Home / Dekor / Idéer för industriell köksbelysning
Idéer för industriell köksbelysning

Idéer för industriell köksbelysning

INDUSTRIELLA KÖKBELYSNINGSIDÉER – Efter ett antal gamla köksbelysningsmodeller är det dags för oss att bjuda in dig att öva på industriell köksbelysning. Vi älskar just den här stilen eftersom den känns så fräsch och modern.

Om du inte visste innehåller industriell köksbelysning några ikoniska funktioner. Från dem kan du välja en eller två för din planerade industriella köksbelysning. Ändå kan du fortfarande njuta av belysningskonceptet utan att spendera för mycket pengar.

Så här kan du göra det.

Klassisk industriell köksbelysning

Klassisk industriell köksbelysning
Källa: kurdblogger.com

Åh vänta Är det möjligt att kombinera klassiskt och industriellt i ett köksbelysningskoncept? Det är så genomförbart. Kolla in den här bilden om du fortfarande är förvirrad. Denna köksbelysning blandar de två aspekterna av det minimalistiska köket.

Den klassiska tonen kommer från lampans form, som är inspirerad av en kyrkklocka. Vanligtvis anser vi att kyrkklockan är ett gammalt och traditionellt objekt. Denna köksbelysning ger en industriell ton genom användning av den lysande metallen.

Från och med nu är metallförbrukning en viktig del av industriell köksbelysning.

Enkel industriell köksbelysning

Enkel industriell köksbelysning
Källa: diycreation.net

Metall appliceras för detta andra tips. Denna köksbelysning ser silvrig ut och ger en industriell ton på en rättvis nivå. Denna idé passar dig som vill öva detta belysningskoncept till en rimlig budget.

Medan hållaren verkar dyr, inkluderar belysningen glödlampor med glaslådorna som verkar överkomliga. Kärnan i belysningen ser enkel och funktionell ut. Lådorna hjälper till att öka strålningen som genereras av lamporna.

De tre lamporna räcker för att belysa denna köksö. Medan belysningen stöds av den inbyggda armaturen för hela rummet.

Enkel industriell köksbelysning

Enkel industriell köksbelysning
Källa: steinerparents.com

Den här gången vill vi fokusera på en annan sak som talar om annan industriell köksbelysning än metallfästet. Denna bild föreslår en enkel idé att de flesta av oss kanske har förbisett denna information någon gång.

Det finns en specifik glödlampa som identifierar sig med industriell köksbelysning. Denna belysning består av de tre stora hänglamporna. Glödlamporna liknar dem som finns i fabriker som föredrar stora, glödlampor utan lock.

Vi förväntar oss att glödlamporna skapar ljusa strålar som kan lysa upp hela köket.

Mjuk industriell köksbelysning

Mjuk industriell köksbelysning
Källa: festhome.com

Ytterligare ett superlätt tips för att få industriell köksbelysning till ditt kök till överkomliga priser. Du kan också kombinera stilen med en klassisk ton. Den här bilden talar mycket om den. Nyckeln är i vissa färger som är nära relaterade till upptagen fabriksaktivitet.

Naturligtvis kan du inte välja rött eller rosa för din planerade industriella köksbelysning. Mjuka och neutrala färger är dina bästa val. Du kan också välja djärva färger. Detta skafferi väljer den grå belysningen som faktiskt hämtar sin inspiration från de legendariska klassiska lamporna.

Lämna kabeln synlig för ytterligare industriellt ljud.

Mysig industriell köksbelysning

Mysig industriell köksbelysning
Källa: durasupreme.com

Du kan föreställa dig varför vi älskar glödlampor så mycket. Denna lampstil är öppen för många stilar. Industriell köksbelysning är inget undantag. Du kan ta med den här designen till ditt kök med glödlampor.

Den här bilden får oss att tro att du kan äga denna industriella stil med köksbelysning till överkomliga priser. Som med de tidigare förslagen kommer den industriella smaken från metallhållaren på belysningen.

Att lämna glödlamporna på plats blir en annan industriell funktion. Vi kallar detta hemtrevligt istället för att det skapar svagt ljus som skapar en bekväm känsla i köket.

Bekant industriell köksbelysning

Bekant industriell köksbelysning
Källa: Festivalmontmelas.com

Till skillnad från några av de enkla tipsen tidigare behandlar vi detta av flera anledningar. Köket vill balansera i det lyxiga läge som köket avslöjar. Köket väljer de små glödlamporna som hänger från taket i köket.

Den industriella smaken kommer från lökarna som hängs på dem. Inga omslag. Belysningen använder kablar som inte täcks av andra material.

Hela konceptet bygger på belysning i fabriker, vilket är enkelt och funktionellt. Belysningen förödmjukar köket.

Innovativ industriell köksbelysning

Innovativ industriell köksbelysning
Källa: tlight.us

Varken glödlampa eller kabel, vårt sjunde tips ger dig en annan cool funktion för industriell köksbelysning. Funktionen ligger i belysningsskenan i köket. Detta kökskök väljer en innovativ köksbelysning som resulterar i fantastisk belysning.

Skenan är utrustad med en lamphållare. Hållarenheten innehåller många underenheter för att rymma lamporna. Lamporna pekar in i köket i många riktningar. Med stilen ser belysningen kreativ ut och blir en attraktion för detta moderna kök.

Futuristisk industriell köksbelysning

Futuristisk industriell köksbelysning
Källa: lightcapenetworks.com

Industrins spårkökbelysning blir vår centrala diskussionsplats för denna punkt. Spåret ser enkelt ut och liknar det spår som används i fabriker. Spåret använder metall som ser stark och solid ut för att hålla glödlamporna och hållarna.

Hållarna använder också metall, medan glödlampans kåpa verkar metallisk. Ändå ser hela industrikökbelysningen futuristisk och modern ut. Belysningen passar in i det moderna köket.

Med de ljusa kåporna kan strålen som produceras av glödlamporna nå ett större utrymme i detta kök.

Rörformig industriell köksbelysning

Rörformig industriell köksbelysning
Källa: lnchome.com

Vi beundrar den industriella köksbelysningen. Det har rika alternativ som överraskar oss för att ägaren använder metall, till exempel järn. Materialet skapar inte industriell köksbelysning annat än enkel och neutral.

Ta bilden som ett exempel. Genom att noggrant välja lampstilen kan du få den vackra industriella köksbelysningen. Om du tar en andra titt kan du dra slutsatsen att innehavaren hämtar inspiration från rörledningen.

Vem skulle ha trott att Pipeline kunde förvandlas till detta coola ljushandtag?

Bedårande industriell köksbelysning

Bedårande industriell köksbelysning
Källa: vonn.com

Vi avslutar listan med den bedårande industriella köksbelysningen. Industriell smak kommer från den metalliska tonen som bidragits av lampans hållare och lock. Vi kallar detta en söt, särskilt på grund av omslagsstilen.

All belysning ser väldigt snygg och söt ut. Kåpan ser liten ut medan lamporna är stora. Genom att välja locket kan vi se en halv del av lamporna.

Belysningen faller från trätaket och påminner om den belysning som används i traditionella hemmabruk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*