Home / Dekor / Idéer för fåfänga i badrummet
Idéer för fåfänga i badrummet

Idéer för fåfänga i badrummet

DIY BADRUMSFÅNDSKA IDÉER – Titta runt i ditt hus för att se om det finns ett oanvänt bord eller en garderob. Om så är fallet, rengör allt av dammmoln och kolla in vår artikel om 10 DIY-fåfänga-modeller.

Badrumsfängelse brukar hänvisa till förvaring som blir en enhet med handfat. Vissa modeller av fåfänga ser komplexa ut eftersom de fungerar som en byrå och förvaringsutrymme för många föremål. Utan vidare, här är våra tips:

Blå DIY fåfänga badrum

Blå DIY fåfänga badrum
Källa: idealhome.co.uk

Vi startar listan med badrumsfickan, som avsiktligt matchas med det övergripande badrumsutseendet. När badrummet blir blågrönt så är fåfängan målad i en mjuk blå nyans.

För att förverkliga modellen behöver du ett skåp med denna design. Någonstans mellan traditionell och minimalistisk måste garderoben målas i blått. Vi rekommenderar fåfänga för att rymma många föremål.

Förvara alla rena handdukar och smink i fåfängan.

Farmhouse DIY badrum fåfänga

Farmhouse DIY badrum fåfänga
Källa: xolivi.com

Farmhouse DIY badrum fåfänga med en uppfriskad touch. Vi brukar veta att en bondgårdens badrumsdesign använder neutrala färger. Men fåfänga i badrummet uppdaterar aspekten med den djärva nyansen av grönt för att göra badrummet mer klassiskt.

Du måste äga garderobstilen. Till skillnad från det första exemplet ser den här lättare ut med modellering med två skåp. Du kanske måste byta knappar. Vanity gynnar dig eftersom du kan lagra olika artiklar, från små till stora.

Du kan till och med hålla ren pyjamas eller en handduk som gästerna kan använda om de stannar över natten. Badrummet ser bra ut för ett gästbadrum.

Öppna DIY badrum fåfänga

Öppna DIY badrum fåfänga
Källa: maisonvalentina.net

Du kan återanvända ett bord som du har om du inte har en garderob eller garderob. Detta är ett av våra enklaste exempel på fåfänga i badrummet som du själv kan göra. Tabellen verkar träna i mitten av århundradets stil.

Placera bara handfat över toppen av bordet. Vi kallar detta ett öppet eftersom du kan se allt innehåll. Vad som definierar fåfänga är presentationen av ornament som ljus och det gröna glaset med bladen.

Som exemplet visar ser tillbehören grönt ut, precis som badrumets temafärg.

Rustik DIY badrum fåfänga

Rustik DIY badrum fåfänga
Källa: noelevated.org

Detta kräver lite arbete för att spika bordet. Men fåfänga modellen ser billig ut eftersom du bara behöver träskivorna. Brädorna ser olika längder ut.

Den första är längre än den lägre. Fåfänga flyter på väggen i badrummet. Den övre delen används för att hålla handfat, aromaterapi eller handtvål. Medan den nedre används för att lagra de rena handdukarna.

Försök att matcha träslag med andra aspekter. Träkategorin för fåfänga ser likadant ut med elementet som kommer att bli bakgrunden till skåpet.

Combo DIY badrum fåfänga

Combo DIY badrum fåfänga
Källa: homedit.com

Exemplet kombinerar trä eller rustikt med metall. Som du kan se fungerar de två materialen mycket bra tillsammans för att skapa ett badrumsfack som flyter när det träffar badrumsväggen. Det metalliska benet träffar marken.

Enkelt men mångsidigt. För DIY-fåfänga i badrummet måste du placera diskbänken på översta nivån. Du kan använda mellansegmentet för att förvara handdukar, näsdukar, kroppslotioner och många andra saker.

Schampon, tandborstar och andra föremål kan förvaras i korgen. Det finns till och med det lägsta segmentet, till exempel för att hålla smutsiga handdukar.

Återvunnen fåfänga för badrum

Återvunnen fåfänga för badrum
Källa: homebnc.com

Vi älskar att denna idé uppmuntrar oss att ta nästa steg mot återvinning. Först måste du ha den här typen av skåp eller bord. Tabellen utför olika uppgifter. Den kan innehålla handfat, visa växterna och lagra pyjamas.

Fåfängan ser så snygg ut. Det finns lådorna och skåpet i fåfänga. Det är anmärkningsvärt att fåfängan innehåller de återvunna metallplattorna. Brädorna används för att täcka skåpdörrarna.

Samma idé gäller för garderoben som ligger bredvid den. Så smart!

Strålande DIY fåfänga

Strålande DIY fåfänga
Källa: thrash.intacya.org

Det här är verkligen vår favorit. Idén är så out-of-the-box! Använd din gamla cykel som fåfänga som visas i exemplet. Du måste bara sätta trähållaren på cykeln så här.

Sätt på diskhon. Följ poolen med blommorna. Använd cykelkorgen för att hålla vävnaderna som reserv. Vilken lysande fåfänga!

Klassisk DIY badrum fåfänga

Klassisk DIY fåfänga badrum
Källa: decorsnob.com

Låt oss säga att du har det här klassiska lagringsutrymmet och sedan använder det som en fåfänga. Vi älskar fåfängesdesignen som till fullo representerar den gammaldags designen. Modellen har en märklig modell som ser vacker ut på egen hand.

Fåfängan har de två skåpen och den långa lådan. Så du kan använda lådan för att förvara läppstift, rodnad eller eyeliner. Kort sagt, du kan också använda fåfängan som en byrå.

Fåfänga målar objektet med den blåaktiga och brunaktiga nyansen för att behålla återvinningsläget.

Enkel DIY fåfänga badrum

Enkel DIY fåfänga badrum
Källa: moercar.com

Enkelt men väldigt gammaldags. Om du har det gamla bordet som kom från din farfar, använd det igen! Du behöver antagligen bara polera bordet och sedan placera diskbänken på det.

På grund av det lilla utrymmet används fåfänga bara för diskbänken. Men det spelar ingen roll, för vi beundrar alltid den klassiska inredningsstilen, som detta visar.

Omfattande DIY fåfänga

Omfattande DIY badrum fåfänga
Källa: cohibar.co

Innehåller ditt kök för mycket förvaring? Ta en av dem och använd den som fåfänga. Den här ser rik ut med många lådor. Tvättstället består av de tre segmenten, det öppna används för att visa tillbehör.

Fåfängan kan rymma upp till två handfat. Klassisk och naturlig, fåfänga stöder hela badrummet temat som vintage design praxis. Fåfängan kan fungera som byrå, utställnings- och förvaringsutrymme.

Av de 10 DIY-fåfängsidéerna i listan, har du förberett dina favoriter för utförande?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*