Home / Hem / Idéer för hockeybord

Idéer för hockeybord

Idéer för hockeybord

Hockeybord Kom in olika storlekar lämplig för olika målmarknader. Om spelare kommer att vara 99 procent av tiden barn, Du behöver ta hänsyn till deras storlek när du köper bordet. Se till att det är tillräckligt liten så att de kan du når enkelt alla delar av bordet.

De Standard storlek används för hockeybord som används i professionella turneringar är 50 cm bred och 90 cm lång. Om du vill locka grannskapet toppspelare du kanske vill lägga till i ditt lekrum Ge det Storlek på allvar Skäl. Se till att du har en rumsstorlek på minst 10 fot vid 7 fot att arbeta med.

Också, Tänk på storleken på rummet innan du köper dem största hockeytabellen där ute. Kom ihåg att det inte är tillräckligt bra att bordet bara passar i rummet. Det borde du också göra tillåt några extra fötter från öppet utrymme på varje sida, för att Spelare kan röra sig lätt.

Om rum är väldigt begränsadallt är inte förlorat. Det finns en mängd av dessa dagar Bordshockeyspel på marknaden som bara kräver en plan yta handla om 40 tum Lång.

DIY Air Hockey Table |  Air hockey, Diy biljardbord, Air hockey flik
De 10 bästa hockeytabellen för 2020 - Idéer på Fot
Vill du bygga ditt eget Air Hockey-bord?  Jag tror att du gör.  |  Luft.
Snyggt harvard air hockey bord i Family Room Contemporary.
Air Hockey Table Sports Bordsleksaker Batteridrivna |  eBay i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*