Home / Dekor / Idéer för glaskakelkök
Idéer för glaskakelkök

Idéer för glaskakelkök

GLASPLATSKÖK BACKPLASHIDÉER – Backsplash-modellen i glaskök är ett populärt val i dagens hem. Backsplashen av glasplattor är rik på stilar och ger en glänsande och levande ton till hela köket.

Glasplattor kompletterar varandra med glasämnen som kan göra det lättare för dig att torka bort spillt material eller smuts från dem. Glasplattor kan erbjuda dig snygga motiv så att köksrekylen kan bli en speciell attraktion. Läs mer på vår lista nedan.

Glödande glasplattor kök backsplash

Glödande glasplattor kök backsplash
Källa: Pinterest

Vi börjar våra backsplash-idéer för kök med glasplattor med vårt första val. Vi kallar det för att glasplattorna lyser i den här bilden. Varje enhet för glasplattor ser utskuren i form och snyggt staplad ovanpå varandra.

Den ljusa atmosfären i det här glasplattans kök kommer från de neutrala materialen som används i var och en av glasplattorna. Bortsett från den blanka tonen ser baksidan av hela glasplattköket med den relativt lilla plattstorleken också sofistikerad ut.

Backsplashen i glasplattköket lyser ännu ljusare i kombination med natursten, som används i köksbänken.

Mjuk blå glasplatta kök backsplash

Mjuk blå glasplatta kök backsplash
Källa: hgtv.com

Efter vitt kan du välja en mjukblå glasplatta i köksbacksplash som visas på den här bilden. Naturligtvis skapar den blåaktiga tonen alltid en mjuk atmosfär i köket. Det är den känslan vi först får från den här baksidan av glasplattköket.

Dessutom ser glasplattans köksplatta lite glänsande ut och matchar den grå köksbänken. De två är bäst för hela köket, som ser snyggt och neutralt ut.

Om du tycker att färgparningen inte skapar en märkbar, livfull nyans kan du placera färgglada blommor som visas på bilden.

Grönt glasplatta kök backsplash

Grönt glasplatta kök backsplash
Källa: Pinterest

Välj en grön glasplatta med vita kanter för ett annat trevligt alternativ. Köksbacksplashen på den här bilden står särskilt i kontrast till den enkla, grå köksbänken.

Bortsett från färgen, kontrasterar de två också med det glänsande utseendet. Bänkskivan ser blank ut, men bakplattan på glasplattorna ser inte så ljus ut. Backplattan och bänkskivan skapar en fräsch och behaglig känsla.

Sammantaget blir grönt och grått en underbar färgmix. De gula skärmarna ger också hela gråtonen i köket en ljus kurva.

Fantastiskt backsplash i glasplattor

Fantastiskt backsplash i glasplattor
Källa: nighthops.com

Diamantliknande glasplattor har kreativa uttalanden i den vanliga glasplattformen som vi nämnde tidigare. Dessutom använder glasplattorna på den här bilden några färger, från blå till grå. Valet ger en färgstark känsla för hela köket.

Backsplashen av glasplattor täcker köksområdet, vilket tydligt vill betona köksbacksplashrollen. Köket vill använda bakplattan som en accentdel.

Glödande och livlig, köksbacksplash förtjänar en fantastisk en. Vi hoppas att du känner dig glad när du går till köket.

Neutral backsplash för glasplattor

Neutral glasplattor kök backsplash
Källa: thekitchenbacksplashideas.com

Letar du efter en neutral backsplash i köket? Välj den här glasplattan som du kan se på den här bilden. Neutrala, rektangulära glasplattor är snyggt ordnade. De neutrala glasplattorna följer skåpen som hänger på köksväggarna.

Om du planerar att installera de neutrala glasplattorna själv, var försiktig när du skär och matchar glasplattorna med skåpen. De neutrala glasplattorna matchar köksbänken i grå natursten.

Både ryggplattan och bänkskivan är i en neutral ton men med grått för bänkskivan. Till slut ser de två glänsande ut.

Sofistikerat backsplash för glasplattor

Sofistikerat backsplash för glasplattor
Källa: undauntedthemovie.com

Det finns skönhet på ett raffinerat eller oregelbundet sätt att stapla glasplattor. Det är vårt intryck när vi tittar på den sjätte backsplash-idén om vårt glasplattkök på den här bilden. Rektangulära glasplattor fyller köket från topp till botten.

Den grå bakplattan i glasplattköket matchar köksbänken, som också är gjord av grå natursten. Med träskåpen bidrar backsplash till det moderna och eleganta utseendet på köket.

Mini, fyrkantig glaskakel i köket

Mini, kvadratisk glaskakel i köket
Källa: Pinterest

Den sjunde av våra backsplash-idéer för kök med glasplattor verkar bedårande. Detta tack vare den lilla fyrkantiga formen på varje glasplattor. Var och en av de små enheterna av glasplattor kommer tillsammans för att täcka köksväggen, inte bara backsplashområdet.

Dessutom ser glasplattkökets bakplatta färgstarkt ut med vitt, grått och blått. Backsplashen i glasplattköket står i kontrast till den svarta bänkskivan i köket. Bänkskivan är gjord av natursten som ser blank och elegant ut.

Underbar glaskakel kök backsplash

Underbar glaskakel kök backsplash
Källa: etsy.com

Du kanske inte ser något glasämne som täcker var och en av glasplattorna i detta kök. Men glasplattan verkar reflekterande så att vi kan titta på reflektionen. Var och en av glasplattorna använder rika motiv i en enhet.

Vackert och lite klassiskt, backsplashen i glasplattköket ger rika motiv i grå, blå och vita toner. Backsplashen i glaskakelköket matchar de neutrala färgerna i hela köket. Glasplattmotiven skär den glada utseendet.

Hexagon glasplattor kök backsplash

Hexagon glasplattor kök backsplash
Källa: remodelaholic.com

Efter torget, diagonalen och rektangeln, besluta om backsplash-idén i det sexkantiga glaskakelköket. Som framgår av den här bilden ser hela backsplashen i det neutrala köket komplicerat ut.

I synnerhet ser de fyrkantiga minikakelplattorna i bakplattan söta ut. Istället ger bakstycket “färg” till det enkla köket.

Cool glasplattor kök backsplash

Cool glasplattor kök backsplash
Källa: santorinisf.com

Glänsande och oregelbunden. Det här är attributen som gör att köksbacksplashen ser cool och kreativ ut. Var och en av glaskakelens bakplattor innehåller det mesta av nyansen i svart med vita kanter.

Det oregelbundna kakelarrangemanget kan istället bli centrum för attraktion. Intressant nog att notera att köket använder natursten, som också ser så blank ut. Så du kan gissa att backsplash och countertop är en reflektion av varandra.

Vilket friskt och graciöst kök att tillbringa mer tid i.

Med den sista idén föreslår vi igen att du har budget. Fråga närliggande hårdvaruaffärschefer om priset på glasplattans material som vi nämnde i den här artikeln. Därefter justerar du budgeten innan du väljer rätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*