Home / Dekor / Gula köksidéer
Gula köksidéer

Gula köksidéer

GUL KÖKIDIDER – Det finns faktiskt inget gult i gult. Gult gnistrar glädje och lycka. Det här är färgen som omedelbart ger oss ett lyckligt humör. Inte konstigt att kvaliteten på färgen inspirerar många till sin köksstil.

Några av er kanske funderar på vilka element man ska välja för att förverkliga ett gult kök. En hel del som kanske tror att det gula köket behöver en stor budget för att driva. Vi hoppas att listan över gula köksmodeller inspirerar dig att hitta billiga alternativ på marknaden.

Färska gula rätter

Färska gula rätter
Källa: thespruce.com

Det enklaste sättet att skapa ett gult kök är att måla några delar av köket med färgen. Du kan måla antingen hela köket eller hälften av köket. En sak att tänka på innan du målar är att välja en lämplig nyans i gult.

Det beror så mycket på ditt behov. Det första exemplet passar in i ett drömmande, friskt gult kök som omedelbart skapar en stämning när du går in. Den gula målningen täcker det nedre segmentet med skåp. Den övre är vitmålad.

Det som intresserar oss är stolarna målade i gult. De söta stolarna ger köket en ny ton.

Trevligt gult kök

Trevligt gult kök
Källa: thespruce.com

Du kan öva två gula nyanser i ett kök. I detta exempel används ljusa och milda gula toner. Ljusskuggan dyker upp från köksväggen. Så ljus att väggen kan reflektera de blå lamporna så snart ljuset tänds.

Den mjuka skuggan kommer från lådor och skåp som förvaring i köket. De två fungerar med brunt, vilket kan ses på bänkskivan och på bordet. Även om de redan verkar ljusa, visar köket de iögonfallande blå lamporna.

Valet av belysning och fönstren skapar vackra och hemtrevliga toner för köket.

Förförisk gul mat

Förförisk gul mat
Källa: homestratosphere.com

Mogen orange blir en speciell gul nyans för bilden. Den gula nyansen omsluter skåpet, lådan och bänkskivan i köket. Så ljus i gult att färgen fungerar med brunt, vilket framgår av trätypen.

Det finns stora fönster mellan ljusa och varma, vilket skapar en rymlig känsla när du tillbringar tid här med familjen. Vårt fokus är på mattan som ser färgstark ut.

Vi applåderar hur köket ger fler färger trots den gula ljusstyrkan. Den minimalistiska förvaringsdesignen håller köket bredt.

Mild gul mat

Mild gul mat
Källa: trendir.com

En blek gul nyans har en viss charm. Skuggan ser mild och fridfull ut. Du kan välja denna nyans om du vill skapa en modern lantlig köksstil som föreslås i den här bilden.

Detta beror på att en ljus nyans av gult är ovanligt i köksmodellen på landet. Kombinationen av gult och vitt gör köket bekvämt och lugnt. Köket använder den klassiska förvaringsdesignen som passar in i köket.

För dekorationer finns samlarobjekt ovanpå de höga skåpen. Det finns köksön som kan rymma rätter eller fungera som matplats.

Ljusgult kök

Ljusgult kök
Källa: hgtv.com

Intressant nog att märka att det här köket inte bara lyser efter gult. Fönstret och whiteboardtavlorna har sina egna delar för att göra köket glänsande. Köket väljer främst en ljus nyans i gult.

Skuggan är målad i ljusa träskåp och lådor. Skuggan appliceras också på fönstrets kant. Trots de många köksmaskinerna i lämplig storlek känns köket bra.

Detta beror på fönstret och det T-formade övergripande kökkonceptet.

Snyggt gult kök

Snyggt gult kök
Källa: inspiralist.com

Varken väggen eller skåpet är gulmålade. Exemplet målar några aspekter av köket i en gul nyans. De valda artiklarna ser trendiga ut i sig. Titta bara på kylskåp, mikrovågsugn och söta stolar.

Detta exempel lär oss att först hitta vissa coola föremål. Applicera sedan den gula nyansen för att förbättra den fashionabla kvaliteten på saker. Sammantaget ser köket väldigt cool ut med taklampan och köksartiklarna.

Den kopierar en industriell köksstil med en ljus ton som kommer från gult.

Modernt gult kök

Modernt gult kök
Källa: creative-m.od.ua

Den moderna tonen kommer från garderoben, som alla är målade i ljusgul. Super fräsch och uppgraderad, butiken tar upp nästan hälften av köket. Butiken använder det glänsande materialet som passar in i den här blandade köksmodellen.

Det finns delaspekter i köket som verkar lika intressanta. Köksön har ett vackert hänglampa, medan matlagningsområdet har den industriella köksfläkten.

Det är därför vi kallar exemplet ett blandat modernt kök.

Blankt gult kök

Blankt gult kök
Källa: premiumoz.com.au

Du kan välja gult glänsande material som det här. Materialet fyller köksväggen. Vid en närmare granskning finner vi att materialet på bänkskivan i rostfritt stål, förvaringen och bakplattan är likartade.

Vår åttonde idé blir vår enklaste metod eftersom vi bara måste leta efter den här typen av gult material. Om du inte kan göra det på egen hand, anställ bara en professionell för att hitta det och placera det sedan på köksväggen.

Sött gult kök

Sött gult kök
Källa: kbbark.com

Samma gula nyans, men ett annat intryck. Denna gula nyans är inget nytt i den här artikeln. Den nionde idén väljer den alltför ljusa nyansen av gult med några andra neutrala färger som partners.

Det som får detta exempel att se söt ut är i den övergripande designen av köket. Köket väljer en enkel design men fyller den med söta föremål, till exempel porslin.

Bredvid väggen finns de söta lamporna och de unika väggdekorationerna.

Smart gult kök

Smart gult kök
Källa: wearefound.com

Du behöver inte måla alla föremål i ditt kök gult. Vårt sista förslag visar att avsiktlig gul målning resulterar i ett smart gult kök som det här. Den superljusta nyansen av gult täcker stolarna i köket.

Det finns också några gula blommor här. Trots det lilla antalet gula föremål ser köket glatt och friskt ut. Detta beror på valet av stolstil, som verkar supertrendy.

Klädda i ljusgult ger stolarna ensam så mycket glädje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*