Home / Dekor / Idéer för färg på badrum
Idéer för färg på badrum

Idéer för färg på badrum

Det finns många sätt att få ett badrum att se mer tilltalande ut. En av dem är färg. Som i alla delar av hemmet spelar färg en viktig roll för att bestämma badrumets övergripande känsla. Om du letar efter färgidéer för badrum har du kommit till rätt ställe. Vi berättar om det snart.

Badrummet behöver inte moderniseras eller ens renoveras. Vad som behövs för att ändra den allmänna känslan av ett badrum är ett lämpligt färgschema. Vi har listat 15 badrumsfärgidéer nedan för att ge dig en inblick. Du kan efterlikna dem eller, ännu bättre, lägga till din egen personliga touch. Låt oss titta på dem nu.

Färgidéer för badrumsfärger

1. Kräm och vit

15 färgidéer för badrumsfärger 2020 (gör din mer attraktiv) 1
Källa: hgtvhome.sndimg.com

Vit är en vanlig färg för ett badrum. Om vitt dominerar ditt badrum kan du lägga till en annan mjuk färg som grädde. Kombinationen av grädde och vitt ger badrummet en ljus, ljus och fräsch atmosfär.

2. Levande kricka

15 färgidéer för badrumsfärger 2020 (gör din mer attraktiv) 2
Källa: hgtvhome.sndimg.com

Om du vill göra ett uttalande kan du lägga till ljus kricka på ditt badrum. Vibrerande kricka fungerar särskilt bra när du hänger den på taket och väggarna medan resten av rummet har en neutral färg. Armaturer, konstverk och backsplash kommer att dyka upp med den livfulla krickan också.

3. Dramatisk svart

15 färgidéer för badrumsfärger 2020 (gör din mer attraktiv) 3
Källa: i.pinimg.com

Vill du ge ditt badrum ett sofistikerat utseende? Dramatisk svart kan göra jobbet. Ett badrum i dramatisk svart med silver accenter ser väldigt snygg ut.

4. Pulverblått

15 färgidéer för badrumsfärger 2020 (gör din mer attraktiv) 4
Källa: i.pinimg.com

Inte alla gillar djärva och levande färger. Vissa människor föredrar en lugnare färg. Om du är en av dessa människor kanske du vill måla ditt badrumspulver blått. Pulverblått är neutralt och utstrålar en lugn atmosfär. Du kan också kombinera det med ljusgult för att göra det mer levande.

5. Antracit och vitt

15 färgidéer för badrumsfärger 2020 (gör din mer attraktiv) 5
Källa: goghdesign.com

Ett av de bästa färgscheman som kan skapa en minimalistisk, modern och romantisk atmosfär är antracit och vitt. För att få den bästa atmosfären i det här färgschemat kan du använda handfat, duschbricka och toalett som vita komponenter, medan resten av rummet är antracit.

6. Neongul

15 färgidéer för badrumsfärger 2020 (gör din mer attraktiv) 6
Källa: cheviotproducts.com

Neongul är en levande färg. Att färga ditt badrum i neongula ränder ger rummet en ungdomlig, rolig och livlig atmosfär. Det enda du måste tänka på är att inte använda för många tillbehör eftersom de kan överväldiga utrymmet.

7. Lavendel och vit

15 färgidéer för badrumsfärger 2020 (gör din mer attraktiv) 7
Källa: goghdesign.com

Ett lavendelbad ser söt ut. I kombination med vitt ser rummet elegant och modernt ut. Detta färgschema fungerar som ett intressant fokus samtidigt som andra komponenter sticker ut.

8. Ljusgrön

15 färgidéer för badrumsfärger 2020 (gör din mer attraktiv) 8
Källa: cheviotproducts.com

Det finns många färger som är lugna och föryngrande, men det finns inget som är ljust grönt. Om du vill förvandla ditt badrum till ett utrymme där du kan koppla av och föryngra, kommer det att hjälpa att måla det ljusgrönt.

9. Lila

15 färgidéer för badrumsfärger 2020 (gör din mer attraktiv) 9
Källa: cheviotproducts.com

Lila är ett bra färgval för att ge kvinnlighet till rummet. Detta gäller särskilt när du kombinerar det med rustika accenter och vitt. Det bästa med lila är att du kan blanda och matcha olika stilar med den. Var inte rädd för att experimentera.

10. Magenta

15 färgidéer för badrumsfärger 2020 (gör din mer attraktiv) 10
Källa: cheviotproducts.com

Magenta är också ett utmärkt val för färger för att lägga till femininitet. Till skillnad från lila är magenta dock bättre för tonårsflickor eftersom det utstrålar en lekfull och livligare atmosfär. Det passar bra med jordtoner också.

11. Blå och grå

15 färgidéer för badrumsfärger 2020 (gör dig mer attraktiv) 11
Källa: goghdesign.com

Blå och grå är en unik kombination. Detta får badrummet att se modernt och sofistikerat ut. Om du har många färgglada tillbehör, låt dessa dyka ut i blått och grått.

12. Koppar

15 färgidéer för badrumsfärger 2020 (gör din mer attraktiv)
Källa: i.pinimg.com

Metallfärger är trendiga idag. Metallfärger som koppar är ett bra alternativ om du vill göra ditt badrum elegant och vackert. För att inte tala om att det också känns rustikt.

13. Rött, vitt och svart

15 färgidéer för badrumsfärger 2020 (gör din mer attraktiv)
Källa: i.pinimg.com

Två färger är mer än tillräckligt för att ändra det allmänna utseendet på ett badrum. Vad sägs om tre? Det visar sig att tre färger också kan ändra utseendet på ett badrum avsevärt. Rött, vitt och svart är en bra kombination, speciellt om du vill ha en elegant och urban design.

14. Grå

15 färgidéer för badrumsfärger 2020 (gör din mer attraktiv) 14
Källa: hgtvhome.sndimg.com

Ett badrum som domineras av en enda färg kan också se bra ut. Grå och dess olika nyanser kan ge badrum ett intresse, ge djup och värme och få rummet att känna sig lugnande och sammanhängande.

15. Marinblå och vit

15 idéer för badrumsfärger 2020 (gör din mer attraktiv)
Källa: hgtvhome.sndimg.com

Marinblå och vit är en tidlös färgkombination. Du kan inte gå fel eftersom det ser bra ut i de flesta situationer. Ännu bättre, tack vare sin kontrast kan detta färgschema också få andra tillbehör att dyka upp i rummet.
Badrumsfärgidéerna ovan kan appliceras på badrum i alla storlekar, även små. Vi hoppas att de ger dig en glimt eller två om hur du färgar ditt badrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*