Home / Hem / Halloween kuddar

Halloween kuddar

Halloween kuddar

Dekorativa kuddar är det billigaste och snabbaste sättet att göra ett sovrum eller vardagsrum till en läskig dekor. På en säng med en vanlig vit täcke eller soffa i neutral färg introducerar en Halloween-kudde ett nytt designtema eller färgschema som är så lätt att byta ut när semestern är över och du är redo för ett varumärke. nytt utseende.

Som du kanske redan vet varierar kuddar med Halloween-teman från 16 till 26 tum. Den bästa storleken på dina Halloween-kuddar beror på storleken på möblerna du lägger på dem.

En grupp vackra kuddar kan göra ditt utrymme redo för Halloween med sin hemsökta känsla, men du måste sikta igenom tusentals otroliga bitar i alla tänkbara färger och mönster för att välja de 5 eller 6 som kommer att fungera exceptionellt bra för ditt utrymme denna semester . Med så många alternativ tillgängliga online har vi listat de bästa för att ta bort förvirring och göra din shoppinguppgift enklare!

Vi litar på att du har ett designöga och att du kliar att använda det redan! Så utan vidare, här är de bästa Halloween-kuddarna som kommer att krydda ditt utrymme och sätta stämningen för den stora natten:

Halloween pumpa ländryggkudde

Den första på vår lista är Comeaux Pumpkins Lumbar Pillow från August Grove, speciellt utformad för att försköna din inredning med läckra färger och en pumpa med ett band över! På vardera sidan av kudden är den vackra pumpan, men den är större och djärvare på ena sidan. Eftersom det är ett Halloween-tema är det en kudde som passar mycket bra in i ditt spektakulära festtema för den kommande semestern.

Denna speciella Halloween-kudde är perfekt för inomhusbruk och är gjord av polyester med poly-fyllning. Eftersom den redan är fylld kommer den fram till din dörr för visning! Lägg till den här bekväma dekorativa kudden i din gunga så att du kan koppla av medan du väntar på tricket eller behandlingen. Denna ländryggskudde mäter 14 “H x 20” B x 3 “D.


Halloween Crow kasta kudde

Dessa kråkor är redo att titta på säsongens festligheter och de passar bäst för att dekorera ett rum eller en entré. Kråken placeras i den orange ländryggen, som är gjord av en slitstark polyesterblandning och fylld med dun eller fjädrar. Eftersom kudden är broderad har den en känslig struktur som ger utsökta detaljer.

Den ljusa färgen gör den till den bästa accenten för ditt valda Halloween-tema i år, särskilt med dess förmåga att höja ett rum och ge det värme. Vid 18 “H x 18” B x 3 “D blir det funktionen som sätter inredningen i ditt vardagsrum. Naturligtvis har du friheten att välja var du ska placera den i ditt hem. Oavsett vilket rum du väljer, kommer Halloween omedelbart i rummet!


Rustik pumpakudde

Gör intryck och dekorera ditt utrymme under höstsäsongen med den vackra Eltingville-kudden från August Grove. Den har en jättepumpa som är vävd och kommer i olika säsongsfärger. Ändå är det den perfekta touchen för din sittgrupp, speciellt om den behöver lite krydda!

Eftersom den är inspirerad av hösten är det en av de sällsynta dekorativa bitarna som också kan användas efter Halloween! Få det mesta för pengarna med detta vackra säsongsbetonade 16 “H x 16” B x 2 “T-uttalande. Det presenteras bäst i ditt vardagsrum tillsammans med rustika dekorationer med hösttema. Kudden består av en polyesterblandning och är fylld med 100% polyfyll.


Häxor utekväll ländryggen kudde

Baserat på en oförglömlig Halloween-dekoration från 1920-talet har Witches Night Out Lumber Pillow en läskig design som är broderad på en högkvalitativ polyesterblandning som är fylld med dun / fjädrar. Det är kudden som är redo att kasta lite magi på din fåtölj eller soffa! Det är också det bästa tillskottet till uteplatsen. Som ni vet utgör blommor, en jack-o-lykta och pumpor den klassiska höstdisplayen.

Varför inte blanda det med den läskiga kudden i år? Det kommer definitivt att skrämma ditt spökhus och fylla det med komplimanger från gästerna. Det är trots allt vad ett mycket läskigt slott behöver den här Halloween-säsongen! Den mäter 12 “H x 20” B x 3 “D, en storlek som är perfekt för att fylla på med andra spöklika kuddar för att ge Halloween-andan till hela ditt hem!

