Home / Hem / Hur man gör ett mindre badrum till en lyxig fristad
Hur man gör ett mindre badrum till en lyxig fristad

Hur man gör ett mindre badrum till en lyxig fristad

Många hus har mindre badrum som helt enkelt inte längre fungerar för de familjer som bor där. Individer behöver inte flytta för att rätta till den här situationen.

För de trötta husägare som brottas med att renovera ett litet badrum kan det vara dags att söka professionella entreprenörer.

Dessa skickliga entreprenörer har färdigheterna och utrustningen för att genomföra badrumsrenovering oavsett badrumets storlek.

Det finns många stora fördelar med att få en badrumsrenoveringsspecialist att göra jobbet. De kan snabbt bedöma jobbet och dessa yrkesverksamma kan ge rekommendationer baserat på deras erfarenhet och husägarens behov.

Hur man konverterar ett mindre badrum till en lyxig hamn 3 Hur man konverterar ett mindre badrum till en lyxig hamn

En av de vanligaste småklagomål som husägare gör är att badrummet inte har plats för ett stort badkar och duschkabin.

Att låta en erfaren ombyggnadspersonal utvärdera ditt badrumsutrymme kan ge upphov till nya idéer för en dusch och det badkar du vill ha. En enkel idé är att installera ett klo fotbadkar med ett fastsatt duschhuvud.

Detta två-i-ett-badalternativ blir faktiskt ett populärt badrumsrenovering för husägare som vill bo i sina hem. Husägaren kan få önskan om större badrumsutrymme och förbättrade bekvämligheter.

Ett populärt tips för professionell ombyggnad för att skapa en illusion av mer utrymme är att helt enkelt använda en vägg som accent. Detta kan innebära att måla väggen i en annan färg för att skilja den från resten av väggarna.

Hur man konverterar ett mindre badrum till en lyxig hamn 2 Hur man konverterar ett mindre badrum till en lyxig hamn

Ett bra sätt att göra detta i ett badrum är att använda olika färgade plattor eller kakelmönster på den fokusväggen. Det kan också se elegant ut att använda en anpassad kakeldesign på den utsedda accentväggen.

Vissa inredningsarkitekter använder tunnelbanor och placerar dem vertikalt ovanpå det område som betecknas som en accentvägg.

De andra väggarna skulle använda horisontella plattor. För att skapa mer illusion av överflöd, välj brickor av bättre kvalitet för ett högkvalitativt utseende som inte är för dyrt på grund av den mindre rumsstorleken.

En annan optisk illusion som vissa ombyggnadsexperter använder är att upprepa mönster för en mer dramatisk effekt.

Allt måste vara inom ett trovärdigt storleksintervall för att fånga utseendet. Det finns gott om lyxiga badkar som är perfekta för blötläggning.

Välj en med kopparfinish och anpassa den sedan med några koppar accenter och detaljer prickade runt i rummet. Tänk på ett mindre bubbelpool i en avkopplande salvia green.

Naturliga träskivor, som påminner om många bastugolv eller japanska mönster, skapar en lugn aura. Placera några gröna växter och lägg till lite kompletterande färg- eller mönster accenter. Det är viktigt att ha rätt balans för att detta ska fungera i ett litet utrymme.

Hur man omvandlar ett mindre badrum till en lyxig hamn 1 Hur man omvandlar ett mindre badrum till en lyxig hamn

Ett stort problem med små badrum är bristen på lagringsutrymme.

Alla dessa toalettartiklar, handdukar och andra badrumsförnödenheter trasslar på alla ytor och gör utrymmet ännu mindre.

För att begränsa röran och öppna utrymmet, hyra en ombyggnadsentreprenör för att installera golv till tak förvaringshyllor eller skräddarsydda höga skåp som döljer röran bakom dörrarna.

Tack vare renrummet verkar hela rummet mer rymligt och lugnare. Om du vill ha lite mer lyx kan ett ombyggnadsföretag lägga till golvvärme och underbara belysningsarmaturer.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*