Home / Dekor / Idéer för utomhusdäck
Idéer för utomhusdäck

Idéer för utomhusdäck

UTOMHUS KÖKSDÄCK IDÉER – Uteköksdäcket är format horisontellt för att tjäna olika syften. Inuti ett köksdäck kan du arbeta med matingredienser, placera rätter och till och med blommor.

Ett yttre köksdäck rymmer olika material. Valet beror starkt på köksstilen, materialkompatibiliteten och syftet. Vi beskriver 10 utomhusdäck som vi hoppas kan inspirera dig senare.

Trevligt utomhus köksdäck

Trevligt utomhus köksdäck
Källa: anfirock.com

Detta yttre köksdäck avser små fyrkantiga plattor på däcket. Kvadraterna applicerar två olika nyanser av brunt som förmedlar en varm och avslappnad känsla.

Vi kallar inte nödvändigtvis detta för en bänkskiva eftersom det inte bara används för matlagning. Ett däck har en bredare betydelse. Du kan placera massor av saker som inte behöver knytas till köket eller laga mat på detta utomhusköksdäck.

Vår första idé visar att i detta lilla utekök kan en viss däckstil göra ett coolt intryck.

Enkel utomhusdäck

Enkel utomhusdäck
Källa: Cileather

Natursten bildar detta utomhusköksdäck. Du kommer sannolikt att se detta trallmaterial för golv mycket. Detta leder oss till ett grundläggande tips senare: använd bara en specifik natursten eller keramik för utomhusgolv och köksdäck.

Det kan spara mycket pengar. Det yttre köksdäcket sträcker sig från vänster till höger. Det finns en liten variant som ser ett stort grönt ägg som det enda matlagningsverktyget. På däcket finns ett handfat. Detta lämnar större delen av däcket för olika aktiviteter.

Expansivt utomhusdäck

Expansivt utomhusdäck
Källa: naturekast.com

Vi kan knappt säga att ett brett utekök ger oss en enastående fördel. Den här bilden visar ett vidsträckt utomhusköksdäck där många föremål är välkomna. Fyll på den eller lämna den mestadels tom.

Stilen väljer att rensa större delen av däcket. Du kan använda området för att diska innan du tvättar upp. Du kan placera matingredienser eller mogna måltider bredvid gasspisen.

Färska drycker och snacks kan serveras i det tomma rummet ovanför frysen. Glöm inte att rengöra dem alla efter användning.

Elegant utomhusdäck

Elegant utomhusdäck
Källa: trexoutdoorstorage.com

I likhet med den andra idén gäller vår fjärde rekommendation natursten eller keramik. Brunaktigt keramik omsluter detta utomhusköksdäck. Det speciella urvalet gör detta utomhusköksdäck till ett glödande och polerat.

Titta på kanterna på det yttre köksdäcket. Denna enkla variant ger också detta däck ett graciöst utseende. Däcket hoppas kunna behålla en brunaktig ton som kommer i slående kontrast från träskåpen.

Däcket rymmer många föremål, från mat, frukt, servishållare och en surfplatta.

Dubbel köksdäck utanför

Dubbel utomhusdäck
Källa: randolphsunoco.com

Lekfull med utomhusdäck. Detta förslag tar fram två viktiga element för just det utseendet. Med den flytande designen ser uteköksdäcket plötsligt unikt ut.

Uteköksdäcket är fäst vid träväggen med de omgivande växterna. Det finns två lager av hela det yttre köksdäcket. Den första nivån innehåller fruktkorgarna, brickan och krukväxterna.

Den andra nivån rymmer träsnitt och livsmedelsingredienser. Endast en liten del av däcket används för att laga mat.

Bekvämt yttre köksdäck

Bekvämt yttre köksdäck
Källa: eggheadforum.com

Ett robust stort grönt ägg skär detta utomhusköksdäck. Däcket är alltså uppdelat i två delar. Alla lämnas tomma i det här exemplet. Du kan naturligtvis också fylla den med kockrelaterade föremål eller dekorationer.

Uteköksdäcket väljer naturstenmaterial som matchar kökspelaren. De har liknande färger; en mjuk nyans av brunt. Däcket ser ljusare ut jämfört med pelaren men är mjukare på ögonen.

Hur utsidan av köksdäcket är som tröstar dem som tittar på det.

Mörkt utomhusdäck

Mörkt utomhusdäck
Källa: anfirock.com

Vi klassificerar inte detta som ett mörkt köksdäck utanför eftersom den här bilden togs på natten. Vi hänvisar till det svarta utsidan av köksdäcket som delas av gasspisen. Du kan se att däcket håller en flaska och frukt.

Det finns ingen speciell matlagningsutrustning i detta yttre köksdäck. Detta skiljer detta från bänkskivan, som per definition tillhandahåller ett skrivbord i ett kök att arbeta på. Detta däck används för att visa mat och dryck.

Däcket hoppas kunna tävla med några svarta tegelstenar som fungerar som pelaren i uteköket.

Grått köksdäck utanför

Grått köksdäck utanför
Källa: anfirock.com

Fram till den här tiden lär du dig att ett utomhusköksdäck försöker behålla ett gemensamt tema eller en färg för uteköket. Detta exempel vill försvara den grå modellen av uteköket. Däcket tar en grå natursten.

Uteköksdäcket ser snyggt och ljust ut. Ingen matlagningsanordning uppfyller detta utomhusköksdäck. Gasspisen och diskbänken kompletterar däcket. Det är fortfarande en rättvis plats i utekök för olika ändamål.

Som bilden visar ser uteköksdäcket supergrått på soliga dagar.

Trädäck utomhus

Trädäck utomhus
Källa: homebnc.com

Det finns två enheter i det här utanför köksdäcket. Alla är gjorda av trä, en aspekt som gör detta prov mycket unikt. Däcket fäster träplankor som är väl ordnade med varandra.

Däck precis under TV: n fungerar också som ett bord. På däck kan du njuta av färdiga måltider direkt från gasspisen. Det andra däcket liknar en kaffebar som senare fungerar som ett serveringsbord för gästerna.

Lätt utomhusdäck

Lätt utomhusdäck
Källa: DIYS.com

Ett visst material kan bestämma tonen i ett utomhusköksdäck. Detta sista förslag verkar enkelt på grund av de rostfria plattorna som används här. Materialet matchar trästället.

Sammantaget skapar köket en lätt och lugn känsla. På utsidan av köksdäcket kan du se det stora gröna ägget, diskbänken och gasspisen. En del av det tomma utrymmet kan fortfarande ses i detta utomhusköksdäck.

Köket föredrar att placera växterna som en enkel dekoration. Du kan välja andra föremål efter behov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*