Home / Dekor / Idéer för köksskafferi
Idéer för köksskafferi

Idéer för köksskafferi

KÖK-PANTRYKABINET IDÉER – Ett skafferi behöver inte nödvändigtvis innehålla spis, mikrovågsugn, grillverktyg och andra. Ett typiskt skafferi rymmer rätter, köksredskap och livsmedelsingredienser.

Detta gör det förståeligt att skåpet är en vanlig förvaringsstil som används av många köksägare. Läs mer om köksskåp i den här artikeln, som förhoppningsvis kommer att stimulera din kreativa sida att hitta en som bäst passar din smak.

Dyrt köksskåp

Dyrt köksskåp
Källa: burlapandhoney.com

Vem kommer inte att kasta ögonen när de passerar detta skafferi? Det finaste teak omger alla skåp och lådor i detta köksskåp. Det är den främsta anledningen till att vi kallar detta exempel dyrt. Teak har länge varit känt som ett hållbart material.

Det förstklassiga utseendet förstärks av en klassisk design som färgar alla skåpets underenheter. Titta speciellt på det blå skåpet med skrivbordet. Det här skåpet ser graciöst och vackert ut. Inte konstigt att keramik och frukt visas i skåpet.

Den vackra keramiken visas på det andra däcket. Du kan fortfarande se köksredskap fästa vid skafferväggen.

Mysigt köksskåp

Mysigt köksskåp
Källa: diycreation.net

Först och främst tillämpar detta hus ett mycket unikt koncept. Av denna anledning kan skåpen uppfylla två funktioner, t.ex. B. ett köksskåp och ett vardagsrum. Vi brukar kalla det mer för ett köksskåp på grund av köksön.

Möblerna ser mysiga ut med kompletta förvaringsmodeller. Det finns tiered flytande förvaring, skåp och lådor. Så du kan använda skåpen för att lagra köksredskap, låsa privata dokument och visa familjeporträtt.

Lätt och enkelt i designen, garderoben har en rymlig ton även om huset ser stort ut.

Rymligt köksskåp

Rymligt köksskåp
Källa: steinerparents.com

Det vi ska prata om är relaterat till en rad vita höga skåp till vänster. Detta är ett exempel på ett stort modellkök. Fyll köket med en rymlig modell av köksskåpet, som visas på bilden.

Skåpen är orienterade horisontellt och använder den enkla stilen. Det hoppas kunna behålla den minimalistiska stil som vanligtvis används i detta kök. Kan föreställa mig hur många köksredskap och tillhörande saker som måste förvaras i den.

Inte bara skåpen utan även köksskåpet med lådorna för lagring av räkningar, fakturor och andra privata dokument.

Avkopplande köksskåp

Avkopplande köksskåp
Källa: morgantewilson.com

Det kräver noggrann design för ditt moderna eller minimalistiska kök. Du vill göra det till ett avkopplande område utan att ta upp för mycket utrymme. Detta köksskåp är ett bra exempel på det målet.

Välj ljus, trä som material för köksskåpet. Inget behov av kurviga kanter och snygga knappar för att hålla skafferiet minimalistiskt. Skåpen innehåller lådor för små saker.

Vi välkomnar skåpmodellen eftersom valet ger den en avslappnad känsla i det enkla köket. Vi kan känna en annan smak i den ljusa tonen som representeras av brunt.

Perfekt köksskåp

Perfekt köksskåp
Källa: Architecturaldigest.com

Från det tidigare skaffeprov förtjänar den här en idealisk. Den innehåller omfattande och olika skåp och lådor som matchar köksmodellen. Ingen gasspis eller mikrovågsugn kan ses här.

Det blir en annan aspekt som lägger till en ideal aspekt. Skåpsskåpmodellen använder grå färg som temafärg. Det passar bra med skåp för bordet på köksön. Den enkla designen omsluter skafferiet.

Som extra lagringsutrymme finns det den grå graden som visar disken.

Vanligt köksskåp

Vanligt köksskåp
Källa: thebarnnightclub.com

En av de vanligaste modellerna av köksskåp som du sannolikt kommer att känna till. Skåpen består av skåp och lådor. Skåpstilen varierar mellan skåpen i överdelen.

Underenheten innehåller glasöverdrag. Alla möbler använder raka kurvor som kanter, en annan sak att kalla den här stilen en vanlig stil. Trots den vanliga smaken betyder modellen inte tråkig och för enkel.

Så konstigt som det kan tyckas, vi älskar rost i skåp och lådor.

Klassiskt köksskåp

Klassiskt köksskåp
Källa: madebymood.com

En vintagemodell erbjuder en bestående charm som klarar tidens test. Denna speciella stil passar fortfarande in i den moderna köksmodellen. Det här köket gör det bästa av försök att få modellen in i området med det robusta träet som material.

Därefter tillämpar skafferskåpmodellen en vintage skåpstil som framträder från det tierade skåpstaket. Titta också på garderoben med det svarta och eleganta dörrskyddet. Detta blir den ikoniska utsmyckningen av vintagemodellen för skafferi.

Snyggt köksskåp

Snyggt köksskåp
Källa: liguefrancilienne.com

Om du har läst andra artiklar på den här webbplatsen anses denna skafferi stil vara den mest snygga av dem alla. Detta beror på flaskdelen och glasdelen. De två små delarna skapar en imponerande skafferskåpton övergripande.

Vi välkomnar denna skåpmodell som inte lägger till olika färger i skåpet, men som använder de små delarna. Så du kan separera respektive glas i speciallagret. Flaskavsnittet gör det lättare att hitta flaskor.

Minimalistiskt köksskåp

Minimalistiskt köksskåp
Källa: wordupmag.com

Tänk på den här modellen av skafferskåp när du behöver en djärv och minimalistisk stil för ditt kök. Detta hölje väljer rött, som står i kontrast till det transparenta materialet. Den transparenta basenheten fyller den övre delen.

Medan den röda skåpbotten stöder köksbänken. Du har inga bättre stilalternativ än den minimalistiska designen av möblerna. Det lätta materialet är att föredra så att hela köket fortfarande ser minimalistiskt ut.

Trevligt köksskåp

Trevligt köksskåp
Källa: kitchendecorpad.com

Du kan kalla vårt senaste förslag för en modern modell av ett skafferi för lantliga kök. För att göra detta koncept verklighet, välj skrymmande eller tjocka skåp för att representera den speciella stil som vanligtvis använder robusta material.

Ta med den in i lådområdet som en kolumn som en avskiljare, se i lådorna längst ner. Välj skåpets design med den enkla, lantinspirerade stilen sett från kurvan som en av kanterna.

Från den sista idén lär du dig att det alltid finns variationer tillgängliga för önskad skåpmodell som passar budgeten och den moderna köksstilen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*