Home / Hem / Hur man bygger den perfekta galleriväggen

Hur man bygger den perfekta galleriväggen

Att välja att skapa en gallerivägg i ditt hem kan vara ett roligt och billigt sätt att förvandla en bostadsyta för att bättre återspegla din unika personlighet. Du kan använda foton, målningar, personliga bitar och illustrationer som är viktiga för dig.

Oavsett om du vill andas lite liv i en trappa eller få en tom vägg till liv är en gallerivägg ett enkelt sätt att skapa en uttalande-funktion.

För oinitierade kan det vara lite skrämmande att skapa din egen gallerivägg till en början, men med bara några praktiska verktyg och en smula kreativitet har du ett enkelt val på väggen på nolltid.

Vi har sammanställt några stilidéer samt några praktiska tips för att göra din gallerivägg till en framgång.

Samlar du

img_6371 Hur man skapar den perfekta galleriväggen

Det första steget i en gallerivägg ska samla, samla, samla. Samla en samling saker du älskar, från moderna målningar till handgjorda bitar och fotografier.

När du samlar föremål till din gallerivägg är det viktigt att du tänker på den totala storleken på samlingen och det arrangemang du vill ha. Vill du arbeta med en blandning av olika stilar? Eller håller du det enkelt och håller fast med föremål av samma storlek?

Du kan enkelt hitta inspiration online, i dina favoritrestauranger eller med dina vänner. Faktum är att online konstwebbplatser gillar det Fine Art America Hjälp till med att leva konst med ditt moderna utbud av målningar och visa hundratusentals oberoende konstnärer och ikoniska varumärken.

Välj dina favoriter

Super-design-idéer-bild-galleri-vägg-med-syfte Hur man bygger den perfekta galleriväggen

När du väl är nöjd med ditt val kan du välja dina favoriter och gruppera dem efter olika ämnen. När det gäller olika konstverk eller tryck, välj objekt som redan matchar inredningen och tonen i rummet där du vill visa dem.

Udda eller jämna siffror

Därefter måste du bestämma om udda eller jämna siffror fungerar bäst. I vissa fall fungerar jämna siffror bra i vissa grupper, eller vissa samlingar fungerar bättre med udda siffror, beroende på storleken på ditt konstverk.

Uppfylla

1.-Zio-Sons- Hur man bygger den perfekta galleriväggen

Nu är det dags att Mät ditt tillgängliga väggutrymme och lägg din samling på golvet. Var inte rädd att ta dig tid att titta på den totala sminken i din samling. Nu är det upp till dig att bestämma om något inte är på sin plats i din samling. Om så är fallet, ta bort det. Det är viktigt att din samling har ett pågående tema.

Gör dina ramar redo

5a9559030b21a Hur man bygger den perfekta galleriväggen

När du väl är nöjd med din samlings övergripande layout är det dags för dig Samla dina ramar. Du måste bestämma om din grafik kommer att smälta in i ditt färgschema eller sticka ut mot en väggfärg.

Det slutliga avtalet

Ta dig tid att bestämma det slutliga arrangemanget av din nya gallerisamling. När det väl är ordnat behöver du en hammare och naglar eller en bildkrok för att hänga ditt konstverk. Det är värt att ta reda på var de övre hörnen på varje ram är med en penna så att du kan mäta var du vill att dina nagelhål ska vara.

Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och njuta av din nya gallerivägg!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*