Home / Hem / Garageinteriöridéer som inspirerar dig

Garageinteriöridéer som inspirerar dig

Ett av de mest förbises områdena på ett hems fasad är garaget.

Ett hems totala attraktivitet beror i allmänhet på hur hela hemmet ser ut, inte bara en del av det, och garagerenovering ses sällan på.

Ofta kan garaget behandlas som andra delar av huset, som B. skräpburken och barnens leksaker på gården. Här är några användbara idéer för garagedesign som du kan använda för att förbättra det totala tilltalet i ditt hem.

Kanske är ett av de största misstagen som en husägare kan göra när de renoverar sitt garage inte ser till att deras budget är korrekt inställd för att omfatta ordentligt garagerenoveringsarbete.

Helst innan du börjar Planer för ombyggnad av garage är att alltid uppskatta den totala kostnaden för ditt projekt i högsta delen av saker, särskilt om projektet innebär någon konstruktion, som att lägga till nya väggar eller elektriska ledningar.

Naturligtvis, om någon vill omvandla sitt garage till ett beboeligt utrymme, bör dessa saker alltid beaktas.

Om du vill lämna garageportaffärerna till någon som gör det på en normal och professionell basis, bör du prata med killarna på BP garageportar. Jag kom över deras hemsida flera gånger när jag letade efter den här artikeln och idéerna om garageombyggnad är mycket värdefulla.

1 Garageinteriöridéer som inspirerar dig

Frågar du dig själv “Varför?”

Garage anses vanligtvis inte vara utrymmen att bo i och ingen bryr sig verkligen om garagedekorationen. Att bara uppgradera ditt garageinteriör från något rörigt till något fantastiskt ökar inte heller det totala värdet av ditt hem.

Om du vill tillföra ditt hem värde är det bäst att anställa ett ansedd ombyggnadsföretag för att göra jobbet, inklusive planering av åtminstone ödmjuka idéer om ombyggnad av garage.

2 idéer till garageinredning som inspirerar dig

Överväg att anställa ett ansedd ombyggnadsföretag

Det här är något du bör tänka på om du inte har färdigheterna att göra alla de idéer du kan behöva göra om i garaget själv. Kom ihåg att du måste se till att företaget du försöker hyra har en tillräcklig licens och kvalifikation för att göra något arbete på ett färdigt garage.

19 garageinredningsidéer för att inspirera dig

Om du hoppar över vissa saker som normalt krävs i garage ombyggnadsplaner för att spara pengar, gör du ett stort kvalitetsfel. Det är troligt att du kommer att behöva betala mer pengar, men att du vet att du kan lita på ett ansedd företag för att göra det jobb du ville få dig att må bättre på lång sikt.

Planera allt rätt

När du funderar på att avsluta ett garage kan det vara väldigt enkelt att implementera stil över funktion eftersom det finns många olika idéer om hur du exakt vill att ditt garage ska se ut.

Glöm dock aldrig att se till att du har tillräckligt med utrymme för ditt arbetsområde och använd olika metoder för att spara utrymme på lång sikt och uppnå ordentlig garageutrustning.

Om du funderar på att lägga till någon garderob i ditt garage är det viktigt att investera i ett material som är så robust som möjligt. När allt kommer omkring investerar du mycket tid och pengar i dina garageomvandlingar. Det är därför du vill se till att allt tar så lång tid som möjligt.

3 garageinredningsidéer som inspirerar dig

Dessutom finns det andra viktiga faktorer som också kan hjälpa dig med ditt ombyggda garageprojekt.

En känsla av originalitet

Garage finns inte bara i målad metall. Det finns många material som kan inkluderas, från fönster till trä till fönster med mjölkpaneler.

Dörrarna till dessa garage ska också vara utformade för att återspegla den unika stilen i ditt hem. Till exempel tenderar modernare hem att ha horisontella detaljer och starka geometriska linjer. Du kan också överväga några livfulla färger som helt kommer att förändra inredningen i rummet.

När du väljer en garageport, se till att du väljer en som matchar samma egenskaper som utsidan av ditt hem har. Fönstrets utskärningar kan antingen vara raka eller följa linjerna i själva huvudhuset, beroende på vad du föredrar.

