Home / Dekor / Harry Potter sovrumsidéer
Harry Potter sovrumsidéer

Harry Potter sovrumsidéer

HARRY POTTER SOVRUM IDÉER – Det var en gång en pojke, nämligen Harry Potter, som förtrollade världen med sina magiska trollformler. Åren gick, hans namn är fortfarande populärt och inspirerar sedan den kommersiella industrin.

Från stillastående till sovrumsstil älskar Harry Potter med sin mod och skicklighet barnens kärlek till vuxna. Inte konstigt att Harry Potter-sovrumsmodellen är välkänd bland fiktionsfans eller de som inte faller så mycket in i karaktären.

Är du en häxälskare och vill du designa det figurbaserade sovrummet? Kolla in våra 10 rekommendationer:

Trevligt Harry Potter-sovrum

Trevligt Harry Potter-sovrum
Källa: nj1015.com

Vår första rekommendation ser enkel och prisvärd ut. Börja med den här sovrummetapet. Chansen är stor att du behöver extra tid för att leta efter det här sovrummet tapeter eftersom det ser ikoniskt ut med karaktären.

Harry Potter lämnar den gula och röda halsdukmodellen som den ses här. Sängramen i trä ser klassisk ut som matchar Harry Potters attityd. Du kan komplettera stilen med örngott och överkast som representerar den fiktiva atmosfären.

Så vi kan njuta av ett trevligt Harry Potter-sovrum som inte kostar så mycket pengar.

Fascinerande Harry Potter-sovrum

Fascinerande Harry Potter-sovrum
Källa: bhg.com.au.

Vi är mycket glada över detta exempel. Detta målar en riktig Harry Potter sovrumsmodell. Detta sovrum plockar ut alla Harry Potter-saker, med sängramen som vår favorit. Sängramen påminner oss om tåget som tar trollkarlen till Hogwarts-skolan.

Sovrummet målar området i rött och blått som känns som en ikon i Harry Potter. Det finns en gammal skolkarta på sovrummet. Alla Harry Potter-tillbehör dyker upp i sovrummet, inklusive ugglorna.

Det finns också tavlan som innehåller den magiska formeln. Detta är en så fascinerande Harry Potter-sovrumsidé!

Hypnotiskt Harry Potter-sovrum

Hypnotiskt Harry Potter-sovrum
Källa: atzine.com

Hypnotisk och bekant. Vi kallar detta det hypnotiska Harry Potter-sovrummet på grund av den gamla träslag som sängramen och skrivbordet är gjorda av. Det finns också en kvast och en trollkarlstaty på hörnet.

Vi är helt charmade av de små föremålen relaterade till Harry Potter, inklusive fågelburet på väggen. De leder alla till den hypnotiska tonen i sovrummet. Å andra sidan ser sovrummet bekant ut eftersom tillbehören kan köpas separat.

Konceptet med det delade sovrummet är avsett att uppmuntra invånarna att interagera med varandra.

Förföriskt Harry Potter-sovrum

Förföriskt Harry Potter-sovrum
Källa: countryyliving.com

Harry Potter-sovrummet är lämpligt för vuxna. Detta exempel fokuserar mer på trämöbler för att skapa en klassisk ton eftersom boken ligger i en vintage-atmosfär. Sovrummet väljer därför sängramen som står hög för att matcha högt i tak.

Dessutom fyller sovrummet inte rummet med Harry Potter-tillbehör. Den föredrar att fokusera på färgparningen röd och gul. Färgkombinationen kommer så nära boken. Glöm inte att lägga mattan från Medelhavet.

Inte bara förförisk, sovrummet ser också elegant ut.

Bedårande Harry Potter-sovrum

Bedårande Harry Potter-sovrum
Källa: teenvogue.com

Kommer Harry Potter att bli prinsessa? Vi tar upp detta exempel för alla tjejer som vill ta Harry Potter-berättelsen från den flickaktiga sidan. Ingen Harry Potter och hans gäng i det här sovrummet.

Detta sovrum inbjuder dig att välja extraordinära tillbehör som lampan i uggla. Ta med gamla resväskor som ska fungera som ett skrivbord i detta sovrum. Sovrummet ser vackert ut med glittrande lampor över hela spegeln.

Vår favorit är sängtaket, som känns så flickaktigt. Fönsterformen ger också sovrummet en fin ton.

Flicka Harry Potter sovrum

Flicka Harry Potter sovrum
Källa: Seventeen.com

Ytterligare en tjej Harry Potter för kvinnliga trollkarlar. Den här gången ser sovrummet enklare ut än det förra. Sovrummet föredrar att öva klassisk sovrumsdesign med träfönstret.

Du kan känna den klassiska tonen i de gula tygerna under dynarna. Den söta “tak” sängramen får sovrummet att se vackert och graciöst ut. För Harry Potter-dekorationen väljer sovrummet ugglampan.

Det finns några små teckningar och guiden relaterade objekt som gör mer Harry Potter saker. Sovrummet känns vackert och lite magiskt.

Magiskt Harry Potter-sovrum

Magiskt Harry Potter-sovrum
Källa: Architecturaldigest.com

Detta är vårt andra bästa Harry Potter-sovrum för dig. Teman för exemplet med det starka träet som möblerna är gjorda av är klassiska och smakfulla. Påslakan och kuddar står för moderna accenter.

Harry Potter-tillbehören visas på pinnarna, fågeln och resväskorna. Och glöm inte alla små Harry Potter-föremål som tar tag i träbordet ovanför sängramen. För den ädla tonen ställer sovrummet upp bibliotekets tapeter.

Sovrummet målar den geniala sidan av Harry Potter, fastigheten som kan inspirera oss alla.

Bedårande Harry Potter-sovrum

Bedårande Harry Potter-sovrum
Källa: shackshots.info

Detta är ett mörkt Harry Potter-sovrumskoncept för dem som letar efter det. Ställ bara in sådana dåliga karaktärer från boken. Följ dem med tapetmodellen som utgör bakgrunden till sovrummet.

Vi älskar hur det delade sovrummet i lager använder trätrapporna. Inte bara lite klassisk, men hela sängen ser också unik ut. Vi kallar detta exempel för en härlig sovrumsstil att dela.

Klassiskt Harry Potter-sovrum

Klassiskt Harry Potter-sovrum
Källa: ninemeds.com

Klassisk och enkel. Vissa av er kanske inte vill ha ett Harry Potter-sovrum som verkar vara fullt av små saker. Detta kan inspirera din önskade stil. Sovrummet är mest beroende av sängramen med det höga taket.

Hela sängen påminner om den traditionella sängramen. Häng bara Harry Potter-affischen på en av sovrumsväggarna. Placera sedan ugglan på eldstaden. Den supergamla resväskan gör att sovrummet ser gammalt ut.

Mystiskt Harry Potter-sovrum

Mystiskt Harry Potter-sovrum
Källa: frezkyboing1.blogspot.com

Vissa av er föredrar att skapa en mystisk och ödslig atmosfär i Harry Potter-världen. Trollkarlsuniversumet är verkligen fascinerande. Överväg att öva sovrummet och välj svart som huvudfärg.

Ta med speciella klassiska möbler som sängram och öppen spis. Du kan återvinna gamla möbler som skrivbordet vid fönstret. Stadgan i hörnet av sovrummet räcker för en liten nyans av Harry Potter.

Mystiskt och tyst sovrum för att sova och dagdrömma för inspiration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*