Home / Hem / Hängmattastol med stativ
Hängmattastol med stativ

Hängmattastol med stativ

Hängmattastol med stativ

Hängstolar med stativ kan enkelt placeras var du än behöver ett bekvämt säte. De finns i olika storlekar och utföranden, från en enkel lyftsele för en person till stora hängmattor för två vuxna eller flera barn. De är inte bara mångsidiga, men de erbjuder också ett fantastiskt utbud av stilar och färger att integrera i ditt hem, din uteplats eller din gräsmatta. De kan bli din favoritplats att koppla av eller användas som extra eller nödsituation för stora fester eller oväntade gäster.

Många av dem kräver bara ett enkelt C-stativ som kan ställas in på några minuter och kräver ingen ytterligare konstruktion för ditt hus eller terrass. De kan införlivas i lekuppsättningar eller till och med läggas till gamla gungor som barnen har vuxit ut. Om du har ett stort, robust träd kan några av dem hängas i en gren.

Hängande stol

Om du älskar en hängmatta men inte har utrymme att sätta upp den, är ett C-stativ med en färgstark hängstol den perfekta lösningen. Mjuka bomullskuddar med ryggstöd ger en bekväm plats att läsa, sy eller bara koppla av. Med C-stativet kan du placera den var som helst, inomhus eller utomhus. Stålramen är enkel att montera med bara fyra delar och är pulverlackerad för ytterligare slitstyrka. Viktkapacitet upp till 265 pund. Ett års tillverkargaranti gäller för köpet.


Vävd hängmatta stol tillverkad av polyester

Om du älskar den sommarbrisen men hatar att svetten tappar ner på ryggen eftersom din stol är alldeles för mysig kommer du att älska den här hängstolen. Sätet är fäst vid en robust tappstång som är dekorerad med tofsar i varje ände. Den kan hängas nästan var som helst. Den kan fästas på ett C-stativ, barns gunga, gren eller verandatak eller till och med taket i ditt vardagsrum. Hängande hårdvara ingår, men C-stativet måste köpas separat.


Hängstol för två eller fler

Som fåglar i träd kan du bo tillsammans i den här koniska hängmattan. Det rymmer två vuxna eller ett par barn. Precis som vävfåglarnas hängande bon, är dessa hängmattor det perfekta stället för en lugn konversation eller för att undkomma nyfikna ögon medan du njuter av naturen. Tillåt dock ytterligare hängningshöjd eftersom det kräver minst 8 meter vertikalt utrymme. Kan hängas med stativram.


Låg nyckel randig hängmatta stol

Njut av komfort och subtil god smak med denna randiga hängstol. De attraktiva blå, grå, bruna och vita ränderna är en lugnande färgkombination. Du kan enkelt se dem bredvid en delphiniumsäng eller till och med en ljus tulpanbädd. Bomullstyg är ett bra val på sommaren. Hängmatta kan hängas på vilken som helst stabil plats, inklusive ett C-stativ, även om ett stativ inte ingår. Viktkapacitet är 250 pund och levereras med ett års garanti.


Pumpskalstol

Njut av de sista dagarna av sommarsolen i en hängande stol som liknar en stor pumpa. De robusta, böjda revbenen vaggar en bekväm kudde som är värd Peter Pumpkins motvilliga brud. Den kommer i en törstig pumpapatch orange, vacker godisäpple röd eller subtil bladbrun. Den erbjuder komfort i alla färger. Kapaciteten är 400 pund så att du och din älskling eller du och några barn kan smyga dig lätt i den. Den är avsedd för två vuxna.


Ägg gungstol

Gör dig bekväm i denna mysiga äggstol och njut av sommarbrisen. Den levereras med sitt eget C-stativ och kan ställas in inomhus eller utomhus. Masksidorna stöder och låter luft cirkulera, medan sitsen och ryggdynan ger extra komfort för användaren. Ta med din bok, hantverk eller bara dig själv för lite frisk luft och sol. Det fungerar också bra i en minimalistisk heminredning där utrymmet är begränsat. Det passar bra med korg, havslandskap, shabby chic eller country.


Skålformad gungstol med stativ

Även om det ser ut som äggstolen, är botten på den här fodrad med en rund kudde som ser mycket ut som den som används i skålstolar. Den levereras med sitt eget C-stativ och har en viktkapacitet på 265 pund. C-stativets cirkulära bas gör den lite mer vänlig mot golv än de trebenta stativen. Kapacitet är en, och den grå färgen i kombination med det vävda skalet ger det en nästan futuristisk känsla. Den dämpade färgen gör det också enkelt att blanda och matcha med andra möbler.


Modern gungstol med stativ

Om du föredrar att krypa i en stol är den här gungstolen i aluminium något för dig. Stolens vävda kropp är gjord av olefin, en plast som behåller sin färg och form under många årstider. Kuddarna är avtagbara så att de ser fräscha ut och ganska enkelt. Den är lämplig för inomhus- eller utomhusbruk. För utomhusbruk rekommenderas dock att du tar bort kuddarna och täcker stolen när ingen sitter i den. Den vävda kroppens glada färg gör det till ett trevligt tillskott till alla vinterträdgårdar eller uteplatser.


