Home / Hem / Gymnastikrumsinredning
Gymnastikrumsinredning

Gymnastikrumsinredning

Gymnastikrumsinredning

Gymnastik kan utövas både på social nivå och på konkurrensnivå av både unga män och unga kvinnor. Gymnastik fokuserar på både personlig utveckling och lagarbete och är en av de många sporter som kan hjälpa tonåringar att utveckla både kondition och kamratskap. Familjemedlemmar kan stödja sin gymnast med gåvor av gymnastik och uppmuntrande ord.

Konsten kan komma i många former.

  • Word väggkonst – Kanske kommer ordet från klassrummet med en ”ordvägg” i dagis som visar de ord eleverna kan. Ordet väggkonst för gymnastik innehåller ord som leder till positiv självutveckling. En ung gymnast behöver öva flera timmar i veckan och arbeta för att förbättra sin form och kondition.

  • Silhuetter – Oavsett om det är skalat och skalat av metall, trä eller vinyl, visar silhuetten av en aktiv gymnast gymnastikkonsten och är stolt över att lära sig en aktivitet som kräver fysisk prestanda, samordning och ibland en känsla av timing. Könsneutrala silhuetter är jättebra dekorationer för att komma in i ett gym eller liknande träningsanläggning.

  • Semesterprydnader – Visa din uppskattning för en hårt arbetande gymnast med säsongsmässiga ornament som inkluderar din gymnasts namn, ett kalenderdatum och eventuellt namnet på ett evenemang. Helgdagar är ofta en tid då din gymnast är upptagen med show och demonstrationer. En personlig utsmyckning bekräftar detta hårda arbete.

  • Krävande konstverk – Degas odödliga balettdansare; ska du göra mindre för gymnaster? Gymnastik är både en sport och en konstform som kombinerar atletik med gester och poser, ungefär som balett. Målningar och tryck är perfekta examenspresenter eller dekorationer för en första lägenhet, liksom konst för en ung gymnastsrum hemma.

Du kan designa din gymnastikdag med gåvor som visar din uppskattning för hans hårda arbete och prestationer. Oavsett om din gymnast har roligt att snubbla med en babyklass eller jobbar på bakre handfjädrar för tävling, kommer han eller hon att uppskatta rumsdekorationer som känner igen allt det hårda arbete som går med att förbereda för en föreställning eller att delta i en tävling blir. Väggdekorationer och klistermärken är utmärkta för att visa medaljer och kan fungera som bakgrund för en hylla medaljer eller statyer.

Gör dagen för din favoritgymnast genom att ge henne (eller honom) ordet “gymnastik” i bokstäver laserskurna från plåt. Bokstäverna är utformade för att sticka ut från väggen (lägg bara distanser på de två hängande naglarna och Y bildas av en inverterad gymnast. Visst en hit med unga gymnaster.


Förvänta jul med en Turner-prydnad

Gör dig redo för jul med denna rosa och vita hartsgymnastprydnad. Svart silhuett av flickagymnast som visas på en rosa bakgrund flankerad av två stjärnor och omgiven av ett banerband. Du kan verkligen designa din dag genom att lägga till ditt namn – även som en pris- eller deltagandesymbol för en tävling eller ett evenemang.


Barnens gymnastprydnad

Kom ihåg din favorit gymnast med en liten gymnast. Den lilla flickan har på sig en blå och vit tävlingsdräkt, har två hästsvansar i håret och poserar försiktigt med spetsiga tår och utsträckta händer. Detta är en bra present till en spirande gymnast eller för en förälder eller morförälder till en gymnast. Baren nedan erbjuder utrymme för personalisering.


Elegant väggdekal för gymnastiksport

Skapa en vacker ordvägg med denna unika klistermärke. Det är lätt att ta bort, men kan inte återanvändas. Ingen speciell bakgrund krävs – förutom att den ska ha ljus färg men kan ha svårt att hålla sig till porösa material. För en mer permanent placering placerar du dem på en skylt i din gymnasts favoritfärg och lägger till en dekorativ ram.


Gymnastikskal och stick väggdekal

Börja dagen med en rosa, vit och svart skal-och-stick-väggdekal “Born to Tumble”. Denna klistermärke lägger till ord att leva på som fokus, hårt arbete, intensitet, styrka, engagemang och balans som är snyggt spridda över ordet gymnastik och blandat med svimlande tonårsflickor. En kraftfull påminnelse om vad gymnastik kan göra för en ung kvinna.


Manlig gymnastfigur

Detta är en kraftigt skulpterad design av Cyan som visar en ung man som gör en handstand på en annan mans handflator. En utmärkt dekoration för en ung man som bedriver en idrott som ofta är könsspecifik, som en påminnelse om att en gymnast kan vara manlig och att även om det finns likheter, skiljer manlig tävlingsgymnastik från kvinnor.


Partido Pommel Turner-figur

Denna siffra är en påminnelse om att manlig gymnastik fokuserar starkt på överkroppsstyrka. Harts- och träfiguren hålls i mitten av en hästövning med benen utsträckta och kroppen är helt uppburen av armarna – en position som bara hålls kort under en tävling på väg till andra positioner. Det är en utmärkt bit för ett pris.


Gymnast Gymnastik Väggdekal

Svart silhuett av en ung gymnast som fångas mitt i ett hopp. Verket annonseras som ”könsneutralt”. Den svarta vinylklistermärken är lätt att applicera och lätt att ta bort och kan återanvändas när den har tagits bort. Detta är ett snabbt och enkelt sätt att anpassa ditt utrymme om du är gymnast eller gymnastikfanatiker. Det är ett snabbt och enkelt sätt för din familjegymnast att personifiera sitt rum.


Gymnastikskal och stick väggdekal

Denna peel-and-stick-klistermärke från Fathead är lätt att applicera på alla plana, rena ytor och kan återanvändas. Det rekommenderas att du inte lämnar en klibbig rest på väggarna – alltid goda nyheter i en hyresfastighet – den kan tas bort och återanvändas om du behöver flytta eller om du bara vill ordna om utrymmet.


Fyrdelat målerietryck

Detta fyrdelade tryck på duk är en perfekt present till en högre nivå eller till och med en blivande gymnast. Det uttrycker stolthet i gymnastik med en högre grad av sofistikering än enkla tryck eller silhuetter. Detta skulle vara en utmärkt dekoration för ett kollegium eller för att gå in i en gymnastikskola. Bilden är tryckt på bomullsduk utan pixelering.


Designerkläder, skor och väskor för kvinnor |  SSENSE |  Gymnastik.
gymnastiksal dekor - Google Sök |  Gymnastikrum.
Pin av Gym Gab på Gymnastics Bedroom |  Gymnastik rum inredning.
Amazon.com: Anpassade gymnastiknamn väggdekaler - flickor barnrum.
Designerkläder, skor och väskor för kvinnor |  SSENSE |  Gymnastik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*