Home / Hem / Idéer för gaseldstäder
Idéer för gaseldstäder

Idéer för gaseldstäder

Idéer för gaseldstäder

Bränder med direkt ventilationsgas

Använd dessa moderna eldstäder Direkta ventilationsloggar för bränning. Även om de är syntetiska brinner de som riktiga stockar och producera rök (Kolmonoxid), som måste hanteras på två sätt:

  • Den måste tas bort från eldstadsfacket. För en koaxial (2-lagers) avgasrör är fäst på baksidan av eldstadshuset. Den andra änden är ansluten till en ventil. Koaxialröret fungerar på detta sätt – dess yttre skikt släpper in frisk luft för att möjliggöra förbränning, medan det inre skiktet släpper ut frånluften i atmosfären.

  • Förhindra att frånluften sprids i rummet. Tillverkarna erbjuder en Framruta med hög temperatur Det måste vara stängt eller bara något öppet medan stockarna brinner.

De direkt ventilerade stammarna brinner som naturligt trä. Och den moderna designen styr avgasprocessen ganska effektivt. Därför, Om du vill ha stämningen i en äkta, nästan riktig eldstad, välj den här typen. Å andra sidan genererar de mindre värme än modellerna utan ventilation, eftersom röken som genereras under förbränningsprocessen “äter upp” lite värme.

Du vill ha den här modellen om:

  • Du har små barn och / eller husdjur. Den främre glasrutan förhindrar direkt kontakt med förbränningskammaren.

  • Du bygger om ditt hus. Med koaxialrörsventilen kan du förhindra omfattande murverk som kan skada husets struktur. Det här är från särskilt viktigt för lägenheter med delade väggar.

  • Du vill ha en installation på högre nivå. Det ger eldstaden ett mer ädelt utseende.

  • Älskvärda mönster och brandeffekter, en eterisk atmosfär som inte bara är varm utan också hjärtvärmande.

  • Plus naturligtvis Bränsleeffektivitet. Samtida design sparar intelligent energi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*