verkar sjuka och bleka på natten eller på kvällen. Den perfekta lampan för omgivande belysning utomhus skapar ett ljus Temperatur på 2700k och helst ha liten eller ingen design som kan kasta långa skuggor.

Notera: Överväg att använda den Halogenlampor för omgivande belysning. Så populär som LED-lampor har blivit, de genererar riktat ljus, inte diffust ljus, som gör dem mer lämpliga för Uppgift eller funktionsbelysning som omgivande belysning. Halogenlampor finns vid varmare färgtemperaturer och producerar diffust ljus som är perfekt för att skapa atmosfär.

Vissa LED-lampor kan kopplas ihop med eldstäder som sprider ljuset för dem och ändrar temperaturen på ljuset för att matcha varmare toner svag ersättning för halogenlampor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*