Home / Dekor / Idéer för golv på badrum
Idéer för golv på badrum

Idéer för golv på badrum

BADRUMGOLVIDÉER – Valet av badrumsgolvmaterial spelar en viktig roll för att hålla din familj säker. Du måste kolla in de badrumsmattor du vill ha så att de inte skadar dina barns fötter om vatten råkar träffa golvet.

Samtidigt får golvmaterialet i badrummet olika stilar och färger. De kan lägga till skönhet i badrummet som kommer att locka vuxna och små barns ögon. Läs våra 10 badrumsgolvrekommendationer nedan.

Traditionellt badrumsgolv

Traditionellt badrumsgolv
Källa: idealhome.co.uk

En traditionell badrumsgolvmodell som denna är fortfarande att föredra för vissa badrumsägare. Vad vi menar med traditionella badrumsgolv avser träplankor som ser naturliga ut.

Markmaterialet kan snabbt absorbera vatten, så detta känns säkert för små barn. Träskivorna kan enkelt bytas ut när som helst. Golvmaterialet passar i badrummet i modern klassisk stil.

Golvmaterialet förstärker det gammaldags utseendet som kommer från badkaret och benen på diskbänken. Medan den moderna tonen bland annat kommer från det flytande minnet och den fyrkantiga spegeln.

Hexagon badrumsgolv

Hexagon badrumsgolv
Källa: idealhome.co.uk

Om du är uttråkad av fyrkantiga och rektangulära färger, prova dessa. Hexagon ser livlig och kreativ ut. Den geometriska plattformen är lätt att upptäcka i hårdvaruaffärer. Till exempel fyller kakel golvet och väggen.

Badrumsgolvet väljer den klassiska färgparningen; Vit och svart. Kakelmodellen ger en “säker” variant till det rena vita badrumskonceptet. Bilden visar att badrummet är gjord i en avslappnad badkarstil med ett sött bord.

Bordet innehåller pulvren som är viktiga för badrummet som tvål, tandkräm, tandborste och andra.

Attraktivt badrumsgolv

Tilltalande badrumsgolv
Källa: homebnc.com

Den moderna inredningen är öppen för många badrumsplattor. Exemplet kombinerar några färger med mönstrade motiv. Blått, vitt och grått kombineras med blommiga och solinspirerade modeller.

Badrumsgolvet förskönar badrummet i mestadels grått och vitt. Badrumsväggen väljer den traditionella plattformen; den rektangulära. Badrumsgolvet lockar både vuxna och små barn.

Att lägga upp badrumsgolvet är en bra idé att lära barnen att bada sig själva.

Lätt badrumsgolv

Lätt badrumsgolv
Källa: idealhome.co.uk

Här är en annan idé som hjälper dina små barn att bada på egen hand. Detta badrum väljer den gula mattan som golvmaterial. Badrumsgolvet täcker det begränsade utrymmet.

Det mjuka tyget för att torka fötterna ligger på golvet. Det redan ljusa badrumsgolvet fungerar med de vackra och livliga gardinerna som rullas upp i bilden. Badkaret har några tillbehör för barn som gillar att spendera tid här.

Trots det lilla området känns badrummet glatt.

Bekant badrumsgolv

Bekant badrumsgolv
Källa: diynetwork.com

Vi tror att de flesta av er redan känner till stilen på badrumsgolv. Badrumsgolvet tar form i de stora, rektangulära plattorna. Exemplet överraskar oss så mycket att det välbekanta badrumsgolvet fortfarande ser coolt ut för det moderna badrummet.

Badrumsgolvet ser tufft ut vilket är bra för att snabbt absorbera vatten. Badrumsgolvet “kyler” badrumsväggen till vänster, som ser raffinerad ut.

Badrummet använder senare förvaringsutrymmet och diskbänken, som alla ser glänsande ut.

Kreativt badrumsgolv

Kreativt badrumsgolv
Källa: decoomo.com

Detta exempel använder ett badrumsgolvmaterial som liknar det tidigare. Den här gången ser plattan vitaktig ut, inte alla mörkgrå, som det tidiga exemplet visar. Vi kallar detta ett kreativt på grund av kakelarrangemanget.

Badrumsgolvet ser ut som en modell gjord av tumlat sten och ändrar badrumets layout. Badrummet har två sidor med spegeln, lådan och tillbehören ovan.

Badrumsgolvmodellen ger en balans på sidorna med vintage lagringsmodellen.

Exceptionellt badrumsgolv
Källa: fantasva.com

Vi känner igen minst fyra olika motiv i badrumsgolvet. Badrumsgolvet ser glad ut, trots att blått används som enda färg. De andra färgerna är grå och vit.

Badrumsgolvet ser extraordinärt ut med urvalet av friluftsplattor. Detta kan fungera som ett alternativ till de nämnda exemplen. Dina små barn skulle gärna se det ”trånga” utbudet av brickor så här.

Badrumsgolvet färgar badrummet, som ser relativt neutralt ut, med vitt och grått som huvudfärger.

Underbara badrumsgolv

Underbara badrumsgolv
Källa: sebringdesignbuild.com

Ett lyxigt badrum som detta kräver verkligen ett utsökt badrumsgolvkoncept. Exemplet gynnar två typer av badrumsgolv. Vår oro ligger i det långa området som avgränsas av de vita linjerna.

Badrumsgolvet ser underbart och vackert ut. Vi tror att du måste samråda med en inredningsarkitekt för att hitta en viss stil. Vi tror inte att badrumsgolvmodellen används i stor utsträckning i hårdvaruaffärer.

Badrumsgolvet ser ljust och fräscht ut. Det blir en annan estetisk aspekt av badrummet.

Klart badrumsgolv

Klart badrumsgolv
Källa: kohler.ca

Badrumsgolvet har en rektangulär form och lockar oss på grund av materialet. Vi tror att badrumsgolvet använder natursten som senare skärs i formen.

Vi drar slutsatsen att badrumsgolvet är tillverkat av natursten eftersom plattorna har grova linjer. Som sådan känns badrumsgolvet definitivt fräsch och fräsch. Markmaterialet kan finnas kvar under en lång tids användning.

Trevligt badrumsgolv

Trevligt badrumsgolv
Källa: onekindesign.com

Svartvitt har sin egen skönhet. Badrumsgolvet anpassar sig till badrumets svartvita koncept. Badrumsgolvet kräver några små plattor för att skapa ett snyggt utseende.

Vi kan dra mycket konstnärligt värde från badrumsgolvmodellen. De kurviga linjerna som gränsar till var och en av brickorna ser konstnärliga ut. Badrumsgolvet blir en sådan attraktion i det neutrala badrummet.

Badrumsgolvet ger badrummet en vintage-ton. I kombination med den enkla och moderna spegeln och förvaringen ser badrummet kreativt ut.

Listan informerar om att välja badrumsgolvidéer har mycket att göra med badrumets övergripande koncept. När du gör det korrekt kan badrummet förvandlas till ett intressant område i ett hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*