Din garageport kan antingen köpas från en tillverkare eller designas av en lokal hantverkare och ska vanligtvis överensstämma med detta Idéer för garageväggar också.

4 garageinredningsidéer som inspirerar dig

Detaljer om utsidan

De tekniker som används för att suddiga ytterdörrens hardscape kan också användas för garageport och garagefärgscheman i allmänhet. Visuellt intresse kan uppnås genom att placera buskar, planterade blommor, dekorativ sten eller någon form av landskapsarkitektur för att inrama själva garaget.

När det gäller dekorativ sten är tegel och sten det bästa för garageväggar, vilket kan ge en känsla av djup och struktur. Det är också viktigt att välja färger och material som passar resten av huset och använda dem främst vid husets ingång.

Ljusaspekter

Den yttre belysningen på en garageport kan fungera som en vägglampa. Denna typ av belysning kallas också ofta ”Bilbelysning. ”Dessa lampor kan inte bara hjälpa till att belysa uppfarten, utan också närområdet, som erbjuder en fin utsikt över garage.

Om du vill kan du också installera soffit downlights som kan lysa på själva garageporten. När du väljer en garageport med frostat glasfönster är det viktigt att notera att belysningen i garaget hjälper till att sätta tonen för fönstren på själva dörren till garageväggpanelen för att göra ditt hem snyggare.

10 idéer till garageinredning som inspirerar dig

Organisation i garaget

Medan du fokuserar på utsidan av ditt garage är det också viktigt att dina ombyggda garage inte glömmer inuti rummet också. Om du fortfarande vill parkera din bil i det här utrymmet kan garageförvaring vara extremt svårt på flera sätt. Var noga med att monopolisera den vertikala höjden på alla tillgängliga väggar i rummet.

20 idéer till garageinredning som inspirerar dig

Du kan hitta många olika sätt att avsluta garageplanerna i vilken hårdvaruaffär som helst och du kan vända dig till en ansedd garagearrangör för att få det utseende du vill ha.

Innan du börjar organisera ditt garage, ta dig tid att identifiera vad dina vanligaste användningsområden för ditt garage är och håll sakerna snygga och fokusera på några minimala idéer om garagepynt.

Du bör aldrig glömma att leka med färger när det är möjligt, och garagefärger är alltid roliga att leka med!

6 garageinredningsidéer för att inspirera dig

Interiörfärger och hur garaget används övergripande

Du kan ha ett brett utbud av färger för innerväggarna i ditt garage. Det är dock viktigt att förstå att olika färger alltid fungerar på olika sätt. Om du till exempel använder ditt garage mer som ett arbetsområde, vill du att dina garagefärgidéer ska fokusera på att göra rummet ljusare när det reflekterar ljus.

Vi vet dock alla att olika typer av oljor gör garagen lätta att bli smutsiga, vilket kan göra dina glamorösa garageprojektioner svårt. Därför kan användning av ljusare färger göra denna typ av fläckar lätt synliga, vilket innebär att användning av mörkare färger i sådana fall kan vara en bättre idé eftersom dessa fläckar lätt kan döljas.

15 idéer för garageinredning som inspirerar dig

Utvändiga färger och exakt var garaget är

Garage målning idéer bör alltid ta hänsyn till färgen på det yttre huset oavsett vad. I allmänhet bör du måla garageporten och utsidan av ditt hem i exakt samma färg.

Dessutom är det bäst att välja neutrala färger för att förhindra att människor distraheras av ljusare färger och för att hålla ditt garages färgscheman så enkla som möjligt.

Golvfärger

När det gäller att välja en färg för det Golvet i ditt garageDet första du bör tänka på är exakt vad du ska använda ditt garage till. Om området används mer som ett arbetsområde kommer du troligen att använda olika typer av oljor.

Detta kräver att golvet är belagt med någon form av epoxibetongfärg för enkel rengöring. Den här färgen ska vara mörkare än de inre väggarna i garaget.

141 garageinredningsidéer som inspirerar dig

Slutliga tankar om garagedekorationsidéer

Sammantaget är ditt garage verkligen en viktig del av ditt hem. Både interna och externa detaljer kan göra garaget till en minnesvärd höjdpunkt i ditt hem. Med alla dessa detaljer på din efterbehandlingsverkstad spenderar du sannolikt mer tid utomhus än inomhus.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*