Home / Dekor / Idéer för badrumshandduksställ
Idéer för badrumshandduksställ

Idéer för badrumshandduksställ

IDÉER FÖR BADRUMSDUKAR – Att placera en handduk i ett rack kan hjälpa till att organisera ett badrum. Detta rekommenderas mer än bara att placera en handduk på badrumsgolvet eller över en garderob eller badkar.

Vi har 10 modeller av handduksskenor som du kan välja mellan. Läs varje punkt i exemplet noggrant eftersom vi kommer att ge användbara tips tillsammans med exemplet.

Återvunnen handduksstång

Återvunnen handduksstång
Källa: yaplanchoyo.com

Har du en stege i ditt hus? Återvinn stegen i ett handduksställning. Rengör stegen och måla den vit som visas i exemplet. Om det behövs kan du klippa av vissa delar av stegen om du tycker att stegen är för hög.

Badhandduksstången matchar verkligen utseendet på badrummet. Rackstilen matchar vintage-, lant- och bondgårdsmodeller. Vi rekommenderar att du lägger våta handdukar i handduksskenan.

Du kan lägga till några tillbehör till handduksskenan som exemplet visar.

Handdukshållare i metall

Handdukshållare i metall
Källa: bigbathroomshop.co.uk

Som i det första exemplet tar den andra handduksstången upp lagringsdesignen som motsvarar badrumstemat. Eftersom badrummet har en minimalistisk design ser handduksskenan ut som enkel och tunn.

Handduksskenan använder metall som material. Det passar verkligen i badrummet som ser väldigt enkelt ut i vitt. Handduksskenan delar ett liknande material med kranen. Den rymmer en handduk som måste vikas först.

Handduksstången är bakom badkaret för enkel plockning.

Färgad handduksstång

Färgad handduksstång
Källa: nwiyouthfootball.org

Handduksskenorna ser speciella ut. Vi uppskattar att badrummet innehåller handduksskenorna i den övergripande designen. Detta innebär att handduksskenorna är målade i den mjuka rosa nyansen.

Som ett resultat stöder handduksställen hela badrumstemat som känns så milt och sött. Handduksställen är formade som rektangulära lådor. Vi tror att handdukarna är rena och torra.

Du kan använda ställen för att fylla på handdukarna. Med tanke på platsen för handduksstången måste du titta ner om du saknar den.

Rymlig handduksstång

Rymlig handduksstång
Källa: realestate.com.au

Om du utformar ett stort badrum kan du tillhandahålla en rymlig handduksstång. Exemplet visar att badrummet rymmer den långa bänkskivan eller bordet som består av hyllan på andra våningen för handdukar.

Den öppna designen gör det enkelt för dig att kontrollera antalet handdukar. Bilden visar att du använder racket för att förvara rena och torra handdukar. Förutom handdukarna finns handtvålarna och lotionerna.

Detta lämnar fortfarande rättvist, tomt utrymme för andra föremål som du vill.

Handdukshållare i trä

Handdukshållare i trä
Källa: noelevated.org

De flesta av er behöver känna till trähandduksskenan. Detta ser unikt ut med tanke på lagringsdesignen. Förvaring eller bänkskiva består av två lager. Den första verkar vara längre och innehåller handfat och aromterapi.

Medan det andra lagret plockar upp handdukarna. Vi tror att handdukarna alla är rena och torra. De ser stora och ljusa ut och ser vita och bruna ut. Trästypen passar verkligen med badrumets temafärg.

Träkategorin ser ljus och ljus ut. Detta leder till handduksfärgerna som ser ut i tonerna.

Multifunktionell handdukshållare

Multifunktionell handdukshållare
Källa: bestfriendsforfrosting.com

Enkelt och multifunktionellt. Handduksskenan blir en enhet med diskbänken. All lagring rymmer faktiskt handfat, handtvål och handduksstång. Hur bra rackstilen är!

Handduksskenan använder glas som material. Den innehåller handduken som ser rättvis ut. Vi rekommenderar handduksskenan att hålla våta handdukar. Troligtvis kan du välja en medelstor handduk att lägga i racket.

Handduksstången uppfyller badrumets krav på att ha förvaringsutrymmet i ett smalt utrymme.

Trevlig handdukshållare

Trevlig handdukshållare
Källa: missmandyphotography.com

Vi tror att handduksstången som sitter på badrumsväggen ser avslappnad ut i dagens badrum. Handdukshållaren liknar en cirkel och är endast lämplig för en handduk. Och vanligtvis används handduken för att torka ut händer eller ansikten efter tvätt under kranen i diskbänken.

Vi älskar handduksställets form som ser trendig ut. Handduksskenan är enkel att ställa in och underhålla. Särskilt i badrummet placeras handduken, som verkar tillräckligt tjock, på handduksskenan.

Gyllene handduksstång

Gyllene handduksstång
Källa: pistoncars.com

Gyllene och lite klassiska. Rekommendationen kräver ytterligare ansträngningar eftersom vi tror att handduksskenorna bildar en enhet med klädseln. Du kommer troligtvis att behöva kontakta en professionell för att få handduksstångsmodellen.

Under alla omständigheter är handduksskenorna placerade på de två platserna. Var och en av dem plockar upp de små rosa handdukarna som du kan använda för att torka ut dina händer eller ansikten. Därför kan de inte användas här för att torka kroppen efter badet.

Handduksstång av glas

Handduksstång av glas
Källa: artemis-office.org

De väljer förvarings- eller bänkskivan som inkluderar handduksstången. Handdukshållaren har en glashållare. Vissa vita handdukar vikas väl och placeras sedan i glashållaren.

Mycket utrymme finns kvar runt handdukarna. Om det behövs kan du använda handduksskenan för att lagra våta handdukar. Eller så kan du använda metallhållaren runt badkaret för att torka våta handdukar.

Mörk handduksstång

Mörk handduksstång
Källa: victoriaplum.com

Vi kallar vårt sista exempel det mörka helt enkelt på grund av färgen; svart. Det finns två handduksskenor i badrummet. Alla är målade i svart. Den första avser ramen bredvid badkaret.

Vi tror att handduksstället används för att lagra våta handdukar. Hängaren kan hjälpa till att torka ut de våta handdukarna. Medan den andra avser det svartmålade träförrådet nära badrumshörnet.

Som framgår av bilden kan du använda minnet för att lagra rena och torra handdukar.

Så det här är våra 10 idéer för strandhanddukar som vi förhoppningsvis kan uppmuntra dig att återanvända eller köpa handduksskenor som är trendiga och användbara. Glöm inte att välja handduksstång enligt budgeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*