Home / Hem / Fleur De Lis väggdekor
Fleur De Lis väggdekor

Fleur De Lis väggdekor

Fleur De Lis väggdekor

Fransmännen är kända för många saker, men kanske är fleur de lis det enda som har varit kvar i Frankrikes identitet i så många år. Fleur de Lis accenter kommer ursprungligen från den franska landsbygden. Även om dessa enkla och konstnärliga metallbitar började med religiösa konnotationer, har de blivit viktiga dekorationsalternativ för hem runt om i världen. Väggdekoren från Fleur de Lis ger dina väggar karaktär och klass. Inredningen har behållit sin distinkta liljeblommform, men det finns många vändningar i designen att utforska dessa dagar.

Inköp av Fleur De Lis väggdekorationer

När du letar efter den perfekta väggdekorationen i fleur de lis finns det några saker att tänka på. För det första är storleken mycket viktig. Fleur de Lis väggdekorationer finns i olika storlekar. Mycket använda mönster som är tillräckligt stora för att täcka en stor del av väggen är vanliga. De är mycket mer synliga och deras aura uppskattas lätt. Men små mönster är inte heller dåliga, speciellt när du bara vill framhäva en annars tråkig vägg med några eleganta dekorationer. Hur som helst måste du se till att Fleur de Lis väggdekor är proportionell mot väggen. Gå inte efter något för stort eftersom det kan se rörigt ut. Se till att du också överväger typen av finish. Fleur de Lis väggdekoration kan variera från guld, brons, grå och många andra färger. Vissa mönster är också polerade för att ge dig ett mer levande utseende. Innan du köper en design, tänk ett ögonblick hur ytan rimmar med färgerna på din vägg. Hängmekanismen är också en viktig faktor. Du vill ha en fleur de lis väggdekor som bara tar några minuter att hänga. Dessutom bör hängmekanismen vara tillräckligt stark för att säkerställa att fleur de lis förblir på plats efter installationen. I synnerhet stora konstruktioner kan utgöra en betydande fara om de inte hänger bra. Slutligen, se alltid till att du har analyserat så många mönster som möjligt. De flesta gör misstaget att köpa allt de kan hitta så snart de hittar det. Om du verkligen vill ha klass och stil måste du titta lite längre genom att prova så många mönster som möjligt innan du väljer rätt alternativ. Nedan följer en lista över tio högkvalitativa Fleur de Lis väggdekorer som du kan använda för att omforma alla hem.

Hickory Manor Fleur De Lis väggdekoration

Denna väggdekor från Hickory Manor Fleur De Lis har en polerad svart med en unik dekorativ design. Inredningen ser klassisk ut och den övergripande designen är inspirerad av fantastiska antikviteter. Äktheten, klassen och den allmänna överklagandet av denna bit kommer alla att blåsa dig. Den är perfekt för dina mat- eller vardagsrumsväggar.


Rustik fleur de lis väggdekor

Denna enkla fleur de lis är gjord av 100% järn. Monteringsmekanismen är också enkel och innovativ. Det kan hängas och tas bort mycket enkelt. Den texturerade bronsytan och den unika rustika stilen är också viktiga funktioner att tänka på. Inredningen är också ganska stor, så se till att den är monterad på en ganska stor vägg.


Delight Crosses Fleur De Lis väggdekoration

Delight Crosses Fleur De Lis väggdekor är en handgjord design. Den handmålade hartsytan med en enkel sågtandfäste ger en perfekt blandning av design och användarvänlighet. Inredningen har också en minimalistisk design och även om den inte är så stor kan den accentuera vilken vägg som helst med maximal påverkan.


Vem är det?! Fleur de Lis väggdekoration

Denna lekfulla design är perfekt för alla rum. I mitten av inredningen finns en unik medaljong med ett runt metallfodral. Den underbara finishen gör den perfekt för både inomhus- och utomhusbruk. Om enkelhet är det du letar efter, kommer den här designen inte att svika dig.


Intrada Italien Fleur De Lis Väggdekoration

Denna inredning är speciellt gjord för vardagsrummet. Designens känsla och glans är inspirerad av de berömda keramikerna i Florens i norra Italien. Fleur de lis var handgjord av italienska mästare och erbjuder en kombination av unika mönster i olika färger. Inredningen är också medelstor och gör den idealisk för alla typer av väggar.


Fleur de Lis korsväggdekoration av Toscano

Fleur de Lis Cross väggdekor från Toscano är en tidlös och elegant bit. Det är den perfekta symbolen för den franska kungafamiljen med sin massiva järndesign och yta av konstgjord brons. Denna exklusiva arv, formad som ett kors, representerar också treenigheten. Den mäter ungefär en och en halv fot, och dess konstnärliga storhet kommer lätt att blända någon.


Denna invecklade och unika stjärnburstdekoration är den perfekta accenten för din vägg. Designen är nautisk inspirerad med en touch av europeisk inredning. Designen består av cirka åtta ekrar som sticker ut vackert från centrum. Layouten är också perfekt balanserad. Oavsett om du letar efter elegant överflöd eller europeisk vintageinspiration, kommer denna inredning verkligen att få det att hända.


Den coola accenten är först och främst ganska stor. Påverkan på väggarna är lätt att se. Designen har enkla hjärtformade rullar med några andra franskinspirerade mönster. Inredningen är också enkel och kan användas på ljusa, nakna väggar för att ge alla rum en exotisk finish och enastående karaktär.


Denna traditionella accent ger din dekoration en modern känsla och elegans. Den är perfekt dimensionerad med ett invecklat rullverk smyckat med en blank central medaljong. Estetiken är så stark att du bara behöver en bit för hela utrymmet. Inredningen kan också användas i vardagsrummet och matsalen.


Tre stolpar undertecknar väggdekoration

Dessa tre inlägg från Sign Wall Décor handlar om att fylla ditt hem med fantastiska positiva vibbar. Metallväggkonsten visar tre nyckelord: “Live”, “Laugh” och “Love”. Det är den perfekta inspirationen att hålla dig igång oavsett dina problem. Ändå kommer det definitivt att förnya dina väggar.


Guld Fleur-De-Lis väggdekor |  Hobbylobbyn |  15514
Amazon.com: Fleur De Lis Wall Décor: Home & Kitch
Snidade Fleur-De-Lis väggdekor av metall |  Hobbylobbyn |  18059
Litton Lane franskinspirerad vitkalkad Fleur-de-Lis trävägg.
Fleur De Lis Wall Decor - Mediterranean - Metal Wall Art - av Dr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*