Home / Dekor / Idéer för hängande belysning för kök
Idéer för hängande belysning för kök

Idéer för hängande belysning för kök

KÖKRELATERADE BELYSNINGSIDÉER – Köket har många aspekter som kan ge en helhetsbild. Från golvet till belysningen finns det mycket att experimentera med. Du kan byta ut dina kökselement med varje renovering.

Denna artikel uppmanar dig att utforska många modeller för hänglampor för kök. För de av er som inte redan vet är hänglampan ett av de mest växande moderna belysningskoncepten idag. Låt dig överraska av våra tio val.

Klassiskt hänglampa för kök

Klassiskt hänglampa för kök
Källa: hgtv.com

Innan vi börjar, låt mig berätta varför vi älskar att diskutera idéer om hängande ljus i köket. Detta speciella tema visar den oändliga kreativa sidan hos tillverkarna. Konst, skönhet och funktion har alla en rättvis andel i slutändan.

Vårt första exempel kan bevisa det. Det finns ingen bättre belysningsstil för köksvagnar än den här klassiska som passar in i detta vintagekök. De klassiska funktionerna kommer från belysningshållarens design.

Belysningen väljer oval med medium ljusintensitet. Om du gillar klassisk design, kom ihåg att den här modellen kombinerar skönhet med enkelhet.

Vackert hänglampa i köket

Vackert hänglampa i köket
Källa: habardardesign.com

Vi presenterar återigen ett exempel på ett hänglampa för kök som matchar utseendet eller temat i hela köket. Den andra idén väljer tre vita fritidsbelysning som sitter bredvid varandra i hållaren.

Lamporna är täckta med det vita locket som de flesta av oss ser tidigare. Hela taklampan känns bekväm och mysig. Urvalet stöder naturliga och bekväma lägen som presenteras av köket.

De två rådande känslorna kommer bland annat från trägolv och skåp.

Trevligt hänglampa i köket

Trevligt hänglampa i köket
Källa: adoreyourplace.com

Vi älskar hur detta kök blandar gamla och enkla funktioner för taklampan. Ljuskonceptet består av de tre små lamporna som täcks av det klassiska metallskyddet. De är fästa vid köksväggen.

De placeras sida vid sida i lämplig utsträckning. Bortsett från den söta belysningsstorleken välkomnar vi belysningsplaceringen. Var och en av lamporna använder en relativt kort pinne som senare resulterar i detta bedårande utseende.

Valet av belysning passar in i köket, som huvudsakligen använder trä och natursten.

Eloquent hänglampa i köket

Eloquent hänglampa i köket
Källa: joomant.com

Moderna kök vet alltid hur man kan vinna hjärtan hos designinteriörälskare. En av dem är hänglampan. Den här ser väldigt imponerande och konstnärlig ut. Vi tror att du lätt kan hitta det här hänglampan i köket.

Det finns tre lampor i hela hänglampan i köket. Var och en av lamporna får ett överdimensionerat lock som ser smakfullt ut. Skyddet hjälper till att sprida strålen som genereras av var och en av lamporna. Så du kan känna att ljuset är tillräckligt för hela köket.

På natten förstärks balken av det blå, glänsande skåpet och bänkskivan på köksön.

Vackert hänglampa i köket

Vackert hänglampa i köket
Källa: designerhomedecoration.com

Inte en komplex design för att skapa ett vackert hänglampa i köket. Detta kök visar graciösa koncept med neutrala färger som är tillräckliga för en vacker och söt. Först och främst använder taklampan vitt och grått; två temafärger för detta kök.

En stor lampa blir den huvudsakliga belysningsleverantören som står inom belysningen. Belysningen använder en böjd kant utan glasöverdrag. Så du kan titta direkt på lampan. Lampan står på det blommliknande rummet.

Taklampan bildar en oval form som ger den en unik smak.

Modernt antikt kökshänglampa

Modernt antikt kökshänglampa
Källa: diycreation.net

Du kan blanda två eller flera delkoncept till ett drömmande hänglampa i köket. Ta den här bilden som ett bra exempel. Belysningsenheten består av tre hängande underenheter som håller sig stabila från tak till bänkskiva med hjälp av det långa fästet.

Vi kallar detta modernt och antikt eftersom hållaren känns så traditionell. Lampans kåpa verkar också vara vintage. Det som gör belysningen modern är på glaset som material för locket.

Detta speciella material hjälper till att förstärka strålen som produceras av lamporna.

Underbart hänglampa i köket

Underbart hänglampa i köket
Källa: butlerreview.org

En annan vintage hänglampa modell. Den här gången lanserar vi komplexa klassiska hänglampor som ser underbara och vackra ut. Denna idé använder också färger som matchar temafärgerna i hela köket. vit och brun.

Taklampan består av två lampor med bruna lock. Vi tror att du är bekant med klassisk omslagsdesign. De två lamporna hänger bredvid varandra i en snygg hållare.

Vi älskar hur mycket vi gillar slutet.

Hänglampa för avantgardisk kök

Taklampa för avantgardisk kök
Källa: bertch.com

Taklampan hänger i taket länge och kommer mycket nära köksön. Detta koncept är avsett att göra det lättare att diska eller laga mat och dryck på köksön, särskilt på natten.

Vissa förändringar kan ses i detta exempel. Hänglampan i köket använder de stora platta lamporna som ser bedårande ut. Istället för full täckning fyller lampans lock hälften av dem.

Glad kökslampa

Glad hänglampa i köket
Källa: fireclaytile.com

Välj ett komplett kök som skapar eller omdesignar din favoritfärg. Begränsa dig inte till en stor del av köket. Om du vill förvandla ditt kök till ett gult eller vitt och gult, kopiera vad köket gör.

En av de små sakerna som blir retuscherade är den en super söta lampan som hänger från taket. Taklampan stjäl våra hjärtan direkt på grund av den gula glödlampan och locket. Om du inte hittar den exakta belysningen målar du bara befintligt taklampa.

Anmärkningsvärt hänglampa i köket
Källa: hairstyleslog.com

Klassisk hängljusdesign med ett unikt lock. Det klassiska elementet kan ses från ljuskronamodellen som temat för belysning. Det gör belysningen vacker och exklusiv.

Eftersom vi inte ser detta omslag på förhand lägger vi till Unique som en extra smak för denna hänge-stil. Belysningen väljer metallen som täckmaterial, som senare förvandlas till en oval formation.

Vilket anmärkningsvärt hängande belysningskoncept för detta bruna kök.

Vilken av listan får en speciell plats i ditt hjärta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*