Home / Dekor / Idéer för två sovrum
Idéer för två sovrum

Idéer för två sovrum

TVÅRUMSIDÉER – För de flesta föräldrar betyder tvillingar snabbt att skapa ett sovrum tillsammans. Tvilling hänvisar vanligtvis till vanliga egenskaper mellan barn, man eller kvinna.

Vi ser vanligtvis ett tvåbäddsrum med samma funktioner för att göra barnen lika. De kan dela många saker medan de är i sovrummet tillsammans. Vi samlar in 10 tvåbäddsrum som förhoppningsvis kommer att inspirera ditt planerade tvåbäddsrum.

Bedårande tvåbäddsrum

Bedårande tvåbäddsrum
Källa: blog.potterybarn.com

Söt och personlig. Med namnetiketten blir sängramen ett personligt utrymme för var och en av tvillingarna. Varje föremål i sängramen ser likadant ut. Detta sovrum är lämpligt för kvinnliga och manliga tvillingar. Det ser bedårande och bekvämt ut.

Sängramen ser unik ut och innehåller de randiga örngottarna. Djurmotiv dyker också upp från kuddarna. Buffelhuvudena målar väggen i sovrummet, som är gjord av brädorna målade vita.

Det finns en klädhängare av trä som de kan använda för att spela tillsammans. Sovrummet lämnar rättvist, tomt utrymme för tvillingarna att interagera med.

Star Wars tvåbäddsrum

Star Wars tvåbäddsrum
Källa: familyhandyman.com

När dina tonårstvillingar växer upp, fråga deras åsikt om ett gemensamt sovrumsämne. Förutsatt att du älskar Star Wars så kan du producera detta fantastiska Star Wars sovrum.

Vi rekommenderar detta Star Wars-sovrum eller andra superhjälte-sovrumsteman för att bjuda in dem till goda fantasier. De kan vara modiga för att förverkliga sina drömmar senare. Sovrummet består av två sängramar som ser enkla och bekväma ut.

Det som gör sovrummet så speciellt är de stora rymdskepp och ikoniska svärd som bara tillhör franchisen.

Nautiskt tvåbäddsrum

Nautiskt tvåbäddsrum
Källa: blog.finehomelamps.com

Ljus och öppna. Den nautiska sovrumsstilen lockar oss alltid eftersom modellen känns positiv. I motsats till modellen för kustrummet ser den nautiska modellen ut identisk med en stark blå nyans, vilket föreslås av sovrummet.

Var och en av sängramarna ser superkomfortabel och cool ut med den randiga påslakan. Den bruna mattan ökar värmen i sovrummet ytterligare. Varje sängramar innehåller samma tyger designmässigt.

Fartygsleksaken placeras över sängramarna. Det finns stora fönster som gör sovrummet luftigt för tvillingen.

Kreativt tvåbäddsrum

Kreativt tvåbäddsrum
Källa: hgtv.com

Detta är lämpligt för tvillingar som går i grundskola. Och vi rekommenderar detta för manliga tvillingar. Sovrummet ser unikt ut med sängramens placering. En sängram ser ut som den flyter, medan den andra ligger under.

Sängramen innehåller lite olika motiv med kudd- och täcken, men förblir orange. Be om tvillingarnas åsikter om de lite olika kuddarna och täckena.

Fyll sedan i sovrummet med dina favoritleksaker så att de kan leka tillsammans i sovrummet.

Coolt tvåbäddsrum

Coolt tvåbäddsrum
Källa: flutternyc.com

Ytterligare en två sovrumsmodell med ett Star Wars-tema. Den här gången ser sovrummet enklare ut. Var och en av sängramarna ser likadan ut. Sovrummet är beroende av Star Wars-täcken för en stark Star Wars-nyans.

Sängramen är svartmålad, vilket gör sovrummet maskulin. För en annan Star Wars-ljudtillverkare är en av sovrumsväggarna målade svart med Star Wars-logotypen. Vi är imponerade av hur coolt det enkla Star Wars-sovrummet ser ut i slutändan.

Sovrummet är mer lämpligt för tonårs tvillingar.

Unikt tvåbäddsrum

Unikt tvåbäddsrum
Källa: idealhome.co.uk

Vi kallar detta en unik för att sovrummet ser ut som lämpligt för manliga och kvinnliga tvillingar. Du kan få detta från olika sängramar i sovrummet. Påslakan och örngott ser också annorlunda ut.

Sängramen åtföljs av samma skrivbord som ser färgstarka ut. Det är den randiga blå mattan som lyser upp sovrummet. Kom ihåg att separera tvillingarna när de ska gå in i grundskolan.

Rustikt tvåbäddsrum

Rustikt tvåbäddsrum
Källa: digsdigs.com

Tvåbäddsrummet är inspirerat av ett sovrum i stugan och ser naturligt och varmt ut. Sovrummet är tillverkat av träskivor. Vi tror att du måste beställa sängramen från samma träslag.

Sovrummet är utrustat med stegen. Varje sängramar innehåller lyktbelysningen som gör att sovrummet ser enkelt ut. Påslakan och kudden ser alla likadana ut.

Sovrummet är lämpligt för tvillingar när de går i grundskolan. Sovrummet kan få dem att gå upp och ner när de retar varandra.

Söta tvåbäddsrum

Söta tvåbäddsrum
Källa: pixelsolz.com

Behandla dina små tvillingar som prinsessor. Håll dig vid hennes sida och läs berättelser innan sängen med denna sovrums tapet. Du kommer säkert att bli glada över den här aktiviteten. Det beror på att sovrummet ser så magiskt ut.

Sovrumets rosa och vita nyans gör sovrummet flickaktigt och mjukt. Sängramarna känns speciella tack vare ”taket” och gardinen. Sovrummet ser också underbart ut med blommiga örngott.

Tvillingarna kan dela sina berättelser med sängramarna som står bredvid varandra.

Attraktivt tvåbäddsrum

Attraktivt tvåbäddsrum
Källa: decoist.com

När dina små flickor går i grundskolan, presentera dem för olika nyanser som kommer att förbli vackra. Ta detta exempel. Sovrummet väljer skuggan av rött, närmar sig orange.

Sovrummet ser tilltalande ut med blommigtapet och den randiga, färgglada mattan. Var och en av sängramarna ser vintage ut med de mjuka tygerna ordnade på detta sätt. Glöm inte att komplettera sängramarna med dina favoritdockor.

De superbekväma stolarna kan bli din alternativa plats att bara leka med dina dockor.

Harry Potter tvåbäddsrum

Harry Potter tvåbäddsrum
Källa: atzine.com

Den sista passar så bra med dina manliga pojkar som alla älskar Harry Potter. De kan berätta sina favoritdelar om fiktionen när de leker med kvasten eller använder hatten som blir Harry Potter-kultartiklarna.

Sovrummet ser magiskt ut med de många Harry Potter-affischer och souvenirer. Sovrummet har en TV som gör rummet till ett nöjesområde för dem. Du kan titta på Harry Potter-filmer igen och sedan diskutera dem.

Sovrummet är varmt och bekvämt med den stora mattan och det stora fönstret.

Det här är våra två sovrumsidéer, allt från små tvillingar till tvillingar i grundskolan. Vi hoppas att idéerna kan inspirera din nästa sovrums skapande eller ombyggnadsplan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*