Home / Hem / Hur man väljer rätt toalett för ditt hem
Hur man väljer rätt toalett för ditt hem

Hur man väljer rätt toalett för ditt hem

Att välja toalett för ditt hem kan vara en utmaning på grund av det stora antalet toaletter på marknaden. Men vad kännetecknar en utmärkt toalett?

Om du korrekt kan svara på den här frågan kommer du bättre att kunna välja den perfekta toaletten för ditt hem.

Några av de viktigaste övervägandena när du väljer toalett; Mängden vatten som används är en enda spolning, dess design och färg, dess kostnad, dess hållbarhet, bland andra.

När du väljer din ideala toalett för ditt hem måste du överväga följande:

1. Vattenskyddande förmåga

En perfekt toalett för ditt hem bör ha kapacitet Spara dina vattenräkningar. Äldre generationens toaletter spolar vatten med en hastighet av 3,5 (gallon per spolning) GPF i motsats till vanliga toaletter med en hastighet av 1,6 GPF. Det betyder att vanliga toaletter spolar hälften av vattnet jämfört med äldre generationens toaletter. De är också mer effektiva för att ta bort bulk och undvika igensättning i systemet.

b-2922a104020-Townsend longitudinell toalett Hur man väljer rätt toalett för ditt hem

Vi har också högeffektiva toaletter (HET) med en spolhastighet på 1,28; Detta ger dem möjlighet att spara 20% mer vatten än vanliga toaletter.

Minst av allt, men inte minst, är de ultrahögeffektiva toaletterna (UHET) med en spolhastighet på 1,0 gpf. De är de bästa vattenbesparande färdigheterna. Förutom ovanstående toaletter har vi även dubbla spoltoaletter som erbjuder möjlighet till helt eller delvis spolning.

När du väljer en toalett för ditt hem, välj en med rätt specifikationer som passar din budget.

2. Rätt storlek

När du väljer den ideala toaletten för ditt hem måste du ta hänsyn till det tillgängliga utrymmet. De vanligaste toaletterna är anslutna till golvet på ett avstånd av 30 cm från väggen. Detta är vad vi kallar den ”grova” dimensionen. Andra vanliga toaletter kommer 10 och 14 tum från väggen.

Vanliga toaletter är 17 “höga, 19” toaletter finns också. De 19-tums toaletterna finns för äldre och långa människor.

3. Färg och stil

Välj en toalett som kompletterar rummets färgschema och design. Även om de flesta toaletter är gjorda av vitt porslin kan du få toaletter i olika färger. Beroende på tillgängligt utrymme och dina preferenser kan du ställa in en långsträckt toalett, en toalett i ett stycke eller en tvådelad toalett.

Grå-guld-svart-modern-badrum-design Hur man väljer rätt toalett för ditt hem

Vägghängda toaletter finns också. Du kan söka efter utmärkta online Levande idéerDetta hjälper dig att välja en ideal toalett för ditt hem.

4. Senaste innovationer

Den senaste tekniken för tillverkning av toaletter syftar till att göra toaletter som är hållbara, stannar längre och inte bara är effektiva. Självrengörande toaletter är ett exempel på en innovation som sparar tid och pengar.

Genom att göra rätt val för din toalett kommer du att undvika framtida ånger om vattenbesparing, effektivitet och ånger Förebyggande av regelbundna reparationer. Den ideala toaletten i ditt hem ska ha rätt dimensioner, färg och stil efter eget val och vara lätt att rengöra bland annat.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*