Home / Hem / Garageförvaringsskåp
Garageförvaringsskåp

Garageförvaringsskåp

Garageförvaringsskåp

Valet i material bestämmer inte bara hur mycket Vikt Din garderob kan hålla, men hur länge du kan förvänta dig att din garderob håller tidens test. Låt oss ta en titt på de vanligaste alternativen.

stål

Stålskåp tenderar att vara otroliga Hyllvikt kapacitetVissa modeller kan hålla över 300 pund i hyllorna. Så starka som stålhyllor är, kan de utsättas för rost över tiden. Lyckligtvis, regelbunden användning av Aerosolspray mot rost eller lösningar kan förhindra det.

Stålskåp tenderar också att sakna många alternativ när det gäller ytbehandlingar och stil. De flesta stålskåp kommer i en enkel svart eller silver yta, med mer tonvikt på funktion än stil.

plast

Plastförvaringsskåp är mer robusta än du kanske tror. Många moderna modeller har en hyllvikt på över 100 kg och har en mängd olika stilar och kombinationsalternativ. Plast har den extra fördelen att det är naturligtvis vattentät och tål ett brett spektrum av temperaturfluktuationer.

Plasthyllor av lägre kvalitet kan användas spröd Vid kallt väder måste du därför kontrollera kvaliteten på dina skåp i förväg med tillverkaren. Du kan också använda sökfunktionen för att snabbt söka efter recensioner online och granska problemet.

Tillverkat trä

Till skillnad från stål och plast har trä ett antal ”naturliga fiender” som redan finns i ditt hem, dvs. Förändringar i luftfuktighet och temperatur. Tillverkat trä kan vara särskilt känsligt för dessa saker på grund av dess typiska konstruktion.

Tillverkade träpaneler är vanligtvis gjorda av plywood- eller MDF-kärnor, som sedan täcks med faner för att de ska se ut. Prefabricerade träskåp erbjuder mer än bara plast och stål estetiska möjligheter går.

Tillverkat trä kan bearbetas med naturligt träkorn, fanér i lövträ eller enkla svarta, vita och gråtoner. Detta gör dem till ett utmärkt alternativ när du har inredning som du vill behålla.

Amazon.com: Torin AGZTC30232012B Garage Workshop Tool Organizer.
Garageförvaring - The Home Dep
Amazon.com: KETER Space Winner Grey, Garageförvaringsskåp med.
Garageskåp Galleri, Garageförvaringsskåp Fort Worth.
Garageförvaringsskåp och hyllor du kommer att älska 2020 |  Wayfa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*