Home / Dekor / Idéer för badrumsmedicinskåp
Idéer för badrumsmedicinskåp

Idéer för badrumsmedicinskåp

BADRUM MEDICINSKAP IDÉER – Du kan placera första hjälpen-lådan eller medicinskåpet i ditt badrum. Vissa husägare väljer förvaret för att göra det enklare att hitta mediciner vid behov.

Nedan finns 10 typer av badrumsskåp för badrum som täcker olika material och mönster. Kolla in några av de mönster som väcker vår och din uppmärksamhet.

Smart badrumsskåp för badrum

Smart badrumsskåp för badrum
Källa: decoist.com

Du kan placera ett badrumsmedicinskåp över diskbänken på följande sätt. Medicinskåpet i badrummet ser vertikalt ut, med några lager fyllda med medicin. Vi kallar exemplet smart eftersom garderoben också fungerar som en spegel.

Så snart du flyttar spegeln åt vänster är medicinskåpet på baksidan. Exemplet sparar verkligen så mycket utrymme. Och medicinskåpet passar verkligen in i det smala badrummet. Medicinskåpets vägg är målad i en ljusblå ton.

Detta motsvarar väggmålningen i badrummet och diskbänken.

Enkelt badrumsmedicinskåp

Enkelt badrumsmedicinskåp
Källa: veryshortpier.com

Enkelt men elegant. Vår andra rekommendation är indelad i två segment. Varje segment ser vertikalt ut och kan innehålla droger. Skåpet kan också fungera som en spegel.

Spegeln är placerad mellan medicinskåpet. Du kan använda spegeln som huvudspegelområdet. Hela läkemedels- och spegelområdet ser elegant ut med den angränsande stilen som ser lite klassisk ut. De rosa blommorna uppdaterar och förskönar hela butiken.

Som med det första provet placeras skåpet över diskbänken. Du kan faktiskt hålla vävnader i medicinskåpet.

Trämedicinskåp i badrummet

Trämedicinskåp i badrummet
Källa: decoist.com

Vi vill fokusera på medicinskåpsmaterialet. Medicinskåpet ser enkelt och rymligt ut. Den sitter bredvid den stora spegeln som använder samma trämaterial.

Vi tror att badrumsskåpet delar samma material med förvaringsutrymmet under diskbänken. Vi ser inte mycket läkemedel som fyller skåpet. Du kan lägga vävnader och rena små handdukar i garderoben istället.

Medicinskåpet har en enkel design och sparar därmed mycket badrumsutrymme som upptar det smala området.

Snyggt badrumsmedicinskåp

Snyggt badrumsmedicinskåp
Källa: ellibrouniversal.com

Badrummet medicinskåp har en liknande design som den andra. Vi hänvisar till modelleringen av medicinskåp i badrummet, som är uppdelad i två mindre medicinskåp.

Skåpen “skärs” av spegeln. Skillnaden ligger i läkemedelsskåpens storlek, som den här gången verkar vara större än i det andra exemplet. Spegeln i exemplet ser mindre ut än den andra modellen.

Hela området ser snyggt ut, med träet i de övre och nedre delarna som gränsar till den kurviga stilen.

Blankt medicinskåp för badrum

Blankt badrumsmedicinskåp
Källa: yidaho.com

Du kan välja glas som material för ett badrumsskåp. Exemplet ser glänsande ut med materialet. Vi tror att medicinskåpets modell motsvarar den reflekterande diskbänken.

Medicinskåpets stil ser rymlig ut när man tittar på de två mindre lådorna som utgör lagringsutrymmet. Skåpet fungerar också som en spegel när skåpdörrarna är stängda.

Skåpmaterialet hjälper till att göra badrummet lite bredare. Det uppdaterar också badrumets utseende.

Rikt badrumsmedicinskåp

Rikt badrumsmedicinskåp
Källa: etikaprojects.com

Den här ser rik och speciell ut. Vi tror att läkemedelsskåpet är specialiserat på vissa viktiga läkemedel som täcks av trädörren. Skåpet är uppdelat i två delar.

Som i det femte exemplet använder skåpet glas som sitt material. Detta gör att medicinskåpet känns strålande och reflekterande. Du kan också använda drogen som en spegel. Läkemedelsskåpet ser ut över diskbänken och rymmer handtvål och en tandborste.

Det svarar på vår fråga om varför medicinskåpet ser rikt ut.

Elegant badrumsläkemedelsskåp

Elegant badrumsläkemedelsskåp
Källa: flauminc.com

Hur mycket vi älskar trä. Materialet kan ändras. Medicinskåpet ser elegant ut med gränsmodellering. Skarpa linjer och vertikala former är de faktorer som gör skåpet så elegant.

Läkemedelsskåpet är uppdelat i två segment. Lagringen tar upp tandborstarna. Det är den stora spegeln som du kan använda för att kontrollera ansiktet. De gula blommorna kan sötna garderoben.

Underbart badrumsmedicinskåp

Underbart badrumsmedicinskåp
Källa: olvieca.co

Badrumsskåpet, uppdelat i tre sektioner, ser anmärkningsvärt ut. Det finns öppna läkemedelssegment och en sluten låda i skåpet. Vi rekommenderar att du separerar varje funktion i segmentet när du väljer stil.

Använd det öppna segmentet för att se de vanligaste drogerna. Det centrala området används för att visa tillbehör, t.ex. B. löven. Förvara de viktigaste läkemedlen i den stängda lådan. Lås lådan vid behov.

Effektivt medicinskåp för badrum

Effektivt medicinskåp för badrum
Källa: inboundmarketingsummit.com

Medicinskåpet ser effektivt ut eftersom det verkar vara inbyggt i badrumets vägg. Skåpet ser vertikalt ut och använder glas. Det finns många lager som kan sträcka sig från medicinering till handtvål.

När den är stängd fungerar läkemedelsskåpet som en spegel. Garderoben ligger bredvid duschområdet och handduksstället. Placeringen av läkemedelsskåpet skiljer sig något från tidigare prover.

Den här är verkligen för dig som äger ett smalt badrum.

Mirakulösa badrumsmedicinskåp

Mirakulösa badrumsskåp
Källa: revosense.com

Det sista exemplet ser underbart ut. Vi tycker att skåpet med skåpmaterialet är lite futuristiskt. Skåpet motsvarar badrumsstil, vilket också är i trend med sittgruppen.

Medicinskåpet använder glas som material. Medicinskåpet, uppdelat i flera lager, ser fullt ut av läkemedel. Skåpdörrarnas material ser unikt ut, särskilt knappmaterialet.

Knappen ser glödande ut på bilden. Hela medicinskåpet matchar utseendet på badrummet, som ser klart och fräscht ut.

Vi packar därför in våra 10 idéer för badrumsskåp i artikeln. Du kan överväga att tillämpa någon av idéerna beroende på din budget och badrumets övergripande utseende. Ha kul med att experimentera folk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*