Home / Dekor / Farmhouse Living Room Idéer
Farmhouse Living Room Idéer

Farmhouse Living Room Idéer

GÅNGSVISNINGSIDÉER – Vad tänker du när du hör om begreppet bondgårdar? Du kommer att göra det rätt om du snabbt antar den levande stilen med blygsamhet, funktionalitet och värme.

Farmhouse vardagsrumstilar kan vara ett bra ställe att börja om du tror att hela bondgårdskonceptet kan kosta dig för mycket. I grund och botten kombinerar vardagsrummet på en bondgård med möbler och ornament av naturmaterial.

Skarpa vita och ljusbruna förbättrar vanligtvis levande stil. Nedan finns fler inredningsdetaljer som kan inspirera dig:

Traditionellt bondgårdsvardagsrum

Traditionellt bondgårdsvardagsrum

Skapa ditt rymliga vardagsrum i detta traditionella luftiga utrymme för alla familjemedlemmar. Välj massiv teak för tak, vägg och golv istället för tegelväggar eller marmorgolv.

Trämöbler som soffgrupp, stol och bord lägger till jordiska inslag i vardagsrummet. Placera dem alla mitt i vardagsrummet mittemot en stenugn. Dessa räcker för att skapa underämnet för rummet.

Det rekommenderas att du inte placerar för många små föremål för dekoration, eftersom det traditionella vardagsrummet på gården brukar betona huvudmöblerna.

Overdådigt urbant bondgårdsvardagsrum

Overdådigt urbant bondgårdsvardagsrum

Du behöver inte bo på en gård eller på landsbygden för att förverkliga detta andra tips. Ditt vardagsrum behöver inte vara stort för att rymma stora armaturer eller öppna balkar. Som med det första tipset, lägg till trätak och väggar för rummet.

Gör krökningar för träväggen som rymmer en hög garderob för förvaring. Välj den bruna soffan eller stolssatsen tillsammans med träbordet. Placera golvlampor för moderna detaljer, häng en dekorativ lampa och en mörkgrå matta.

Klassiskt vitt bondgårdsvardagsrum

Klassiskt vitt bondgårdsvardagsrum

Som nämnts tidigare kan skarpt vitt eller vanligt vitt indikera vardagsrumstonen i en bondgård. Detta ger ett alternativ för dig som vill skapa något annat än det typiska bruna bondgårdsrummet.

Förutom brunt trä kan du välja trä och sedan måla det vitt för dörrar och golv som du kan se på bilden. Vitt eller ljusgrått kan färga väggarna i rummet. Konstnärligt eller inte måla öppna balkar eller spisar med vitt.

Den sista handen inkluderar en brun korg för förvaring och en vit fåtölj med pastell eller bruna kuddar.

Öppet bondgård vardagsrum

Öppet bondgård vardagsrum

Applicera en stor fönsterruta som vissa delar av hela vardagsrummet. Fönstren kan visa upp miljöns skönhet direkt där du sitter eller står. Detta rumsinredning tillåter solljus som strålningskälla under dagen.

Du behöver inte sätta på lampan för att spara pengar på din elräkning. Som framgår av tidigare idéer är trägolv och tak de bästa sätten att leva upp toppen. Träinredning som ett bord och ett litet miniskåp förskönar rummet.

Se bilden ovan för exemplet.

Fin bondgård vardagsrum

Fin bondgård vardagsrum

Bondgårdens vardagsrum kan överstiga din förmåga att blanda och matcha färger, vilket senare gör det till ett milt, mjukt och jordiskt utrymme. Bilden som innehåller en blå soffa kan tala mycket för detta undertema.

Trädörr och trägolv är utan tvekan en bra start. Det vitmålade träskåpet öppnar hela det känsliga utseendet på rummet. Eftersom färgerna brunt och vitt fungerar tillräckligt bra ger en bekväm stor blå soffa en snyggare touch.

Etnisk bondgård vardagsrum

Etnisk bondgård vardagsrum

Den sjätte delen av bondgårdens vardagsrumsidéer fokuserar på väggdekoration, inredning och val av ornament. Trägolv och trätak målade i vitt ger rummet en stark bondgårdton.

Låt oss nu fokusera på bilden ovan. Du kan hänga flera bilder i träramar som väggdekorationer. Köp en etisk soffa som du ser den på bilden. Lägg till marockansk matta som ett coolt tillägg. Sätt keramik som prydnad och klassisk beväpnad stol.

Väl ventilerat bondgård vardagsrum

Väl ventilerat bondgård vardagsrum

Trägolv och trämöbler som bord och stol är tillräckliga bondgårdselement för denna vardagsrumsmodell. Du kan senare placera antingen en konstgjord vitmålad spis eller riktiga öppna balkar för ett ytterligare bondgårdsläge.

Det som lugnar den här stilen är fönsterrutan och skjutdörren, som säkerställer god ventilation. Välj vita, grå, bruna och svarta möbler och dekorationer för att göra detta sub-modelleringskoncept till verklighet. Den vita gardinen för att stänga fönstret gör rummet väldigt luftigt och mysigt.

Minimalistisk multifunktionell bondestil

Minimalistisk multifunktionell bondestil

Ibland har du ett begränsat utrymme för hus eller lägenhet, vilket ger dig få alternativ att skapa ett drömmande vardagsrum för en bondgård. Om så är fallet, förvandla det tillgängliga utrymmet till ett multifunktionellt bondarum med vardagsrum, matsal och minikök.

Applicera en minimalistisk bondestil som kräver nödvändiga möbler och dekorationer efter trägolvet. Välj en träsektionssoffa, mörkbrun spis och TV för vardagsrummet. En uppsättning trästolar och bord räcker för matsalen.

Det vitmålade träskåpet erbjuder plats för mat- och köksredskap samt ett handfat.

Rustikt bondgårdsvardagsrum

Rustikt bondgårdsvardagsrum.
Källa: woodoes.com

Ett rustikt interiörskoncept ger värme och milda sidor till bondgårdens vardagsrumsmodell. Tillverkad av naturliga material, inbjuder denna subtopiska modell dig att uppskatta naturen. Du kan medvetet dela upp väggarna i vardagsrummet med tre modeller.

Första valet är en trävägg målad vit. Det andra och tredje valet är rött rött tegel och vitmålat tegel. Trägolv och träinredning som bord, stol och korg utgör det rustika elementet.

För en söt rustik dekoration, placera en grå, mjuk soffgrupp, häng blommor i grå vaser och en rundad vintageklocka.

Vardagsrum med lantgård med återvunna föremål

Vardagsrum med lantgård med återvunna föremål.
Källa: i.pinimg.com

Du kan fortfarande skapa en söt mini bondgård vardagsrum med en stram budget. Använd eller återvinn föremål som dekorativa eller väsentliga föremål för detta utrymme. Efter trägolvet målar du väggarna ljusbruna.

Bortsett från den superbekväma soffan kan du placera begagnade produkter för att fylla utrymmet. Måla till exempel trädörren vit och välj den som grundelement för att hänga återanvändbara vaser med färska blommor och träpaneler med positiva citat.

Placera dekorativa lampor på återvunna trälådor som du kan se på bilden.

Det sista tipset avslutar gårdens vardagsrumsidéer som vi hoppas kommer att inspirera dig att skapa en extraordinär del som alla familjemedlemmar ser fram emot att ha en rolig tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*