Home / Dekor / Idéer för diskbänkbelysning
Idéer för diskbänkbelysning

Idéer för diskbänkbelysning

KÖKTYSTEBELYSNINGSIDÉER Bortsett från bordsköksbelysning väljer vissa köksägare att belysa diskbänkar. Detta avser belysning som är fokuserad på ett handfat i ett kök. Belysningen hjälper dig att diska och andra saker på natten.

Kolla in den här artikeln för 10 stilar för diskbelysning som matchar diskbänkar. Ta reda på varför belysningskoncepten för diskbänkar är unika för deras diskbänkar. Jag hoppas att du hittar en som kommer att inspirera till din planerade diskbelysning.

Premium handfatbelysning

Premium handfatbelysning
Källa: joomant.com

Vår första idé presenterar en minimalistisk köksöstil som också ser ljus och graciös ut. Ett av de bidragande elementen gäller belysning av diskbänkar. Detta kök tvekar inte att välja den ädla belysningsmodellen.

Belysningen består av de tre lamporna i de stora kåporna. Omslagen ser genomskinliga och tjocka ut. Valet av material hjälper till att sprida strålarna som skapas av diskbelysningen.

När ljusströmbrytaren är på reflekteras belysningen på bänkskivan. Detta ger dig många strålar när du tvättar smutsiga diskar eller grönsaker innan du lagar mat.

Omfattande belysning för diskbänk

Omfattande belysning för diskbänk
Källa: eastlaw.us

Det finns inget bättre belysningskoncept för diskbänkar än det här för detta lyxiga, moderna kök. Belysningen består av två ljuskronor som bärs av den komplexa föreningen (se kristallliknande aspekt).

Det kristalliknande ljuset faller direkt över diskbänken, vilket gör att belysningen ser påkostad och dyr ut. Belysningen i sig blir en dyr dekoration som tillför värde till köket. Själva diskbänken ser avslappnad ut med det medelstora handfatet.

Du kan tvätta smutsiga diskar, grönsaker och kryddor i diskbänken. Naturligtvis kan du laga mat vid bordet på köksön.

Glänsande diskbelysning

Glänsande diskbänksbelysning
Källa: sebringdesignbuild.com

Intressant att recensera detta kök, särskilt typen av diskbelysning. Köket väljer en blank och antik belysningsmodell som hänger från kökets tak till ovanför diskbänken. Vi kallar det glänsande på grund av tonen i de två lamporna.

Den blanka tonen kommer från lampornas silvermaterial. Lamphållaren bidrar också till den strålande stämningen. Vi välkomnar lampskyddet som ser väldigt platt ut. Belysningen reflekterar den blanka vita bänkskivan på köksön.

Inte konstigt att köksön visar blommorna eftersom belysningen är konstnärlig.

Kristalliknande diskbelysning

Kristalliknande diskbelysning
Källa: asdinteriors.com

Det här köket faller precis över diskbänken och tar en dramatisk vändning till det grå vibe-köket. Köket väljer den hängande, kristallliknande belysningen för diskbänken. Belysningen matchar den vita bänkskivan.

De två skapar skarpa och ljusa toner som krävs för hela köket, inte bara handfat. Vi kan säga att den kristalliknande belysningen får köket att se lite lyxigt ut.

Så välj kristalliknande belysning om du vill ha en belysningsstil som ger mervärde.

Tydlig diskbänkbelysning

Tydlig diskbänkbelysning
Källa: housebeautiful.com

Ett annat sätt att öka variationen i ditt vita kök genom att tända diskbänkar. Denna belysning väljer ett lätt och transparent lock som använder en silver, kort hållare. Köket hänger inte ett vitt lock till lampan som belysningsenhet.

Den lilla glödlampan finns i locket. Om glödlampan inte är på kan du kanske inte berätta att glödlampan är inne. När du slår på fördelas strålen som genereras av glödlampan på ett sådant sätt att strålen lyser till spolningsenheten nedan.

Vi älskar köksidén som använder några neutrala färger med undantag av det blå motivet backsplash.

Överdimensionerad glödlampa diskbänk belysning

Överdimensionerad glödlampa diskbänk belysning
Källa: steinerparents.com

Denna långa köksön med handfat kräver tre stora glödlampor. Var och en av glödlamporna hängs från taket i köket av den tunna hållaren. Belysningen skapar en ljus stråle som matchar den vita bänkskivan på köksön.

Belysningen reflekteras på bänkskivan efter påslagning. Diskbänken använder ett stort handfat med tanke på den långa köksön. Diskbänken ligger mitt på köksön. Höger och vänster sida av diskbänken förblir tomma.

Du kan fylla det tomma utrymmet med rätter, frukt, grönsaker och mer.

Strålande belysning för diskbänk

Strålande belysning för diskbänk
Källa: blankslatesd.com

Vi visar återigen hur noggrant val av lampskydd kan ha stor inverkan på det totala ljuset. Ta bilden som ett exempel. Vi tror att vi kommer att hitta små glödlampor som vi ofta ser i många butiker.

Det som får glödlamporna att se fantastiska ut är i lockets form och färg. Täckfärgen matchar bänkskivan, som ser blank ut i brunt. Vi älskar däcksformen som härrör från torget.

Det modifierade torget ser också elegant ut.

Cool köksbelysning

Cool köksbelysning
Källa: decornamentation.com

Detta kök väljer tydlig belysning som faller över diskbänken. Medan köket använder vitt som temafärg, är belysningen för små glödlampor som sätts in i de genomskinliga omslagen.

Belysningen ger strålkastare till diskbänken, som använder det stora handfatet. Köket ligger mitt på köksön och lämnar den högra och vänstra sidan av diskbänken tom. Det betyder att du kan placera en mängd olika saker, från rätter till frukt, innan du skär dem.

Magnifik belysning för diskbänk

Fantastisk belysning för diskbänk
Källa: hgtv.com

Vi älskar diskbelysningen, även om locken ser för mycket ut. Det tierade täckkonceptet får oss att le eftersom vi tror att belysningen i sig blir en showpropp. Belysningen använder vit, detsamma gäller för bänkskivan och taket.

Under belysningen kan du se diskbänken med den hängande kranen. Tvätta smutsiga diskar eller frukt innan du konsumerar, dag eller natt. Sätt på lamporna om du vill tvätta dem på natten.

Underbar köksbelysning

Underbar diskbänkbelysning
Källa: homedit.com

Vår sista rekommendation ser fantastisk ut. Diskbelysningen använder en stor lampa med det runda, eleganta locket. Belysningskonceptet gör det till en annan kontaktpunkt tillsammans med keramiken på väggen.

Under belysningen finns diskbänken, som verkar vara stor. Nära diskbänken kan du se de genomskinliga glasen med blommor, frukt och skivor bröd. Köksön fungerar också som utställningsplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*