Home / Dekor / Gråa och gröna vardagsrumsidéer
Gråa och gröna vardagsrumsidéer

Gråa och gröna vardagsrumsidéer

GRÅ OCH GRÖNA LIVSOMRÅDEIDÉER – Neutral och ren är de mest positiva egenskaperna du kan få när du applicerar färgerna på ditt planerade vardagsrum. Neutrala anställda med en avslappnad och avslappnad känsla som kan lugna dig efter en hektisk dag.

Pure har en liknande betydelse som färskt, ett permanent drag som vi ofta får från grönt. I vår lista över grå och gröna parningar nedan känner du dig annorlunda än de två. Läs mer genom att läsa listan på din fritid.

Innan vi går längre kan du läsa mer om gråa vardagsrumsidéer.

Elegant grått och grönt vardagsrum

Eleganta grå och gröna vardagsrumsidéer
Källa: idealhome.co.uk

Vi rekommenderar denna vardagsrumsidé för dig som vill ha ett fint grått och grönt färgtema. Med undantag för det enkla gröna glaset visas en nyans av grönt i vissa föremål som är utspridda i vardagsrummet.

Vi älskar särskilt noggranna grundläggande rumselement och dekor med grönt. Tapeten, kuddarna och målningen ser vackert och elegant ut. Den fräscha och starka tonen står i kontrast till den grå soffan, det grå golvet och den grå mattan.

Detta vardagsrum är en speciell nyckel för att kombinera ljusare sidor av grönt och grått.

Enkel grått och grönt vardagsrum

Enkel grått och grönt vardagsrum
Källa: idealhome.co.uk

Det kräver inte ett noggrant urval som den första idén. Med undantag för de grå fåtöljerna används en liknande grå och grön parning i detta vardagsrum. Nyckeln ligger i ljusare sidor av grönt och grått för ett enkelt och avslappnat vardagsrum som det här.

Applicera den ljusare sidan av greenen på träväggen i rummet. Resultatet ser lugnt och rent ut. Välj mönstrade, gröna kuddar som visas här för en extra grön atmosfär. Ställ de grå fåtöljerna och soffan med den ljusare sidan av grått.

Lägg till en bokhylla, bord och färska blommor för att krydda vardagsrummet.

Fin grå och grön minispot

Fin grå och grön minispot
Källa: idealhome.co.uk

Mjuka tyger slingrar in alla kuddar i vardagsrummet, varav de flesta har bladmönster. De flesta av dem har en vit bakgrund medan den andra har en svart bakgrund. Green fungerar igen med vitt för de genomskinliga, långa gardinerna.

Vi älskar särskilt kuddarna. De ser vackra och eleganta ut. Unikt nog för att erkänna att de skiljer bostadsutrymmet från de tidigare idéerna. Grå, å andra sidan, tar upp väggen och dörren i vardagsrummet.

Med de stora fönstren på sidan av rummet känns detta vardagsrum så fritt och rent.

Avkopplande grått och grönt vardagsrum

Avkopplande grått och grönt vardagsrum
Källa: home-designing.com

Den avslappnande grå och gröna vardagsrumsstilen är bäst att välja en mörkgrå och grön nyans. Färgvalen ger ditt vardagsrum en varm och fridfull atmosfär som kan hjälpa dig att lindra trötthet efter en lång arbetsdag.

Du kan måla den lila nyansen för en del av vardagsrummet medan grått tar upp den andra väggen i rummet. Ha en grå, skrymmande sektionssoffa med en grå matta som är så mysig att använda. Fyll i soffan med gröna kuddar.

Håll utrymmet till ett minimum så att du, trots begränsat utrymme, kan koppla av.

Super fantastiskt grått och grönt vardagsrum

Super fantastiskt grått och grönt modernt vardagsrum
Källa: smartsrl.net

Detta stora vardagsrum som delar med matsalen ser fantastiskt ut. Medan det övergripande minimalistiska intrycket bibehålls, visar vardagsrummet att du kan kanalisera den estetiska smaken. Detta rum bevisar det mycket bra. Många konstverk glädjer dem som går in i detta utrymme.

Ett definierande, fantastiskt konstverk kommer från tapeten med den invecklade spegeln på baksidan. Grön visas i tapeten. Taklamporna ser fantastiska ut. För det här vardagsrummet, välj den ljusaste nyansen av grönt som visas här.

Jämför grön nyans med grått så att vardagsrummet ser neutralt men ljust ut.

Gammaldags grått och grönt vardagsrum

Gammaldags grått och grönt vardagsrum
Källa: Pinterest.fr

En av våra grågröna vardagsrumsidéer ger dig möjlighet att dekorera eller modernisera ett traditionellt vardagsrum. Uppdatera bostadsytan med grått och grönt. Som framgår av tidigare tips kommer vi igen att använda en motsatt parning mellan färgerna.

Ha en djärv nyans av grönt som strider mot djärva och ljusa gråtoner. Den starka gröna nyansen visas i soffan. De ser solida och eleganta ut. Den starka grå nyansen färgar träväggarna i rummet, medan den ljusare nyansen kommer från mattan.

Soffvalen, den minimala dekorationen gör utrymmet gammaldags och graciöst.

Naturligt grått och grönt vardagsrum

Naturligt grått och grönt vardagsrum
Källa: decoratrend.com

Detta är vårt idealiska grå och gröna vardagsrum på listan. Naturligt och fritt hälsar ögonen dig snabbt när du tittar på det här vardagsrummet. Naturligtvis är det mest kraftfulla attributet för grönt. Smaken kommer från färska växter från tak till golv.

De krukväxter som färska växter lägger till extra. Växterna är det verkliga, naturliga sättet att tillhandahålla gröna element. Det är så extraordinärt. Grå däremot dyker upp i fåtöljerna, i soffan och på golvet.

Med de höga fönsterrutorna kan vi inte föreställa oss hur fria vi kan känna om vi bara är här i några minuter.

Lugnande grå och grön minispot

Lugnande grå och grön minispot
Källa: cil.ca.

Har du en liten budget för ombyggnad av ditt vardagsrum? Öva gröna och gråtoner som kan leda till det lilla vardagsrummet och ändå lugna ditt hjärta. Välj den mjuka sidan av greenen som visas här. Jämför skuggan med den mjuka sidan av grått sett på soffan.

Vi pekar specifikt på soffans mjuka kurvor och gråtonen som huvudorsakerna till den lugnande tonen som rummet erbjuder.

Nytt grått och grönt vardagsrum

Nytt grått och grönt vardagsrum
Källa: Pinterest

Använd massor av levande växter som premiumuppfriskning. Det finns också en grön soffa med några gröna kuddar. Jämför det redan starka gröna elementet med ett grått som kommer från en traditionell kakel, som ses här.

Super fräsch och naturlig smak i detta vardagsrum stöds av de stora fönstren och högt i tak. Sammantaget kan du känna dig så lättad och lugn att sitta i det här bostadsområdet.

Trendigt grått och grönt vardagsrum

Trendigt grått och grönt vardagsrum
Källa: sherwin-williams.com

Grå dominerar mer från soffan och väggen. Ge en fin balans med några gröna, djärva och ljusa, som är väl fördelade. Du kan se den gröna nyansen på kuddar, gardiner och målning.

Vi beundrar de gröna dekorationerna som ser trendiga ut. Boendet är i allmänhet avslappnat och mjukt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*