Home / Dekor / Idéer för köksbänkskivor
Idéer för köksbänkskivor

Idéer för köksbänkskivor

KÖK BÄNTTOPPIDÉER – Per definition avser bänkskivan i allmänhet ett köksbord som är lämpligt för köksaktiviteter som matlagning och tvätt. Detta får oss att förstå bänkskivor som vanligtvis är tråkiga.

På bänkskivan finns således en gasspis och ett handfat. Bänkskivan är oupplösligt kopplad till hela köksutrustningen. Därför, med tanke på vikten, sätter vi ihop 10 typer av bänkskivor tillsammans med arrangemanget av köksartiklar.

Minimalistisk köksbänk

Minimalistisk köksbänk
Källa: mobalpa.co.uk

Skafferi leder till en enkel och kort bänkskiva som den här. Bänkskivan är gjord av vit natursten. Med materialet kommer bänkskivan sannolikt att stå länge. Du behöver inte byta ut det ofta.

Du kan placera diskbänken och den elektroniska spisen bredvid varandra i den korta bänkskivan. För detta kan du köpa en specifik elektronisk spis som inte tar mycket plats. En fyrkantig diskho tillsammans med kranen räcker för diskning och andra föremål.

Bänkskivan stöds av den blå och svarta kolonnen. Trots den minimalistiska designen ser bänkskivan snygg ut.

Utökad bänkskiva

Utökad bänkskiva
Källa: hgtv.com

Täta köksutmaningar när du ställer in köksbänken. Den här bilden visar en övergripande layout för köket där bänkskivan anpassar sig till köksformationen. Bänkskivan ser unik ut.

Det finns tre bänksegment för köket. Bänkskivan behövs för köket på grund av det lilla utrymmet. Bänkskivan placerar diskbänken längst till höger. Gasspisen är långt ifrån poolen.

Däremellan kan bänkskivan bland annat innehålla frukt, en mixer och ett bokrecept. Liksom de flesta bänkskivor väljer den här naturstenen för den yttersta tydliga tonen.

Mysig köksbänk

Mysig köksbänk
Källa: somewhere-rv.com

Vi tror att de flesta av er har sett den här köksbänken en gång. Eller chansen är att du äger den här bänkskivan. Bänkskivan följer formen på köket, som bildar en U-bokstav. Lätt trä och svart natursten säkerställer att bänkskivan känns hemtrevlig.

Bänkskivan placerar gasområdet nära diskbänken genom att passera den böjda delen av hela bänkskivan. Köket väljer att hålla bänkskivan enkel. Inga rätter, bokrecept eller till och med blommor. Det finns smutsiga diskar bredvid diskbänken.

I hörnet av bänkskivan finns köksredskapet som kan användas som extra matlagningsverktyg.

Kreativ bänkskiva

Kreativ bänkskiva
Källa: city-data.com

Ett annat sätt att skapa en användbar bänkskiva för ditt lilla kök. Detta smala kök sträcker sig till bildandet av ett U-brev. Bänkskivan är uppdelad i tre sektioner och används för olika ändamål.

Den första bänkskivan rymmer gasspisen. Bredvid det finns diskbänken. De två sektionerna är åtskilda av den lilla mikrovågsugnen. Medan den sista delen med växterna som dekoration lämnas tom.

Du kan använda den sista delen av bänkskivan för att laga mat innan du bär dem till matsalen eller för att samla smutsiga diskar innan du tvättar dem alla.

Otrolig köksbänk

Otrolig köksbänk
Källa: sinhvienthienan.net

Denna bänkskivstil överträffar det avancerade konceptet i den andra punkten. Vi kallar detta för en otrolig sak eftersom den var noggrant inställd tillsammans med köksformationen. Bänkskivan är gjord av en högkvalitativ natursten som verkar robust och tydlig.

Tack vare sin långa form ger bänkskivan gott om plats för gasspisen och diskbänken. Bänkskivan visar även de vackra samlarobjekten. Köket föredrar att förvara disk, kryddor och andra köksredskap i skåpen och lådorna.

Designen gör denna bänkskiva så enkel och snygg.

Parallell bänkskiva

Parallell bänkskiva
Källa: Thomasbrick.com

Ett långt kök som det här är ett enkelt sätt att sätta upp en bänkskiva. Detta exempel väljer en parallell bänkskivdesign som passar in i detta enkla kök. Bänkskivan använder ljusgrått trä för en naturlig känsla.

Som i föregående exempel på bänkskivan, i det här exemplet placeras gasspisen nära diskbänken. Det finns dekorationer som placeras mellan gasspisen och diskbänken. Förutom de två viktiga visar bänkskivan den söta keramiken.

Köket föredrar att hålla disk i skåp och lådor.

Klassisk bänkskiva

Klassisk bänkskiva
Källa: liveonbeauty.org

Det klassiska läget ger det här köket ett totalt utseende. Vid den här tiden kommer vi att prata om bänkskivan. Basic-bänkskivan använder det robusta och antika träet med den svarta naturstenen.

Bänkskivan liknar bokstaven L. Gasspisen och diskbänken är åtskilda från varandra. Mellan den vackra keramiken visas. Det finns en unik fruktbehållare som fungerar som en extra dekoration.

Hela idén gör bänkskivan vacker och stilren.

Lätt köksbänkskiva

Lätt köksbänkskiva
Källa: mullanlighting.com

Lätt trä kompenserar bänkskivan. För att stödja det naturliga konceptet väljer köket respektive trä till bänkskivan. Bänkskivan har en enkel design med de två träborden sida vid sida.

Varje träbord utrustar sig med de svarta lådorna och skåpet. Det är intressant att se att gasspisen blir en slags ”separator” mellan de två segmenten.

Det första avsnittet används för diskbänken medan den andra används för att hålla köksredskapen. Köket föredrar att förvara disken i skåpet.

Speglad köksbänkskiva

Speglad köksbänkskiva
Källa: coolroysays.com

Vi väljer denna bänkskivstil på grund av materialet som gör denna del till en speglad. Förutom det naturliga inslaget tar färgmaterialet en ljus nyans från den bruna garderoben.

Spegeleffekten stöds av rostfritt stål backsplash. Bänkskivan är uppdelad i två delar och placerar gasspisen lite långt från diskbänken. Gasspisen omges av anläggningen och eleganta konstverk.

Effektiv bänkskiva i köket

Effektiv köksbänk
Källa: idealhome.co.uk

Bänkskivan får mycket mer roll för ett smalt kök som det här. För att skapa en bred ton väljer köket vit natursten för bänkskivan. Bänkskivan skapar U-form i enlighet med köksformen.

Bänkskivan är indelad i tre sektioner, var och en utför olika arbetsbeskrivningar. Diskbänken tar upp en del av bänkskivan mot ett av fönstren. I det andra bänkskivsegmentet finns bröd, frukt och mycket mer.

Det sista segmentet rymmer gasspisen. I detta lilla kök dras vi till bänkskivan eftersom den fungerar som ett utställningsutrymme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*