Home / Dekor / Idéer för bänkskivor utomhus
Idéer för bänkskivor utomhus

Idéer för bänkskivor utomhus

UTOMHUS KÖK BÄNGTIDÉ – Bänkskividéer för kök inomhus eller utomhus delar liknande idéer. Materialtillgänglighet, budgetintervall och personliga preferenser ger rätt proportioner för valet av bänkskivan.

Du kan välja en prisvärd och enkel design på bänkskivan som passar alla material för utomhusköket. Omvänt kan du välja lyxiga bänkskivmodeller som ligger inom din budgetfördelning. Läs mer om valen nedan.

Glödande köksbänkskiva utomhus

Glödande köksbänkskiva utomhus
Källa: davidryfe.com

Keramik eller marmor erbjuder många bänkskivor som skapar olika effekter för hela uteköket. Detta exempel visar en glödande ton från detta utekök med keramisk färg och design.

Bänkskivan har samma keramiska färg och typ som det lilla skrivbordet som fungerar som ett köksbord. Bänkskivan har en liknande färg som köksstället, men en annan kategori av material.

Bänkskivan ser inte så bra ut tack vare den krämiga keramiken. Du kan se att bänkskivan känns varm och naturlig.

Utomhus trä kök bänkskiva

Bänkskiva i träkök utomhus
Källa: homebnc.com

Träskivor kan användas som en bänkskiva för ditt utekök. Detta exempel föreslår också att träskivorna kan ordnas så att de liknar en kaffebar. Varje träskiva ser tunn och stark ut.

En annan idé från detta exempel visar att träskivorna har olika färger. Detta indikerar olika kategorier; Vissa ser unga ut medan de andra verkar äldre. Hela bänkskivan spelar olika roller, från att servera menyer till att placera matingredienser.

Du kan hjälpa till att spara avfall genom att återanvända använda träskivor för detta förslag.

Blygsam bänkskiva utomhus

Blygsam bänkskiva utomhus
Källa: benimmulku.com

Vår tredje rekommendation avser trämaterial som visas i den andra idén. Den här gången ser du en mycket enklare bänkskiva för detta utekök. Tjocka träskivor används som bänkskiva.

Bänkskivan räcker för att hålla kokkärl av rostfritt stål med vatten och matlagningsverktyg. Bänkskivan fungerar mer som ett matlagningsområde. Naturligtvis kan du lägga matingredienser bredvid matlagningsutrustningen. Det kan göra ditt huvudjobb rättvisa.

På den andra sidan av bänkskivan ser du andra träskivor som fungerar som handfat. Båda bänkskivorna är snygga, med en rättvis gångväg mellan de två.

Dubbel bänkskiva utomhus

Dubbel bänkskiva utomhus
Källa: outdoor.youthsparkchallenge.com

I likhet med den tredje idén använder vår nästa rekommendation träskivor som bänkskivmaterial. Detta förslag visar också ett bra alternativ om du väljer dubbla träbord som utekök.

Lägg de två borden bredvid varandra. De kan hålla köksredskap, livsmedelsingredienser, handfat och hylla för rena rätter. Bänkskivan ser mycket enkel och naturlig ut. Träskivorna skapar en varm och miljövänlig atmosfär.

Designen passar för ett litet kök som kan fungera i många roller som nämnts ovan.

Enkel bänkskiva utomhus

Enkel bänkskiva utomhus
Källa: YouTube.com

De rostfria brädorna som visas på den här bilden blandar sig bra med träskivor som stöder detta kök. Brädorna i rostfritt stål fungerar således som en enkel och lätt bänkskiva som sticker ut från träbrädorna som ger naturliga och miljövänliga toner.

Bänkskivan i detta kök bildar en U-formation som rymmer många föremål och tar olika roller. Detta stora utrymme möjliggör bänkskivan, som är uppdelad i tre delar. Bänkskivan rymmer diskbänken, köksredskapen och blommorna.

Blommorna som saknas på den här bilden kan visa bänkskivan som ett köksdisk för att hälsa gästerna.

Vanlig utomhusbänkskiva

Vanlig utomhusbänkskiva
Källa: soflokitchenremodeling.com

Keramik eller kakel kan fungera som en bänkskiva för ditt utekök. Ta den vanliga stilen av keramik eller kakel som visas på bilden. Var och en av plattorna tar rutor, liknande det vi ser i traditionella hus.

Bänkskivan ser lite mörk ut, vilket senare får den livliga tonen i superliten keramik som blir bänkskivans backsplash. Bänkskivan håller handfat och glas med kryddor. Du kan lägga till fler element efter behov.

Bänkskivan tar svala kurvor med backplattan och det kurviga skrivbordet som kan placera färdiga menyer för familjer eller vänner.

Speglad bänkskiva utomhus

Speglad bänkskiva utomhus
Källa: Pinterest

Denna köksbänk erbjuder ett spännande val som sätter det i ett liknande läge, med krämig och brunaktig sten och keramik som huvudmaterial för det. Denna bänkskiva behåller färgtonerna och är reflekterande och blank.

Effekten kommer från ett lämpligt keramiskt material och färg. Valet leder till en uppfriskande atmosfär på en måttlig nivå. Denna rekommendation är lämplig för dig som inte vill erbjuda en slående kontrast till den övergripande köksfärgen.

Med den här enkla idén ser inte hela uteköket ut för enkelt.

Tyst bänkskiva utomhus

Tyst bänkskiva utomhus
Källa: cileather.com

Det här åttonde tipset visar att olika brickfärger och stilar kan resultera i påfallande olika toner. Den här bänkskivan i köket tar upp grå plattor som tar form på stora rutor. Polerad och ren verkar bänkskivan lysa när lamporna lyser.

Bänkskivan matchar matlagningsverktygen i rostfritt stål och köksfläkten. Sammantaget kommer de överens med den krämiga backsplashen och läget i köket. Bänkskivan erbjuder plats för dina matlagningsaktiviteter och matingredienser.

Du kan använda bänkskivan för att förbereda menyer innan du tar den till matsalen.

Lätt utomhusbänkskiva

Lätt utomhusbänkskiva
Källa: DIYS.com

Välj rostfria brädor för en lätt bänkskiva utomhus. Bänkskivan passar mycket bra med trälådor som blir stativet i detta utekök. De ger båda ljusa atmosfärer.

Ett attraktivt inslag i denna rekommendation är skiktningen av hela köket, vilket motsvarar formen på det givna rummet. Bänkskivan rymmer köksredskap, stort grönt ägg och färska växter.

Enkel bänkskiva utomhus

Bänkskiva för utomhuskök
Källa: Pinterest

Ett långt, enkelt träbord som den här bilden räcker för en bänkskiva utomhus. Trots detta relativt lilla utrymme kan bänkskivan tillgodose ditt behov av att placera livsmedelsingredienser eller färska växter.

Denna bänkskiva använder trä som verkar naturliga. Den lätta känslan som detta material ger av gör att du kan flytta köket till ett annat område. Var försiktig när du använder köksredskap. Undvik de som ser tunga och skrymmande ut.

Vi hoppas att bänkskividéerna utomhus kan inspirera dig att skapa en bänkskiva som passar dina personliga preferenser och budget. Ta en som gör ditt jobb på högsta nivå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*