Om du älskar att hänga stolar är du glad att du hittar det här metall C-stativet tillgängligt. Den har en kapacitet på 300 pund, är pulverlackerad för hållbarhet och skönhet och är lätt att montera. Till ett rimligt pris kan du enkelt ställa in två eller flera hängande stolar för att dela upplevelsen av att svänga i vinden med familj och vänner. För att använda med småbarnsutrustning har vissa människor delat poolnudlar och lagt dem på fötterna för att skydda de små från stötar.


Justerbart hängande stolstativ för hängmatta och gungor

Denna “C” -ram kan nästan kallas en L-ram. Det skiljer sig lite från din vanliga C-ram. Istället för jätte C på en trebensbas formas den mer som ett äktenskap mellan en C och en något trasig L. Basen är en bred, tresidig rektangel med ändarna vridna uppåt och sedan smalare för att bilda hängpunkten överst. En säkerhetshake i stål ökar hängningssäkerheten genom att förhindra att saker glider av. Bra för inomhus- eller utomhusbruk, dess kapacitet är 330 pund.


Fokusera på dina val

Att välja en hängmatta kan vara förvirrande. Det finns så många stilar att välja mellan. Du kan begränsa dina val genom att fatta några viktiga beslut.

Vem kommer att sitta i stolen?

Om passageraren är en lång vuxen, se upp för dessa sittplatser och stöd viktbegränsningar. Om du planerar att använda ett av C-stativen för ett barns gunga kan du behöva lägga till extra skydd mot fall eftersom benstöden är gjorda av stål och kan orsaka skador. Om stolen kan rymma två eller fler personer, tillåt den kombinerade vikten.

Var kommer stolen att placeras?

De flesta hängmatta stolar kan placeras inomhus eller utomhus, och många av dessa lätta att placera hängstolar passar i ett vanligt rum, men vissa kräver extra utrymme på toppen.

Färg och stil

Designen inkluderar enkla lyftsele, äggformer, skålformar och ett hängande tält. Tvåmannsplatser är mestadels skålformade eller hängande tält. Färgerna är olika och de flesta stilar finns i mer än en färg. Stilar inkluderar enkla hängmattor med kuddar, öppna vävstolar som är perfekta för sommaren, breda hängmattor som ser nästan ut som ett litet hängande tält och futuristiska skalstolsstilar.

Texturer och tyger

Bomull är ett mycket bekvämt material som känns bra på huden och ”andas”. Det kan dock behålla värme och fukt, vilket gör det till en mindre värdefull fiber för sommaranvändning. Öppna vävningsalternativ kan vara bomull eller syntet. Fördelen med den öppna väven är att den tillåter bra luftflöde, men den kan vara hård på huden och kan kräva någon typ av foder.

kostar

Enkla hängstolar för en person är relativt billiga, liksom stativen. Men du måste ha dessa viktkrav i åtanke. Att köpa en lätt enhet för någon som väger mer än 200 pund är en falsk ekonomi.

Köpoptioner

Några av hängmattorna har sin egen monter, men vissa måste köpas separat. För din bekvämlighet listas två typer av C-stativ efter beskrivningarna av hängmattorna. Vissa typer av hängmattor kan kräva ett stort stativ i tredje stil. Stativ eller bågstilar är mer robusta än C-stativ. De senare är dock tillräckliga för de flesta typer av hängande stolar och har den lyckliga fördelen att de är lättare att flytta.

skydd

Skydda din investering med ett bra lock, särskilt om det är för utomhusbruk. Vind, nederbörd, värme och kyla påverkar din stolhängmatta. Damm kan också ha en effekt. Genom att täcka över den när den inte används hjälper du din hängstol att hålla längre.

Går med allt

Du kan integrera en hängstol i nästan vilken dekor som helst, inklusive viktorianska eller edwardianska. Allt som krävs är färgerna i ditt rum, stilen på stolen och tillbehören. Att lägga till en fransig halsduk, några ljusa kuddar eller dekorativa tofsar kan förvandla de enklaste hängande stolarna till ett lyxigt tillflyktsort.

Det bästa med en hängstol är att varje stil är inriktad på komfort. Oavsett om det är den enkla lyftselen eller det utarbetade pumpasätet för två personer, är hängmatta stolar avsedda för avkoppling, kramning eller till och med kramning.

Amazon.com: FDW hängmatta stolar hängande hängmatta stativ, C.
Amazon.com: Sorbus hängmatta stolstativ för hängande stolar, gungor.
Backyard Creations® hängmatta stolstativ på Menards
TurtleDog-stativet - Sida 49 |  Hängmatta stol staty, hängmatta.
Amazon.com: Exaco GHS-054270 Genua hängmatta hängstol stol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*