Home / Dekor / Idéer för samtida kökbelysning
Idéer för samtida kökbelysning

Idéer för samtida kökbelysning

SAMTIDIGA KÖKBELYSNINGSIDÉER – I den här listan över modern köksbelysning hittar du ett antal snygga belysningsmodeller som anpassar sig till kökets övergripande utseende, temafärg och / eller material.

Detta gör samtida köksbelysning till en speciell charm av inredningen, som numera ligger kvar i människors hjärtan. Modern köksbelysning handlar inte bara om neutrala och enkla lägen. Läs våra 10 exempel på varje koncept för att bevisa det.

Prisvärt samtida köksbelysning

Prisvärt samtida köksbelysning
Källa: idealhome.co.uk

Detta är den perfekta samtida köksbelysningen som vi kan ta viktiga lärdomar av. För det första har belysningen liknande aspekter i hela detta kök. Vid belysning används vitt som den dominerande aromen, från hållaren till locket.

För det andra antar belysningen en elegant och enkel design som utförs av köket. Som sådan väljer belysningen de avsmalnade konöverdragen med de tunna, vita hållarna. Köket kompletterar sin minimalistiska stil med belysningen.

Belysningens hängande stil gör denna strålleverantör till en cool attraktion som kommer att locka dina ögon när du sitter i stolarna.

Elegant samtida köksbelysning

Elegant samtida köksbelysning
Källa: joomant.com

Varken färg eller form, den här moderna köksbelysningen lär en ny lektion. Alla aspekter hoppas kunna ge detta kök elegans och ett glänsande utseende. Från och med nu hänger köket upp den här belysningen tills den faller över köksön.

När det gäller form ser belysningen stor och oöverträffad ut med den enkla och snygga köksstilen. Färgen på köksbelysningen stämmer inte överens med motivets färger.

Men när den väl är påslagen ser belysningen väldigt elegant ut och visar det huvudsakliga temat i köket som vi ser på bilden.

Tydlig samtida köksbelysning

Tydlig samtida köksbelysning
Källa: thekitchn.com

Den ultimata färskheten märks mycket i det här köket. Grönt och vitt utgör tillsammans det moderna köket. Köket väljer vitt för belysningsöverdragets temafärg. Belysningen består av två hängande lampor.

Lampornas höljen väljer vidare för det specifika materialet som verkar tydligt i vitt. Moderna och klassiska toner omsluter belysningen och matchar hela kökskonceptet.

Bilden uppmuntrar oss att bli kreativa för ovanliga ljusdesigner som vi ofta ser på marknaden.

Bedårande samtida köksbelysning

Bedårande samtida köksbelysning
Källa: bertch.com

Bedårande betyder inte alltid liten storlek. Termen kan vara subjektiv för alla personer. Vi hoppas att du delar samma känsla när du tittar på taklampan. Kan du föreställa dig vilken faktor som gör det till en modern köksbelysning?

Belysningen erbjuder ett unikt sätt att anpassa sig till hela köket, vilket är minimalistiskt och neutralt. Belysningen väljer de stora glödlamporna som ser tillräckligt platt ut. Denna form gör belysningen lite tunn och söt.

Sedan finns det de svarta, tunna hållarna och de svarta locken som skyddar hälften av belysningen.

Cool samtida köksbelysning

Cool samtida köksbelysning
Källa: sebringdesignbuild.com

Samtida köksbelysning öppnar upp till två eller flera stilar av underbelysning som används i samma kök. Detta kök väljer inbyggd belysning och hängande belysning. Båda lyckas bibehålla ett minimalistiskt utseende för köket.

Taklampan består av de tre lamporna som är klädda i dessa coola omslag. Vi misstänker att taket är inspirerat av facklor som vi ofta använde som pojkar eller pojkar. Hänglampans färg är grå.

Ljuskonceptet ger det grå och röda köket en cool smak.

Gynnsam samtida köksbelysning

Gynnsam samtida köksbelysning
Källa: somewhere-rv.com

Funktion och storlek uppmanar oss att välja denna belysning som nästa exempel. Denna köksbelysning använder ljusdioder eller LED-lampor, som applåderas för att använda mindre energi. Belysning användes ofta av dagens köksägare.

När det gäller storlek väljer köket de LED-remsor som verkar vara långa. Urvalet passar in i detta kök, som också ser långt och smalt ut. Belysningen som skapats av belysningen matchar trä som huvudmaterialet för detta kök.

Vi kan lära oss så mycket om hur man sparar energi med den här belysningen och de stora fönstren.

Spionliknande samtida köksbelysning

Spionliknande samtida köksbelysning
Källa: decorits.com

Vår lista skulle inte vara komplett utan denna stil med köksbelysning. I många moderna hem har inbyggd eller infälld belysning ökat. Det här köket erbjuder en cool känsla för de inbyggda belysningsmodellerna som vi ser mycket.

Belysningen består av två underenheter, som var och en innehåller små lampor klädda i en svart rand. Lamporna är fästa i taket på ett sådant sätt att vi kallar dem ”spionliknande”. Ungefär som hur en spion förmedlar i bred definition kan den dolda belysningen säga så mycket.

När den är påslagen skapar belysningen strålar för detta rymliga kök.

Inbyggd modern köksbelysning

Inbyggd modern köksbelysning
Källa: elledecor.com

Vår andra inbyggda moderna köksbelysning måste vara bekant för de flesta av er. Belysningen väljer de cirkulära lamporna klädda i de genomskinliga locken. Det som lockar oss är placeringen av belysningen.

Belysningen är placerad under den lägsta nivån av det övergripande taket i köket. Vi hälsar hur köket väljer detta nivånivå och målar sedan en av dem svart. Och köket sätter belysningen på det svarta taket.

Du kan se resultatet. Belysningen skapar en ljusstråle som är ljusast tack vare delvis det svarta taket.

Strålande modern köksbelysning

Strålande modern köksbelysning
Källa: hgtv.com

Även här kan du välja hänglampor med modern köksbelysning. För att göra smaken så modern, välj en som har enastående egenskaper eller har samma känsla som i ett kök.

Den nionde idén bestämmer en faktor av samma känsla. I köket finns två taklampor täckta med genomskinliga lock. När de två lamporna är på gång skapar de en stråle som ser stjärnklar ut, mycket av det vi kan känna från köket.

Denna speciella stämning kommer från träet som huvudmaterialet i köket och den inbyggda belysningen som ligger nära taklampan.

Vacker modern köksbelysning

Vacker modern köksbelysning
Källa: cieric.org

Modern köksbelysning behöver inte kosta dig mycket. Ibland kan en enkel idé förvandla befintliga lampor eller glödlampor till något vackert. Ta det sista exemplet som inspiration.

Belysningen sätter de blygsamma täcket under hänglamporna. Du kan använda lätta metaller eller till och med vitt papper som omslagsark. Den övergripande belysningen ser trendig ut just nu i ett minimalistiskt kök som det här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*