Halloween utomhus kasta kudde

Ge din sittgrupp en touch av höstpremie med Elsea inomhus- / utomhuskudde. Eftersom pumporna har målats med akvareller som mandariner, ger kudden varje plats i ditt hem en viss charm och ger den en mysig stuga eller stuga. Bortsett från att kunna lägga till ett vackert spektakel till din inredning i höst, ger det också ländryggsstöd för användaren.

Dessutom känns den mjuk tack vare sitt väderbeständiga polyestermaterial, som är fyllt med 100% polyfill. Vid 16 “H x 16” B x 2 “D är det en utmärkt presentidé för någon speciell den här säsongen!


Bat kasta kudde

Här är en som kan användas året runt! Den har en samling akvarellfladdermöss som flyger runt. Det är den perfekta Halloween-kudden för att fira den kommande läskiga säsongen. Det är skrämmande än dumt, vilket säkert kommer att vara din familjs favorit. Den är den perfekta storleken för en stol eller soffa med accenter som mäter 16 “H x 16” B x 3 “D.

Denna dekorativa kudde är gjord av polyester som är generöst fylld med polyfill. Kudden är vändbar för permanent användning. ja även efter Halloween!


Pumpa mumie kasta kudde

Halloweenkuddar behöver inte vara läskiga! Vi föredrar dem mjuka, festliga och supersöta, precis som denna pumpamummikastkudde! Den kombinerar höstens fylliga skörd med Halloween för den konstnärliga touchen som alla soffor behöver den här säsongen! Den bästa delen? Det kan avnjutas från september till Thanksgiving år efter år.

Kasta detta på din soffa med andra festliga kuddar för att få hösten och Halloween in i ditt hem. Den mäter 18 “H x 18” B x 3 “D med broderade detaljer och kantade kanter för att skapa en bedårande men högkvalitativ kastkudde. När du är redo att lägga till en bedårande touch i ditt hem, överväga den här lilla mumifierade pumpan som kikar genom sina bandage.


O’Lantern kastkudde

O’Lantern kastkudde gör att din soffa ser väldigt söt ut! En mysig Halloween-inredning som ger ditt hem en läskig stil. Det kan också användas som ett utdelnings- eller dörrpris under din Halloween-fest! Koppla av, njut och luta dig tillbaka för den läskigaste natten någonsin!

Det färgglada kastet mäter 16 ”H x 16” B x 1,5 ”D och är tillverkat av spunnen polyester och fylls sedan med 100% polyfyll. Eftersom det är smuts-, vatten- och mögelbeständigt kommer dess festliga design säkert att lägga till några hemsökta fläckar på din veranda eller uteplats! Om du är värd för en Halloween-fest utomhus behöver du definitivt denna bit.


Inte alla häxor bor i Salem Halloween Throw Pillow

Du vet att Halloween har kommit för att hemsöka när du lägger till en accent i ditt rum genom att använda Not Every Witch Lives In Salem Halloween Throw Pillow dekorativt. Uttalandet, noggrant tillverkat av 100% bomull och broderat noggrant på locket till det frodiga kastet, kommer att kasta ett mysterium och förvåning i ditt rum. Du har också möjlighet att använda denna bomullskudde för att förbättra inredningen i ditt hem i höst. Det är noggrant utformat och på begäran broderat med sin design som visar livfulla säsongsfärger.

Vi är säkra på att resultatet blir oemotståndligt konstnärligt och inte bara kommer att ha en bestående effekt på hela ditt hem utan även på dina festgäster!

Om du vill ha en otroligt bedårande kudde i Halloween, behöver du definitivt detta bedårande kast. Det är 10 “H x 10” B x 3 “D och är perfekt för inomhusbruk.


Amazon.com: 4TH Emotion Halloween Pumpkin Thrill Pillow Cover.
Amazon.com: MFGNEH Dead and Breakfast Halloween-kuddfodral.
Amazon.com: Halloween-kuddar , Happy Halloween-kuddöverdrag.
arton25: Flannel Halloween Face Pillows |  Rolig halloween inredning.
Halloween kuddar |  POPSUGAR Ho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*