Home / Dekor / Franska landskökbelysningsidéer

Franska landskökbelysningsidéer

FRANSKA LAND KÖK BELYSNING IDÉER – Belysningen i det franska lantköket borde inte vara något nytt för inredare. Denna speciella stil har vissa allmänna egenskaper som snabbt påminner oss om stilen när vi tittar på den.

Fransk lantlig köksbelysning är ett populärt koncept som faller under det enorma paraplyet med vintageinredning. Du kan direkt förvänta dig att den franska lantliga köksbelysningen accentuerar skönhet och nåd. Läs mer om detta koncept nedan.

Snygg fransk lantlig köksbelysning

Snygg fransk lantlig köksbelysning
Källa: sinhvienthienan.net

Den franska lantliga köksbelysningen i denna artikel fokuserar huvudsakligen på 10 stilar som härrör från lykta och ljuskrona. Det här är två format som är nära besläktade med ljusstilen i det franska lantköket.

Därifrån kan du välja mellan rika understilar som passar ditt kök och den nuvarande moderna köksstilen. Ta den här bilden som ett bra exempel. Detta kök använder den modifierade hängande lyktan och ljuskronan.

Belysningen använder den svarta järnhållaren, som ser gammal och stark ut. Köket väljer belysningen som en kontrast till det moderna klassiska köket.

Enkel fransk lantlig köksbelysning

Enkel fransk lantlig köksbelysning
Källa: traditionalhome.com

Belysningen i det franska lantköket handlar inte bara om lyktor och ljuskronor. Det finns en avslappnad och prisvärd lösning för dig som letar efter fransk landsbelysning som förblir på din budget.

Den här bilden visar hur du kan välja detta belysningskoncept till ett överkomligt pris utan att se för enkelt ut. Det här köket väljer den stora lampan som kopierar den franska lampstilen. Klädd i mjukbrun ser belysningen lugn och mysig ut.

Belysningen passar in i köket, som oftast är av trä och har en slät brun yta.

Spektakulär fransk lantlig köksbelysning

Spektakulär fransk lantlig köksbelysning
Källa: karlasouza.org

Hur bra den här belysningen är! Detta kök försöker sätta den franska lantliga köksbelysningen i centrum av detta kök. Belysningen märks till och med mitt i de högkvalitativa trämöblerna och köksön.

Belysningen tar ljuskronor som en grundidé. Stora förbättringar görs för att göra den enkla idén till denna spektakulära. Belysningen använder den antika och raffinerade hållaren. Bland dem finns några klassiska små lampor.

Sammantaget blir taklampan en överdådig attraktion i taket.

Exceptionell fransk lantlig köksbelysning

Exceptionell fransk lantlig köksbelysning
Källa: norbandys.com

Är det en skala? Eller en ljushållare? Vi kan inte låta bli att beundra denna franska lantliga stil för köksbelysning. Denna belysning modifierar olika element som resulterar i denna unika och eleganta belysning.

Ljusfunktionerna i det franska lantköket kan kännas igen av det skalinspirerade ljusskyddet som ser gammalt och kraftfullt ut. Längst upp på locket finns de ljusliknande lamporna med de söta topparna. Det räcker att säga att detta exempel gör oss galna.

Taklampan blir centrum för detta moderna lantliga kök. Den svarta belysningen står i kontrast till det grå och snygga köket.

Exceptionell fransk lantlig köksbelysning
Källa: 7ft-seo.com

Lär dig mer om att tända det franska lantköket i den här artikeln. Detta är ännu ett fantastiskt exempel på ljuskronainspirerad köksbelysning. Vi kallar detta en extraordinär av flera anledningar.

Istället för att titta uppåt använder belysningen det så kallade boet som lyser nedåt. Boet innehåller de två lamporna som är uppställda som ljus. Vi dras till hela idén. En annan faktor ligger i den kreativa delen i boen.

Vi pekar på den semesterinspirerade dekorationen placerad ovanför och under bonna. Bara hisnande!

Traditionell fransk lantlig köksbelysning

Traditionell fransk lantlig köksbelysning
Källa: hgtv.com

Här kommer den mest ödmjuka användningen av en lykta, en ikonisk belysningsstil i fransk lantlig köksbelysning. Belysningen används för detta utekök för att smälta in i det naturliga konceptet för detta kök.

Under kökets trätak finns två små lanterninspirerade lampor. Belysningen ser traditionell ut eftersom den påminner oss om det enkla och grundläggande ljuset från det förflutna.

Medan riktiga lyktor innehåller elden innehåller denna belysning lampor. Valet gör köket till en starkare traditionell atmosfär.

Ljus fransk lantlig köksbelysning

Ljus fransk lantlig köksbelysning
Källa: eastlaw.us

Ljuskronaliknande franska lantliga köksbelysning är öppna för överdådiga och lyxiga lägen. Ett tydligt sätt att skapa denna känsla är att använda kristalliknande material som föreslås i den här bilden.

Det moderna, klassiska köket väljer denna belysning, där det kristallliknande materialet används som hållare och dekor för belysningen. Djupt i ljusstyrkan skapar belysningen strålar som kan hjälpa till att belysa köket.

Belysningsdesignen verkar så målmedveten att den blir en dyr takdekoration.

Bekant fransk lantlig köksbelysning

Bekant fransk lantlig köksbelysning
Källa: 7ft-seo.com

Vi fördes tillbaka till gamla romantiska filmer när vi först såg lamporna. Vad vi tänkte på var det ikoniska vintage-ljusomslaget som innehöll en eld i den typiska filmen.

Naturligtvis innehåller denna belysning inte eld utan lampor. Hämtas återigen från en lykta, förbättrar belysningen den ödmjuka som nämns i den sjätte idén. Belysningen passar in i detta moderna och klassiska kök.

Klassiska och moderna värderingar passar så bra med det här köket.

Trevlig fransk lantlig köksbelysning

Trevlig fransk lantlig köksbelysning
Källa: centimetdecor.com

Vår nionde idé erbjuder billig och antik fransk lantlig köksbelysning för dig med en budget. När du har mer tid att jaga kan du hitta de två ikoniska klassiska lamporna i den här bilden.

Smakerna i det franska lantköket kommer från den ikoniska omslagsstil som ser gammaldags ut. Belysningen förändras i hur den placeras. Belysningen använder den relativt korta hållaren, som verkar vara trasig.

Belysningen är ovanför den flytande lagringstanken med dekorationerna.

Vacker fransk lantlig köksbelysning

Vacker fransk lantlig köksbelysning
Källa: skvl.me.

Kalla detta en mycket enklare version av den sjunde idén. Detta kök är fortfarande utformat som en ljuskrona och väljer graciös fransk lantlig köksbelysning. Du kan fortfarande njuta av ljusa strålar med den här hänglampan.

Belysningen består av de fyra klassiska sekundära lamporna, som alla är anslutna med det kristallliknande handtaget. Den kristalliknande hållaren används också för den del som ansluter sekundärbelysningen till taket i köket.

Belysningen faller över köksbordet där det vackra keramiken visas. Det behöver inte sägas hur belysningen placeras vid denna punkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*