Home / Hem / En samling idéer till badrumsplattor
En samling idéer till badrumsplattor

En samling idéer till badrumsplattor

Kakel installeras i badrum av god anledning. Materialet har utvecklats för att få ut det mesta av ditt badrum. Vad gagnar ett mörkt badrum? Plattor reflekterar ljus. Föreställ dig om ditt badrum var svårt att rengöra. Plattorna är enkla att rengöra. Nedan följer några idéer till badrumsplattor.

Plattor installeras på badrumsgolv för att ge det nytt liv. Färska plattor är ett enkelt sätt att se ditt badrum på ett nytt sätt. Kom dock ihåg att injekteringsbruk är mellan dina brickor. Morteln blir extremt smutsig, så det är viktigt att rengöra den regelbundet.

A-samling-av-badrum-golv-kakel-idéer-1 En samling av badrum-golv-kakel-idéer

Att måla ditt badrum är lätt på budgeten. Ändå erbjuder brickor dig en variation som inte finns i färgskopor. Du kan avgränsa badrummet med kakel eller täcka hela rummet. Vad du bestämmer beror på din budget. När du går efter fina mosaikplattor eller handgjorda mönster spenderar du mer än vad du skulle göra på vanliga plattor. Priserna kan också variera beroende på det valda materialet.

Designa inte bara badrummet efter dina personliga preferenser. Tänk på fastighetens värde när du renoverar ditt hem. Kommer dina renoveringar att öka eller minska värdet på ditt hem? Är designen du väljer universell?

Är andra rädda när de öppnar dörren? Vit eller benvit är fortfarande det mest populära valet. Tänk på en annan funktion i ditt badrum. Det är det enda rummet som gästerna nästan alltid kommer in i. Med rätt kakeldesign kan du göra ett uttalande om ditt hemkvalitet.

Du har fortfarande friheten att anpassa ditt badrum efter dina egna standarder. När allt kommer omkring är det ditt hem och du kommer att se badrummet varje dag.

Kakel och deras lämplighet i badrum

Föreställ dig en landskapsarkitekt som tittar på ett tomt parti. Du har friheten att ordna som du vill. Badrummet är detsamma för kakel. Alla ytor är perfekta för att täcka. Kan du föreställa dig en 4 x 4 kakel dusch? Du kanske inte har lagt märke till tidigare, men du skulle definitivt märka om duschen var ordnad på ett annat sätt. Använd följande riktlinjer för att få ut det mesta av din kommande installation.

ta en dusch

A-samling-av-badrum-golv-kakel-idéer-5 En samling av badrum-golv-kakel-idéer

Du har den största friheten med dina duschväggar och golv. De flesta badrum matchar sin duschdesign för att vara vattenvänliga. Det vill säga färger som passar bra med blått. Visst är ett annat val. Varianter av blått och klart finns i duschar och i simbassänger.

Badkar surround

A-samling-av-badrum-golv-kakel-idéer-2 En samling av badrum-golv-kakel-idéer

Kakel väggarna i ditt badkar eller badtunna för att få ett starkt intryck. Gör designen inbjudande och avkopplande. Imitera naturen så bra du kan på din kakelvariant. Målade bilder av mosaik passar räkningen.

Huvudområde

A-samling-av-badrum-golv-kakel-idéer-10 En samling av badrum-golv-kakel-idéer

Färgscheman för badrumsgolv varierar mycket. Svartvita rutiga brickor är ett alternativ. Naturliga jordfärger kan också fungera bra. Se till att badrumsgolvet har kakel med skarpa kanter. Du kan skapa en illusion av en matta av området med ett designval. Gör inte golvet för komplicerat. Det här är inte platsen för en väggmålning. Matcha brickorna på ett kompletterande sätt till färgen på de målade väggarna.

