Home / Hem / Grunderna i att återställa det interna huset

Grunderna i att återställa det interna huset

Om du någonsin investerar i ett gammalt hus måste du börja återställa interiören direkt. Du måste göra detta, för om det inte är ett beboeligt område kommer du inte att göra det attraktivt för någon att hyra eller sälja till i framtiden. Om du själv väljer att bo i ett sådant hus skulle du flytta in skulle sänka din egen levnadsstandard.

För att återställa det inre av ett förfallet hus finns det ett antal saker du behöver göra direkt. Nedan följer några grundläggande men viktiga renoveringsråd, från en ny färgfärg till din egen stämpel.

Börja med bilden

Chansen är stor att det gamla huset du investerade i har ett färgschema som påminner om en tid som verkligen är över. Av denna anledning bör ditt första stopp i ditt restaureringsprojekt vara att ge din nya investering ett nytt utseende.

Börja högst upp och gå ner, se till att du tar bort allt som behöver tas bort från väggarna innan du slickar dem med en primer av vit färg. När det är torrt vill du gå över dina väggar med den glans eller matta färg du väljer – det kan till och med vara en annan variant av vitt, som vitt. B. Äggskal.

Genom att prioritera målningen kommer du omedelbart att leva upp ditt urklippta hem och skapa en grund för dig själv att bygga på när restaureringen fortsätter.

Tänk på golven

Golven i ditt gamla hus, särskilt om de är heltäckningsmatta, kommer sannolikt att se slitna och daterade ut. På grund av detta är det ett måste att ta hand om dem.

Du bör allvarligt fundera på att riva upp golvet om skadorna på det verkar för dyrt att repareras, eller om det inte matchar det färgschema du vill implementera i framtiden.

IMG_45881 Grunderna i restaureringen av det inredda huset

Du bör dock inte riva upp och byta mark av någon gammal anledning. Om det till exempel är lukten av en matta som gör att du vill dela med dig av det, bör du leta efter sätt att rengöra den innan du byter den helt. Information finns tillgänglig online hur man får lukten av mögel ur mattan.

När det gäller hårda golv måste du av säkerhetsskäl se till att de inte tappar sin integritet när det gäller hur hal de har blivit. Om du ignorerar detta kommer ditt utrullade hem att vara mer en dödsfälla än ett bebodligt område.

Förstör onödiga väggar

Det gamla huset du investerade byggdes vid en annan tidpunkt för ett annat syfte. Det betyder att om du vill göra det till en plats som passar för 2000-talet måste du riva ner vissa delar av det – troligtvis kommer det att riva vissa väggar för att ändra husets utformning och göra rum större.

Väggavstånd-Sydney-interiör vägg-rivning Grunderna i restaureringen av det interna runda huset

Till exempel, för att möta dagens kulinariska behov, bör du ta med ett överflöd av apparater i ditt kök. Troligtvis kommer du dock att arbeta med ett litet kök som var perfekt tidigare men inte så mycket idag. På grund av detta kan du ha på dig en dammmask och köra en slägga till några oönskade väggar.

Använd lediga platser

Återigen kommer huset du investerade inte att komma målmedvetet till dig. Detta innebär att du i många fall kommer att hantera ett antal rum som inte är till nytta för dig. Du kan dock dra nytta av dem genom att helt enkelt välja att ändra dem lite.

Du kan till exempel göra ett gästrum på första våningen eller till och med under trappan till en rymlig toalett på första våningen. Genom att göra detta kommer du antingen att göra ditt liv enklare genom att inte behöva ställa i kö för badrummet på morgonen eller så kommer du att göra fastigheten mer attraktiv för köpare eller hyresgäster som uppskattar denna typ av val.

Om du letar efter ett projekt för att hålla dig igång i flera veckor, investerar du i ett gammalt hus och återställer det själv. När du gör det, kom bara ihåg alla råd ovan.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*