Home / Dekor / Glam vardagsrumsidéer
Glam vardagsrumsidéer

Glam vardagsrumsidéer

GLAM Vardagsrumsidéer – Tidigare representerade ett glamoröst vardagsrum en persons sociala status. Dyrt möbelpris, mörka eller prickiga färgval och glödande dekorationer relaterar vanligtvis till denna inredning.

Men nu är en glamorös stil användbar för alla människor, oavsett vilken status de tillhör. Att vara en glamorös modell handlar faktiskt om personlig smak. Ibland kostar inte alla möbler så mycket.

Det finns några knep för att skapa ett glamoröst vardagsrum, så konceptet tar inte en enorm budget.

Klassiskt glam vardagsrum

Klassiskt glam vardagsrum.
Källa: newsgr.net

Ett enkelt sätt att skapa ett elegant och glamoröst vardagsrum är med en rad sittplatser, som visas här. Stolarna har ikoniska träben som förbinder dem nära med speciella möbler från gamla dagar. För en glamorös look, välj en glittrig vit nyans.

Täck huvudsätet med en mjuk och lyxig matta. Välj trägolv en starkare klassisk ton. Häng vackra taklampor som ger miljön ett glamoröst utseende. Välj en garderob som vanligtvis finns i ett vintagevardagsrum.

Försök att inte lägga till många detaljer eller ornament för att behålla ett typiskt klassiskt vardagsrum tidigare.

Kristallklar glamourstil

Kristallklar glamourstil
Källa: decoratrend.com

En av de glamorösa leverantörerna av vardagsrum är kristallklara, glänsande eller glänsande material. Du kan välja vilka möbler eller ornament som innehåller någon av dessa. Detta vardagsrum visar hur kristallprydnader bidrar till det glamorösa utseendet i regionen.

Prioritera vitt som den dominerande färgen på vardagsrummet om du vill kombinera det med kristall. Resultatet känns så märkbart ljust och rent. Ljuskronorna i kristallhängen passar bra med vita ljus som fyller lagringsutrymmet på plats.

Glaskärl, både som vaser och lampstativ, förbättrar den blanka atmosfären.

Modernt glamoröst vardagsrum

Modernt glamoröst vardagsrum
Källa: decoratrend.com

Medan de tidigare glamorösa vardagsrumsidéerna låter dyra, borde den här inte kosta dig så mycket. Nyckeln till detta glamorösa undertema ligger i rumstillbehör och skärmar. Tillämpa vår rekommendation på glänsande eller snygga attribut.

Den unika cirkeln och sammansatta bubblor fungerar som en kreativ kurva. De verkar ha en liten kontrast till de brinnande ljusen som lyser upp i vardagsrummet. Byt ut traditionella hängande ljuskronor med den nyckfulla belysningen.

Komplettera den redan glamorösa känslan med den furiga ottomanen och tygerna. Vardagsrummet ser snyggt och kreativt ut.

Romantisk glamourmodell

Romantisk glamourmodell
Källa: seakayakers.org

Glamorös och romantisk är oskiljaktiga egenskaper när vi tittar på detta utrymme. Välj en klassisk och bekväm soffgrupp med träben. Komplettera huvudsätet med ett illa träbord.

De färska vita blommorna och de färgglada kuddarna i soffan skapar verkligen en romantisk atmosfär. Den glamorösa stilen syns genom hänge, den traditionella ljuskronan och den ikoniska väggdesignen.

Möblerstilen representerar en trevlig smak i det förflutna som också känns romantisk. Områdets stora fönster gör att platsen känns rymlig och lättad.

Romaninspirerat glam-vardagsrum

Romaninspirerat glam-vardagsrum
Källa: realivin.net

Till skillnad från tidigare glamorösa vardagsrumsidéer visar detta tips hur det glamorösa utseendet kan komma från väggpaneler som liknar det romerska riket istället. Väggdesignen gör det stora vardagsrummet snyggt och nostalgiskt. Stämningen stöds av statyn.

Lägg till ett vertikalt stort fönster till den redan majestätiska känsla som var vanlig igen förr. Installera en vedspis för det extra traditionella utseendet och välj den legendariska fåtöljen. Blanda den romerskinspirerade inredningen med moderna detaljer.

Ställ upp den lite minimalistiska vita soffan med trä och enkla bord.

Svartvitt glamour vardagsrum

Svartvitt glamour vardagsrum
Källa: decoratrend.com

Neutrala färger passar mycket bra med ett glamoröst vardagsrumsutseende. Svartvitt är ett bra exempel, som vi ser här. Måla väggarna i ditt vardagsrum med svartvitt i taket. Välj det vita träbordet och skrivbordslampan för de andra vita elementen.

Placera ett glasförvaring tillsammans med den nödställda lampan för en glamorös känsla. Placera vita ljus i glas för att lägga till glamorös nyans. Den grå sektionssoffan med pälsiga kuddar ger en ”skonsam kurva” för den starkt glänsande atmosfären.

Bekvämt och glamoröst vardagsrum

Bekvämt och glamoröst vardagsrum
Källa: Pinterest

En glamorös känsla leder inte nödvändigtvis till att bli ljus och livlig. Ibland kan den önskade glamorösa atmosfären öppnas för en bekväm övergripande känsla i vardagsrummet. Om detta blir ditt vardagsrumsmål, blanda en glamorös touch med en rustik eller lantlig atmosfär.

Som kan ses här kommer den glamorösa tonen från hängande ljuskronor och det eleganta soffset och bordet. Ta med den öppna spisen, träbord och träväggsdekor för en rustik och lantlig känsla.

Trägolv och korgar bakom soffan stöder det rustika utseendet. Området lättas av minimala skärmar.

Grand och glam vardagsrum

Grand och glam vardagsrum
Källa: Pinterest

Varken ljuskronor eller möbler och ornament av glas. Detta vardagsrum använder en liknande färg för nästan alla möbler och grundläggande rum och lyxmöbelval. Resultatet är inte bara trevligt utan också gott.

Fina tyger för gardiner och stolar gör att området känns fantastiskt. Takpaneler och fönsterrutor ger den stora bilden. Sammantaget känns vardagsrummet avslappnat och glamoröst utan att vara särskilt ljust.

Exklusivt glam vardagsrum

Exklusivt glam vardagsrum
Källa: chalkinteriors.com

Om du har en stor budget kan du få ett helt glamoröst utseende som den här. Välj lyxiga möbler, extravaganta ljuskronor och installera till och med dubbelskiktade gardiner som visas på bilden.

Glasbord med raffinerade ben förbättrar estetiken i den glamorösa platsen. Ta dig tid att hitta en fantastisk bakgrund bakom TV: n. Inställningen ger på något sätt väsentlig glamour.

Och slutligen, välj glas och skärmar av glas för en ännu ljusare atmosfär. Denna inredning visar att glamorös atmosfär kan fylla ett medelstort utrymme. Konceptet beror inte på storleken på rummet.

Förbättrad hylla och glam vardagsrum

Förbättrad hylla och glam vardagsrum
Källa: realtor.com

Vår sista idé, något nära den romerskinspirerade, tar upp ett annat historiskt och glamoröst alternativ. Eftersom du är en modern person vill du förmodligen vrida det traditionella helhetsutseendet med en minimalistisk soffgrupp och mönstrat trägolv.

Den fantastiska delen av rummet sub-stil är med väggbeklädnad och tak. Du kan se snygg, vacker och ikonisk design som färgar väggen och taket. Den allmänna atmosfären påminner oss om kungafamiljens filmscen på 1700-taletth eller 19th Århundrade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*