Huvudväggar

Mycket vatten kastas runt i ett delat badrum. Du kan täcka smärtan med kakel för att göra den vattentät. Fokus bör vara på områdena runt handfat, toaletter och var som helst du kan hitta rör eller vet att de blir våta. Du kanske vill lägga kakel längs halva väggen och lämna den andra delen öppen för färg. Här kan du hänga bilder eller placera andra snyggare mönster.

Backsplashes

Du kan ofta hitta kakel bakom ett diskbänk. Detta är känt som en backsplash. Badrum kan också dra nytta av detta designval. Skarpa vita stenplattor fungerar bra för att få fram kontraster och markera användningen av vatten. Kom också ihåg att detta område ska vara vattentätt.
Läs vidare för komponenter som gör badrumsplattorna till en vacker sak.

Glas accent kakel

Om du använder en glasplatta i ditt badrum kommer det att se levande och glittrande ut. Dessa plattor har olika design, färgschema och material. Placera dem i bakplattan och i mönster mellan väggplattorna. Varför inte täcka hela badrummet med glas? Var noga med att leta efter brickor gjorda av återvunnet glas för att öka miljömedvetenheten.

Mosaikmönster

A-samling-av-badrum-golv-kakel-idéer-6 En samling av badrum-golv-kakel-idéer

Ta tillbaka ditt badrum i tiden genom att skapa en mosaik av små, färgglada plattor. Men datera inte dig själv för mycket. Det fattades många dåliga designbeslut på 1970-talet. De använde en regnbåge med färger på dessa mosaiker. Håll ditt schema enkelt och använd bara två eller tre färger.

Kantplatta

Om du har brist på pengar, spara dig hela badrummet. Välj istället en kant med brickor för det enkla men effektiva tillvägagångssättet. Du kan föryngra ditt badrum utan att det kostar en arm och ett ben. Kanterna är också mindre permanenta än att bygga om hela utrymmet. Du kan lägga till en mosaik eller ett färgglatt glasmönster längs gränsen. Till skillnad från en ny färgfärg blir din kant helt underbar.

paneler

A-samling-av-badrum-golv-kakel-idéer-3 En samling av badrum-golv-kakel-idéer

Vad är förklädnad? Det är dekorativt väggöverdrag av trä eller något som ser ut som trä. Beklädnader hör vanligtvis i matsalar eller kök. Men ditt badrum är också troligt. Du kan installera dessa plattor på ditt badrumsgolv och lämna resten av utrymmet öppet. Du behöver inte längre ha en backsplash och badrummet ser bra ut för lite pengar. Måla resten av ditt badrum med glans för att göra bilden mer felfri.

Konstgjord marmor

A-samling-av-badrum-golv-kakel-idéer-9 En samling av badrum-golv-kakel-idéer

Marmor är inte billigt. Det är alltid det bästa alternativet när det gäller styrka och skönhet, men det kanske inte ligger inom din budget. Det är bra! Porslin kan göra samma jobb. Det liknar marmor på ytan och är mycket lättare att rengöra. Men porslin är mycket mindre hållbart än marmor. Dina besökare kan inte se skillnaden.

Överallt!

A-samling-av-badrum-golv-kakel-idéer-4 En samling av badrum-golv-kakel-idéer

Om du har råd med pengarna, börja lägga brickor över hela badrummet. Detta underlättar rengöringen och gör rummet mer vattentätt. Använd inte samma mönster under installationen. Variera brickorna. Duschen ska inte ha samma brickor som golvet. Med kakel i varje hörn av ditt badrum reflekterar det ljuset bättre för att hålla rummet varmt och ljust.

Slutsats

A-collection-of-badrum-golv-kakel-idéer-8 En samling av badrum-golv-kakel-idéer

Gå inte till affären och ta varje kakel du vill ha och hoppas kunna installera den i ditt badrum. Gör designval som passar de andra komponenterna i ditt badrum. Välj ett tema och håll fast vid det och skapa den bästa designen för badrumsplattorna.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*