Home / Dekor / Idéer för utomhusbadrum
Idéer för utomhusbadrum

Idéer för utomhusbadrum

IDÉER FÖR UTOMHUSBADET – Att ta ett bad eller en dusch i ett utomhusområde ger en enastående känsla för dem som verkligen älskar den här aktiviteten. Blandningen av natur, hälsosam luft och ljus är av största vikt för att skapa ett utomhusbadrum.

Vi samlar in 10 modeller av utomhusbadrum på listan. I vart och ett av exemplen diskuterar vi vad saker gör dem intressanta. Vi går också in på tillgängligheten på utrymme och budgeten. Jag hoppas att de kan utlösa idéer i ditt huvud.

Naturligt utomhusbadrum

Naturligt utomhusbadrum
Källa: homedit.com

För att skapa en naturlig atmosfär har detta badrum trä runt. Materialet fungerar som vägg, kort staket och golv i badrummet. Samma material fungerar också som en partition.

Utomhusbadrummet väljer badkar och duschområde. Så du kan välja vilken som passar dina intressen. När du sträcker benen, ta in träden och risfälten utomhus. De verkar alla uppfriskande.

När du stänger ögonen på badkaret kan du höra fåglarna kvittra och luften blåser i ansiktet. Så lugnande.

Uppfriskande utomhusbadrum

Uppfriskande utomhusbadrum
Källa: beautyharmonylife.com

Exemplet ser verkligen ut som en oas mitt i skogen. Utomhusbadrummet kombinerar moderna och traditionella värden. De moderna accenterna kommer från det keramiska badrumsgolvet.

Badkaret ser också lite modernt ut med färgval. Det som är anmärkningsvärt med exemplet är att badrummet är omgivet av levande växter. Den typ av trä som används är det som verkar traditionellt.

Badrummet består av badkar och handfat. Vi tror att kvardröjande i badrummet fräschar upp sinnet.

Mysigt utomhusbadrum

Mysigt utomhusbadrum
Källa: veesko.com

Du kan inkludera ett utomhusbadrum i din hemlayout. I det här exemplet görs ett utomhusbadrum som är i husets bakgård. Utomhusbadrummet är omgivet av ett högt trästaket.

Badrummet består av badkaret, som liknar en stor skål. Det finns levande växter och stenar över hela badkaret. Det finns duschområdet som ett andra alternativ.

Utomhusbadrummet liknar en liten trädgård. Det känns så mysigt och trevligt.

Coolt utomhusbadrum

Coolt utomhusbadrum
Källa: hoomdesign.com

Vi tror att idén också finns i bakgården i ett hus. Den här gången ser utomhusbadrummet enklare och billigare ut. Du kan till och med göra badrummet själv.

Utomhusbadrummet ser billigare ut tack vare användningen av materialet som både bänk och vägg. Badrummet ser begränsat ut men coolt på grund av dekorationen. Det omger badkaret med ljusen.

Det finns en kudde som du kan koppla av optimalt med. Utomhusbadrummet känns friskt med träden ovanför badrummet.

Underbart utomhusbadrum

Underbart utomhusbadrum
Källa: croatianwine.org

Utomhusbadrummet ser underbart ut på grund av skogen som omger området. Badrummet väljer trä för att bland annat bilda golv och tak i badrummet.

Vi dras till utomhusbadrummet som är så på övervåningen. Badkaret känns naturligt med materialet. Dessutom har badrummet ett handfat där de två handfat finns.

Hela badrumsutseendet är perfekt för semester. Med den gröna atmosfären kyler ett bad i närheten sinnet.

Enkelt utomhusbadrum

Enkelt utomhusbadrum
Källa: homishome.com

Vi erbjuder återigen ett utomhusbadrum som kan placeras på bakgården i ditt hem. Exemplet är mer lämpligt för små barn. När de är färdiga med fotboll kan de gå direkt på toaletten.

Badrummet består av duschområdet med ett par fristående duschar. Badrummet sätter upp träväggen. Det finns småsten som fungerar som golvet i badrummet.

När barnen inte tar en dusch kan de tvätta händerna och benen här med kranarna.

Lyxigt utomhusbadrum

Lyxigt utomhusbadrum
Källa: maisonvalentina.net

Vi tror att detta utomhusbadrum tillhör en utväg eller ett värdshus. Du kan dock öva några tips på badrumskoncept för ditt hem. Utomhusbadrummet ser lyxigt ut med trädgårdskonceptet.

Badrummet består i huvudsak av badkaret, poolen, diskbänken och duschområdet. Alla är tillverkade av högkvalitativa material som trä. Att koppla av i badrummet skapar en naturlig känsla.

Detta beror på växterna runt badrummet och utsidan.

Underbart utomhusbadrum

Underbart utomhusbadrum
Källa: newe.changeofheartbook.com

Detta ser underbart och extraordinärt ut med stenmuren. Detta är ganska svårt att göra jämfört med tidigare exempel som använde trä. En annan intressant sak gäller duschutrymmet.

Området ser cirkulärt ut med duschen fäst vid badrumsväggen. När det gäller dekoration omger badrummet området med levande växter och blommor. Så du känner att badrummet känns trevligt också.

Trevligt utomhusbadrum

Trevligt utomhusbadrum
Källa: ideas.sawhd.com

Ge ett område i ditt hem för ett så enkelt utomhusbadrum. Badrummet beror på duschutrymmet. Det som lockar oss är i badrumsdekorationerna.

Till exempel ställer badrummet upp träsegmentet så att vi kan passera det med en naturlig känsla. Duschens bakgrund är gjord av stenarna. För att inte glömma, det finns växter överallt.

Stegen tar handdukarna och ger dem den extra naturliga smaken. Detta är ett säkert alternativ om du vill ha ett utomhusbadrum som är avskilt från omvärlden.

Fantastiskt utomhusbadrum

Fantastiskt utomhusbadrum
Källa: decoratorist.com

En sådan storhet i vildmarken. Utomhusbadrummet känns överdådigt för oss med det stengjorda staketet. Det är svårt att göra, men det är värt det. Badrummet ser väldigt naturligt och uppfriskande ut.

Badrummet består av dusch, skåp och handfat. Badrummet utövar kojkonceptet från taket i badrummet. Golvet i badrummet ser naturligt ut med materialet.

Du känner fortfarande vinden blåser i ansiktet med det fria utrymmet mellan väggen och taket. Ha ett bra försök, vänner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*