Home / Dekor / Garage Badrum Idéer
Garage Badrum Idéer

Garage Badrum Idéer

GARAGE BADRUM IDÉER – Garage badrumsmodeller kan hänvisa till två saker. Du kan följa med ett garage i ditt hem med ett badrum. Ett garage badrum kan också betyda ett garage-inspirerat badrum.

Vi har därför utvecklat 10 modeller av garagebadrum för att uppfylla kraven. De flesta badrummen i garaget använder neutrala färger och enkla möbler som badrummet vanligtvis väljer. Det finns många rum tillgängliga för att dekorera garagebadrummet. Här är hur:

Stort garage badrum

Stort garage badrum
Källa: homegardenmagz.com

Överfulla men i tid. Vår första rekommendation räcker för att meddela dig att ett garagebadrum kan se levande ut. Exemplet ser bra ut med ett garage och bil.

Garagebadrummet är djärvt och grått. Med den kontrasterande färgtonen ser badrummet djärvt och neutralt ut. Förutom tvättstället har fåfänga också samlarobjekt från verkstaden.

Mannens grotta målar verkligen ditt maskulina drag som fortsätter att skärpa hobbyen som en del av vem du är. Badrummet fungerar som en utställningsplats för dina favorit saker.

DIY garage badrum

DIY garage badrum
Källa: vozindependiente.org

Ett garage identifieras med kreativitet och experiment. Värdena visas i exemplet. Badrumsstil påminner om en enkel verkstad nära ett risfält. Du kan bland annat återanvända befintligt trä och fönster.

Garagebadrummet är enkelt utformat. Den använder den använda fåfängan som målar den med den mjuka blå nyansen. DIY-garagebadrummet ser klassiskt och lugnt ut med de svaga strålar som skapats av lamplyktstilen.

För dekoration hänger badrummet bilderna.

Avslappnat garage badrum

Avslappnat garage badrum
Källa: cost2build.co.uk

I det tredje exemplet hänvisar vi till att lägga till ett badrum i ditt garage. Badrummet ser vardagligt ut med minimala föremål. Nyckeln till badrumskänslan ligger i badkarets modellering.

Du kan koppla av medan du blöter i den här typen av badkar. På grund av det begränsade utrymmet sätter badrummet endast tvättstället tillsammans med fåfängan. Du kan bland annat förvara mjukpapper, handdukar, handtvål och tandborstar.

Det finns en spegel för att kontrollera ditt ansikte. Badrumsmodelleringen räcker för att göra den till en sekundär.

Motorcykel garage badrum

Motorcykel garage badrum
Källa: homedecormagz.com

Ytterligare ett garage badrum med de finaste föremålen. Badrummet ser mer specifikt ut med Harley Davidson-tonen. Du kan få en känsla av att badrummet är bortkastat trots att det inte finns någon Harley Davidson-motorcykel i området.

Badrumsmodellen väljer att hålla området rent. Det förenar motorcykelminiatyrer i det flytande minnet. För att inte glömma, i badrummet finns Elite-motorcykel-logotypen bredvid det öppna förvaringsutrymmet.

Rött och grått blir temafärgerna för badrummet. Som ett resultat ser badrummet djärvt och neutralt ut. Badrummet känns lugnt och är därför lämpligt för en mansgrotta.

Superhjälte garage badrum

Superhjälte garage badrum
Källa: martinminutes.blogspot.com

Exemplet skiljer sig på vissa sätt från tidigare exempel. Garagebadrummet är för små barn. Badrummet väljer enkelt Star Wars-temat. Använd bara superhjälteklisterna var som helst i området för att skapa en rolig webbplats.

Star Wars-gardinen fungerar som en skiljevägg. Gardinerna ger badrummet en djärv nyans som ser lugn ut med en brunaktig smak. Badrummet är bekvämt med atmosfären.

Medan för inredningsstilen väljer badrummet träfack, som ofta används i hårdvaruaffärer. En sådan kontrasterande garage badrumsmodell.

Smal garage badrum

Smal garage badrum
Källa: inboundmarketingsummit.com

Vi rekommenderar att du skapar ett garagebadrum som ett andra badrum. Detta kan förväntas om mer än en familjemedlem kikar eller badar samtidigt.

Exemplet visar en effektiv badrumsstil som passar dina behov. Tack vare det smala utrymmet kan du bada i badrummet. Den är utrustad med förvaringsutrymmet som syns osynligt med en glashylla.

Du kan lagra en mängd föremål, från kroppstvålar till läkemedel. Du kan använda handduksskenan för att hänga upp några handdukar. Badrumsdesignen föreslår en snabb dusch med en lugn atmosfär.

Reflekterande garage badrum

Reflekterande garage badrum
Källa: artemis-office.org

Garagebadrummet ser smart ut. Vi kallar exemplet en reflekterande för att badrummet använder glasmaterial för duschutrymmet och flytande förvaringsutrymme. Strategin hjälper till att göra badrummet lite rymligare.

Den flytande förvaringen ser rik ut eftersom den rymmer en mängd föremål, från rena handdukar till tvättmedel. Dessutom fungerar badrummet som en tvättstuga. Vi rekommenderar badrumsmodellen för att göra det lättare för dig att tvätta smutsiga tyger efter att din bil har reparerats.

Den grå tonen gör badrummet till ett avslappnat och användbart garagebadrum. Det fristående badkaret, skåpet och tvättstället räcker för kroppsrengöring.

Mysigt garage badrum

Mysigt garage badrum
Källa: decoist.com

Mysigt och elegant för ett garage badrum. Exemplet gäller minimalistisk design på möbler. Fåfänga verkar vara rik med tre lådor för att lagra olika saker. Väggen i badrummet har en spegel och ett öppet förvaringsutrymme.

Vi rekommenderar att du använder minnet för att visa sminkartiklar och läkemedel. Genom att visa dem kan du enkelt kontrollera om de snart kommer att vara tomma.

Badrummet har ett duschområde och ett skåp. Garagebadrummet ser därmed bekvämt ut, även om det tar upp det lilla området.

Unikt garage badrum

Unikt garage badrum
Källa: beeyoutifullife.com

Vårt sista exempel verkar unikt och friskt. Garagebadrummet använder marmortypen som gör badrummet rent och fräscht. Badrummet kontrasterar det rena utseendet med de rektangulära plattorna som blir väggen i duschområdet.

Dessutom verkar kakelarrangemanget smart. Detta gör att badrummet känns lite rymligt. Det som lockar oss är den spegelbegränsande stilen. Det räcker för att dekorera badrummet.

Det flytande konstgjorda tvättstället medföljer tvättstället. Vi ser några hål i badrumsväggen som används för att lagra tvålar, schampon och andra föremål. Valet av marmor kompenserar för det låga taket.

Coolt garage badrum

Coolt garage badrum
Källa: absolutemobility.co.uk

De sista av våra 10 garagebadrumsidéer har ett liknande koncept som det nionde exemplet. Båda ser tydliga och snygga ut. Den här gången väljer badrummet en mjuk nyans av en brun nyans. Den färgar de mjuka skuggplattorna med de små plattorna med mosaikinspirerade plattor.

Sammantaget ser badrummet coolt och bekvämt ut. Att spendera tid i badrummet kommer att lugna dig. Den minimalistiska designen förmedlar också en generös rymdkänsla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*