Home / Dekor / Gotiska sovrumsidéer
Gotiska sovrumsidéer

Gotiska sovrumsidéer

GOTISKA SOVRUM IDÉER – Termen ”gotisk” gäller inte bara litteratur utan även sovrumsmodeller. Närhelst vi hör av ordet fångar vårt sinne snabbt en bred definition av ett sovrum som ser mörkt och mystiskt ut.

Det gotiska sovrummet ser mer än bara ett mörkt område ut. Det praktiserar andra understilar som senare skapar sovrumsstilen som ser elegant ut på egen hand. Vi samlar 10 gotiska sovrumskoncept för att beskriva idén.

Fantastiskt gotiskt sovrum

Fantastiskt gotiskt sovrum
Källa: lifeofanotherleague.com

När gotiken uppträdde för flera decennier sedan representerade det mörker och mysterium. Sedan dess har uppfattningen till stor del funnits. Men det betyder inte att den gotiska sovrumsmodellen handlar om gamla möbler och mörka färger.

Vårt första exempel verkar friskt och förnyat. Du kan fånga denna känsla från sängramen, filten och svart tegel tapet som bakgrundsvägg. Sovrummet väljer modifierad ljuskronabelysning och det moderna vintage-skrivbordet för gammal ton.

En av sovrumets väggdelar är svartmålad. Sovrummet ser hisnande och modernt ut. Inte en läskig atmosfär alls.

Otroligt gotiskt sovrum

Otroligt gotiskt sovrum
Källa: decorationchannel.com

Glittrande och glittrande. Detta visar den gotiska sovrumsmodellen i modern design. Det ser mycket mer komplicerat och trångt ut än det första. Så vi kan förstå att det gotiska sovrummet är öppet för förändring.

Sovrummet fortsätter att sträva efter att använda svart som huvudfärg. Glödande och glänsande material fyller sovrummet, vilket framgår av sängkläderna och den rundade stolen. Vi kan inte förneka att belysningen ser levande och vacker ut.

Sovrummet är fyllt med dekorationer. Detta kan vara ditt exempel om du letar efter en gotisk sovrumsstil som ser glad ut.

Gotiskt sovrum i drottningstil

Gotiskt sovrum i drottningstil
Källa: Skullbedding50194022.wordpress.com

Här kommer en av våra främsta gotiska sovrumstilar. Vi kallar det för att detta exempel praktiserar den gotiska sovrumsmodellen första gången den dyker upp. I synnerhet ser detta sovrum ut som en drottning med sängramstil.

Vi inbjuder dig att ta en titt på “baldakinen” som faktiskt är gjord av de lila tygerna som omger sängen på detta sätt. Mycket skonsam och söt. Detta påminner oss om stilen som visas i det viktorianska sovrummet.

Sovrummet är inrett med överdådiga och klassiska möbler. Den gotiska tonen kommer från de djärva nyanserna som lila, röda och bruna.

Modernt gotiskt sovrum

Modernt gotiskt sovrum
Källa: ecoamazonico.org

Öva denna sovrumsmock-up när du vill skapa ett gotiskt sovrum till ett överkomligt pris. Samtidigt vill du inte att sovrummet ska kännas dyster och melankoliskt.

Sovrummet ser enkelt och säkert ut. Välj en traditionell sängram tillsammans med klassiska möbler som träbord. De räcker för vintage och mörka toner. För en gotisk känsla, häng upp mystiska bilder som skallar och gamla stammar, som vi ser här.

Välj grått som sovrumsväggmålning om du tycker att svart är dyster. Med valet känns sovrummet lugnt och klassiskt.

Graciösa gotiska sovrum

Graciösa gotiska sovrum
Källa: ecoamazonico.org

Ytterligare ett bevis på att det gotiska sovrummet måste ändras. Sovrummet ser elegant ut med utvalda möbler och dekorationer. Sovrummet använder svart som temafärg för bakgrundsväggen.

När du arbetar med det mönstrade motivet ser bakgrunden vacker ut. Ibland räcker det att applicera helt svart på väggen och golvet för en stark gotisk smak. Sovrummet har moderna och klassiska möbler.

Ljuskronabelysningen får sovrummet att se mer elegant och elegant ut. Sittplatserna framför sovrummet ger extra utrymme för chatt.

Trevligt gotiskt sovrum

Trevligt gotiskt sovrum
Källa: nugadesigns.com

Förutom svart kan du välja en brun och stark lila ton, som föreslås av sovrummet. Exemplet visar att den gotiska sovrumsmodellen kan se vacker och färgstark ut.

Naturligtvis innehåller ett färgglatt gotiskt sovrum inte mycket ljusa färger. Att injicera en ljus färg eller två räcker för att skapa en glad färg. Detta sovrum är inrett med klassiska möbler som gör det lyxigt.

Sovrummet har en mjuk och ikonisk design som gör att sovrummet ser elegant ut. Valet av möbler gör också sovrummet så autentiskt i vintage-konceptet.

Gammalt gotiskt sovrum

Gammalt gotiskt sovrum
Källa: barrainformativa.com

Ja, det gotiska sovrummet är starkt knutet till vintageinredning. Här är ett annat sätt att skapa ett gotiskt sovrum som ser klassiskt men inte dyrt ut, som visas i föregående exempel. Använd återvunna material!

Sovrummet återvinner den antika garderoben. Det ser ljust och klassiskt ut. Sovrummet är målat i den starka nyansen av brunt, vilket kan skapa en gotisk nyans. Sovrummet har “taket” på vilket mjuka tyger återanvänds.

De räcker för den gamla gotiska smaken. Sovrummet ser bekvämt ut med den bekväma sängramen och påslakan.

Imponerande gotiskt sovrum

Imponerande gotiskt sovrum
Källa: madlonsbigbear.com

Ett gotiskt läge i modern vintagedesign. Återigen omsluter svart sovrummet från säng till gardiner. Sovrummet tapeter ser vackert ut med ett blommönster. Sovrummet väljer vintagemöbler.

Babys plats ser vacker och bedårande ut. Eldstaden kompletteras med en teckning av en gammal dam. Detta utövar vintage sovrum stil. De svarta tygerna på sängramen skapar också en gotisk atmosfär.

Sovrummet ser mörkt ut, men imponerande och bekvämt att koppla av i.

Viktorianskt gotiskt sovrum

Viktorianskt gotiskt sovrum
Källa: toshteam.org

Det viktorianska gotiska sovrummet började blomstra på 1700-taletth Århundrade i Storbritannien. Denna speciella stil kombinerar klassiska och vackra element som leder till ett ikoniskt utseende, som detta exempel visar.

Naturligtvis väljer sovrummet klassiska möbler, sett i sängstilen, soffan och det enkla skrivbordet bredvid sängramen. Det som ser väldigt viktorianskt ut ligger i sängramens “tak”, som använder de tjocka, röda tygerna som är ordnade på detta sätt.

Bilden av en aristokrat verkar gammal. Sovrummet ser lugnt och lite mörkt ut och ser gotiskt ut.

Minimalistiskt och klassiskt gotiskt sovrum

Minimalistiskt och klassiskt gotiskt sovrum
Källa: freedsgn.com

Det sista exemplet är intressant att studera. Sovrummet ser klassiskt ut eftersom det har högt i tak. Den gotiska tonen är resultatet av användning av svart för golvet och sängramen.

De vertikala fönstren övar vad det klassiska sovrummet gör. På grund av det lilla antalet möbler har vi gett detta sovrum etiketten “minimalistisk”. Påslakan ser också modern ut. De hjälper alla till att göra sovrummet rymligt och lindrande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*